TIETOSUOJASELOSTE

VELUX-konserni kunnioittaa ja suojelee yksityisyyttäsi. Seuraavassa on tietoja siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi.

Tämä Tietosuojaseloste kuvaa digitaalisten alustojemme toimittamien tai keräämien tietojen käsittelyä, jotka yhdessä antavat vierailijalle mahdollisuuden käyttää verkkotoimintojamme sekä palveluitamme. VELUX-konsernin Tietosuojaseloste noudattaa EU:n yleistä tietosuoja-asetusta sekä paikallista lainsäädäntöä niillä markkinoilla, joilla toimimme.

VELUX A/S, VELUX-konsernin emoyhtiö, vastaa tietojen keräämisestä, säilyttämisestä ja käsittelystä. Pyydämme sinulta suoraan joitakin tietoja, muut tiedot kerätään automaattisesti.

1. Mitä henkilötietoja VELUX-konserni kerää ja miksi


VELUX-konsernille antamiasi henkilötietoja ja digitaalisten alustojemme keräämiä tietoja käytetään asiakasymmärryksemme parantamiseen sekä asiaankuuluvaan viestintään ja tarjousten antamiseen kaikissa kontaktipisteissä, joita sinulla voi olla VELUX-konsernin kanssa. Lisäksi tietoja voidaan käyttää tuotekehitykseen.
VELUX-konserni kerää henkilötietoja tuotteiden ja tietojen toimittamiseksi jälleenmyyjille, jakelijoille, urakoitsijoille, asiakkaille, liikekumppaneille sekä noudattaakseen asiaankuuluvia lakeja. Mikäli henkilö kieltäytyy toimittamasta tiettyjä henkilötietoja VELUX-konsernille, emme välttämättä pysty harjoittamaan liiketoimintaamme kyseisen henkilön tai kyseisen henkilön organisaation kanssa taikka toimittamaan pyydettyjä tuotteita ja/tai tietoja kyseiselle henkilölle.

Seuraavat ovat VELUX-konsernin keräämien tietojen pääluokat sekä päätarkoitukset tietojen keräämiselle:

1.1 Osana VELUXin yleistä liiketoimintaa

Keräämme henkilötietoja yksittäisistä henkilöistä, työntekijöistä, toimittajista (mukaan lukien kolmannen osapuolen palveluntarjoajat), urakoitsijoista, etuyhteydessä olevista yrityksistä, edustajista ja yritysasiakkaista. Tiedot voivat sisältää henkilön nimen, yhteystiedot ja muita tietoja, jotka ovat välttämättömiä työskentelytarkoituksia varten tai sinun tai organisaatiosi kanssa harjoittamamme liiketoiminnan kannalta.

1.2 Tiedusteluihin vastaaminen

Voit halutessasi antaa meille henkilötietojasi kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi tai muita yhteystietoja ottaessasi yhteyttä VELUX-yhtiöihin puhelimitse, sähköpostitse, postitse tai käyttämällä digitaalisia alustojamme. Nämä tiedot antavat meille mahdollisuuden vastata tietopyyntöihin koskien esimerkiksi VELUX tuotteita, toimenpiteen järjestämistä ja tarjouksen antamista VELUX-tuotteiden asentamisesta, taikka järjestää ikkunan huollon. Tiedot voidaan luovuttaa itsenäisille asentajille tai jälleenmyyjille, jotta voimme auttaa asiakkaita heidän tiedusteluissaan tai järjestää palveluja, kuten huoltopuhelun tai tehdä tarjouksen.

1.3 Asiakkaat ja tulevat asiakkaat

Voimme kerätä henkilötietoja asiakkaista ja tulevista asiakkaista, kuten nimen, yhteystiedot, maksu- ja luottokorttitiedot, luottotietoja ja muita tietoja, jotka ovat välttämättömiä liiketoiminnan harjoittamisen kannalta henkilön tai organisaation kanssa. Voimme luovuttaa tiedot jälleenmyyjille tai itsenäisille asentajille asiakkaan tilauksen käsittelemiseksi, mukaan lukien VELUX-tuotteiden toimituksen järjestämisen tai tiedusteluihin vastaamisen.

1.4 Mainonta

Voimme käyttää luvallasi henkilötietoja tiedottaaksemme sinua VELUXin liiketoiminnasta, tuotteista ja palveluista. Mikäli et halua, että VELUX-konserni käyttää henkilötietojasi tällä tavalla tai et halua enää vastaanottaa tietoja, voit peruuttaa uutiskirjeemme milloin tahansa. Löydät peruuttamislinkin eri viestintäkanaviemme alaosasta tai voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla tai postitse peruuttaaksesi uutiskirjeen.

1.5 Vierailija- ja asiakastutkimukset

Voimme kerätä henkilötietoja verkkosivujemme vierailijoista tai asiakkaista osana VELUX-konsernin palveluita ja tuotteita koskevia kyselytutkimuksia. Näitä tietoja ei käytetä markkinointiviestintään ilman lupaasi.

1.6 Tulevat työntekijät ja urakoitsijat

Henkilön hakiessa työtä tai solmiessa sopimuksen VELUX-yhtiön kanssa, voimme kerätä tiettyjä tietoja kuten nimen, yhteystiedot, tietoja työhistoriasta, asiaankuuluvat rekisteritarkastukset ja tiedot ammatillisista intresseistä. Nämä voidaan kerätä suoraa sinulta, rekrytointikonsultilta ja henkilön edellisiltä työnantajilta sekä muilta, mukaan lukien suosittelijoilta ja julkisista lähteistä. Näitä tietoja käytetään antamaan meille tietoja tai avustamaan meitä päättäessämme teemmekö henkilölle työtarjouksen tai otammeko hänet palvelukseemme.

1.7 Lain noudattaminen

Keräämme henkilötietoja siten kuin laki edellyttää tai sallii.
Sekä henkilötiedot että muut VELUX-konsernin keräämät tiedot ovat luottamuksellisia eikä niitä myydä tai vuokrata kolmansille osapuolille.

2. Miten VELUX-konserni kerää tietojasi

Keräämme tietoja, jotka toimitat meille pyytäessäsi meiltä tuotteita, palveluita tai tietoja, rekisteröidyt, osallistut julkisiin foorumeihin tai muihin toimintoihin verkkosivuillamme ja sovelluksissamme, vastaat asiakaskyselyihin tai muulla tavoin toimit vuorovaikutuksessa kanssamme.

2.1 Evästeiden käyttö

Keräämme tietoja eri tekniikoiden, kuten evästeiden kautta. Tähän sisältyy vierailut verkkosivuillamme ja sovelluksissamme tai sovellustemme käyttö kolmansien osapuolten sivustoilla tai alustoilla. Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka keräävät henkilön tietokoneen, matkapuhelimen tai muun laitteen tietoja. Niiden avulla evästeen asentanut yhteisö voi tunnistaa kyseisen henkilön verkkosivujen, laitteiden ja/tai selausistuntojen kautta. Evästeet palvelevat monia hyödyllisiä tarkoituksia. Ne esimerkiksi auttavat meitä ja kolmansia osapuolia ymmärtämään, mikä osa verkkosivustamme on suosituin, sillä niiden avulla on mahdollista nähdä mitä sivuja ja ominaisuuksia vierailijat käyttävät ja kuinka paljon aikaa he viettävät sivuilla.

2.2 Google Analytics

Verkkosivustomme käyttää Google Inc. (”Google”) -yhtiön tarjoamaa web-analytiikka palvelua, nimeltään Google Analytics. Google Analytics käyttää evästeitä, joiden avulla se voi analysoida sinun verkkosivun käyttöäsi. Evästeiden tuottamat tiedot verkkosivun käytöstäsi lähetetään yleensä Yhdysvalloissa sijaitsevalle Google-palvelimelle ja säilytetään siellä. Mikäli IP-osoite muutetaan nimettömäksi verkkosivulla, Google lyhentää IP-osoitteesi etukäteen Euroopan unionin jäsenvaltioiden tai muiden Euroopan talousalueesta tehdyn sopimuksen osapuolten alueella. Ainoastaan poikkeuksellisissa tilanteissa koko IP-osoite lähetetään Yhdysvalloissa sijaitsevalle Googlen serverille ja lyhennetään siellä. Google käyttää kyseisiä tietoja, tämän sivun operaattorin puolesta, verkkosivun käytön arvioimiseen, verkkosivun toimintaa koskevien raporttien laatimiseen sekä muiden verkkosivun ja internetin käyttöön liittyvien palvelujen tarjoamiseen verkkosivun operaattorille. Google Analyticsin tarjoamaa IP-osoitetta ei yhdistetä muihin Googlen tietoihin. Voit estää evästeiden keräämisen selaimesi asetuksissa; huomaa kuitenkin, että tehdessäsi näin, et välttämättä pysty käyttämään kaikkia verkkosivumme ominaisuuksia. Lisäksi voit estää Googlea keräämästä evästeiden tuottamia tietoja, jotka liittyvät sinun sivua koskevaan käyttöösi (kuten IP-osoitettasi) sekä tietojen käsittelyn Googlessa lataamalla ja asentamalla seuraavan linkin takaa saatavan selaimen laajennuksen: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

2.3 HubSpot

Käytämme HubSpot Inc. -yhtiön, Yhdysvallat, ohjelmistoa HubSpotia verkkomarkkinointitoimenpiteisiin, kuten uutiskirjeiden jakeluun. Tätä ohjelmistoa käytetään inbound-markkinoinnin yhteydessä ja se auttaa meitä kirjautuneen käyttäjän käyttäytymistä koskevissa tilastollisissa analyyseissä ja arvioinneissa. Tämän seurauksena pystymme paremmin koordinoimaan markkinointistrategiaamme ja optimoimaan sinulle tarjottavan sisällön. Evästeitä käytetään. Voit estää evästeiden tallentamisen milloin tahansa asettamalla selaimesi sen mukaisesti tai poistamalla jo tallennetut evästeet tai kieltämällä niiden käytön. Ota huomioon, että mikäli evästeet on estetty, et voi ehkä täysin käyttää verkkosivullamme tarjottuja palveluita. Lisätietoja on saatavilla HubSpot Inc. -yhtiön käyttöehdoista ja tietosuojaselosteista osoitteessa https://www.hubspot.com/terms-of-service ja https://www.hubspot.com/privacy-policy.

Jos et halua, että vierailuasi koskevia tietoja käytetään edellä kuvattuihin tarkoituksiin, voit ottaa yhteyttä myös meihin. Kaikki keräämämme tiedot kuuluvat tämän Tietosuojaselosteen piiriin. HubSpot noudattaa TRUSTe:n EU:n ja Yhdysvaltojen että Sveitsin ja Yhdysvaltojen välisiä Privacy Shield -kehyksiä. Ota yhteyttä: privacy@hubspot.com tai postitse osoitteeseen HubSpot, Inc., 25 First Street, 2nd Floor, Cambridge, MA 02141 USA, Attn: Privacy.

2.4 Live chat

Tämä verkkosivusto käyttää Userlike:n live chat -ohjelmistoa Modular Skylight Systemsin alueella ensisijaisesti ammattimaisille asiakasryhmille (esim. arkkitehdit, käsityöläiset, kiinteistönkehittäjät). Userlike käyttää evästeitä säilyttääkseen chat-keskustelun sisällön kyseisellä sivulla surffattessa ja yhdistääkseen sinut samalle operaattorille aina, kun se on mahdollista. Kerättyjä tietoja ei käytetä sivulla vierailleiden henkilökohtaiseen tunnistamiseen, eikä niitä yhdistetä nimimerkin haltijan henkilötietoihin, ellei henkilökohtaisia tietoja tarjota vapaaehtoisesti live chat -työkalua käytettäessä. Löydät Userlike:n tietosuojaselosteen täältä: https://www.userlike.com/en/privacy.

2.5 Markkinointi

Suostumuksesi perusteella käsittelemme henkilötietojasi tiedottaaksesi sinulle VELUX- liiketoiminnasta, tuotteista ja palveluista.

Yllä olevia tarkoituksia varten luomme markkinointia, joka on räätälöity mieltymystesi ja profiilisi mukaan ja joka perustuu yhteystietoihin, selaushistoriaan, myynti- ja tilauspalvelutietoihin; kuten nimi, osoite, sähköposti, puhelinnumero, ostohistoria, yksilölliset tunnisteet, kuten evästetunnukset tai laitetunnukset, ja näiden tunnusten perusteella seurattu selaushistoria. Huomaa, että tämä luettelo ei ole tyhjentävä, koska saatamme käyttää kaikkia henkilökohtaisia tietoja, jotka on kerätty vuorovaikutuksesi yhteydessä VELUX A /S: n ja sen verkkosivustojen, mobiilisovellusten, tuotteiden ja palveluiden kanssa.

Jos et halua lisätietoja, voit helposti ja maksutta peruuttaa markkinointiviestinnän tilauksen milloin tahansa. Löydät tapoja peruuttaa tilaus markkinointiviestinnän tilaamisen tai vastaanottamisen yhteydessä. Voit myös ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse tai postitse peruuttaaksemme tilauksen, katso kohta 8. Jos et saa markkinointiviestintää, poistamme henkilötietosi kahden kuukauden kuluessa, ellemme käsittele henkilötietojasi muihin tarkoituksiin kohdassa 2.1-2.8.

2.6 Vierailija- ja asiakaskyselyt

Tuotteidemme ja palvelujemme kehittämiseksi saatamme kerätä henkilötietoja digitaalisen alustan kävijöiltä tai asiakkailta osana kyselyjä. Otamme sinuun yhteyttä kyselytutkimuksella ja käsittelemme henkilötietoja osana kyselyjä joko suostumuksella tai oikeutetuilla eduilla. Kyselyjä, joissa henkilötietoja käsitellään markkinointitarkoituksiin, käytetään vain suostumuksellasi.

3. Linkit muille verkkosivuille

Tämä verkkosivu sisältää linkkejä muille verkkosivuille (kuten Facebook, Google+, YouTube, Pinterest), joihin tätä Tietosuojaselostetta ei sovelleta. Huomaa, ettemme tue muita verkkosivuja tai niiden sisältöä. Kannustamme sinua lukemaan jokaisen vierailemasi sivuston tietosuojaselosteet.

4. Tietojen jakaminen muiden yritysten kanssa

Yrityksemme on osa VELUX-konsernia, joka toimii maailmanlaajuisesti. Voimme jakaa henkilötietojasi VELUX-ryhmässä, mutta vain, jos se on tarpeen sen tarkoituksen toteuttamiseksi, jonka vuoksi käsittelemme henkilötietojasi. Kaikki VELUX-konsernin yhteisöt ovat tehneet yritysten välisen tietojenkäsittelysopimuksen, jolla varmistetaan, että kaikki noudattavat samoja menettelyjä käsitellessään henkilötietoja varmistaen, että sama turvallisuustaso säilyy koko konsernissa. Voimme myös jakaa tietojasi valituille kolmansille osapuolille, mukaan lukien:

  • Liikekumppanit, toimittajat ja alihankkijat, joiden kanssa työskentelemme, esimerkiksi toimitus- ja asiakaspalvelu sekä verkkosivustojen tuki ja isännöinti.
  • Teknologian tarjoajat, esimerkiksi analytiikka, seurantateknologiat, kohdentamis- ja uudelleen kohdentamisteknologiat sekä hakukoneiden tarjoajat, jotka auttavat meitä alustamme parantamisessa ja optimoinnissa.
  • Mainostajat ja mainosverkostot, jotka vaativat tietoja valitsemaan ja mainostamaan asiaankuuluvia mainoksia sinulle ja muille, jos olet antanut siihen suostumuksesi.
  • Yhteisöpalvelusivustot, jos se on tarpeen käsittelyn aikana ja jos olet antanut suostumuksesi
  • Muiden kolmansien osapuolten kanssa asiakkaidemme turvallisuuden varmistamiseksi, oikeuksiemme ja omaisuutemme suojelemiseksi oikeusprosessien noudattamiseksi tai muissa tapauksissa, jos uskomme hyvässä uskossa, että laki edellyttää tietojen luovuttamista.

Kun teemme yhteistyötä ulkoisten palveluntarjoajien kanssa, teemme henkilötietojen käsittelijäsopimuksen siitä, miten palveluntarjoajat käsittelee henkilötietojasi. Nämä palveluntarjoajat eivät saa käyttää henkilötietojasi muihin kuin meidän pyytämäämme tai lain edellyttämään tarkoitukseen. Henkilötietojasi säilytetään Euroopan unionissa sijaitsevilla palvelimilla.

EU:n ulkopuoliset vastaanottajat: Kun käytämme tai paljastamme Euroopan unionista siirrettyjä henkilötietoja, käytämme Euroopan komission hyväksymiä vakiosopimuslausekkeita, käytämme muita Euroopan unionin lainsäädännön nojalla keinoja varmistaaksemme olennaisesti vastaavat suojatoimet tai saamme suostumuksesi.

5. Tietojesi käyttö VELUX-yhtiöissä

Yleisesti käytämme ja luovutamme henkilötietoja siihen tarkoitukseen, johon se on kerätty, kuten edellä on kuvattu. Tämä koskee ensisijaisesti VELUXin liiketoiminnan harjoittamista, työntekijöiden rekrytointia tai palkkaamista, toimittajien ja asiakassuhteiden hallintaa, sivun turvallisuutta ja turvallisuustarpeita tai muita lain edellyttämiä tai sallimia tarkoituksia.

Voimme käyttää henkilötietojasi pitääksemme sinut ajan tasalla konsernia koskevista tiedoista, mikäli olet suostunut tai pyytänyt VELUX-yhtiötä tekemään niin: jos et halua meidän käyttävän henkilötietojasi tällä tavalla tai jos et halua enää vastaanottaa tietoja, voit ottaa meihin yhteyttä käyttämällä tämän Tietosuojaselosteen lopussa olevia yhteystietoja.

6. Tietojesi jakaminen muiden yritysten kanssa

VELUX-konserni ei jaa henkilötietojasi lukuun ottamatta muutamia tilanteita, kuten:

  • Kun yritykset suorittavat palveluita puolestamme, esimerkiksi paketin toimituksen ja asiakaspalvelun. Näitä yrityksiä on kielletty käyttämästä henkilötietojasi muuhun kuin pyytämiimme tai lain edellyttämiin tarkoituksiin.
  • Kun jaamme henkilötietoja kolmansien osapuolten kanssa varmistaaksemme asiakkaidemme turvallisuuden, suojellaksemme oikeuksiamme ja omaisuuttamme, noudattaaksemme oikeudellisia prosesseja tai muissa tilanteissa, jos uskomme vilpittömästi siihen, että laki vaatii tietojen jakamista.
  • Kun sallit meidän jakavan henkilötietosi toisen yrityksen kanssa, kuten:

    • Päätät jakaa henkilökohtaiset tietosi huolellisesti valituille yrityksille, jotta he voivat lähettää sinulle tarjouksia tuotteistaan ja palveluistaan
    • Ohjaat meitä jakamaan henkilökohtaiset tietosi kolmannen osapuolen sivujen tai alustojen, kuten sosiaalisen verkostoitumisen sivujen kanssa.

7. Sinun Valvontasi ja valintasi

VELUX-konserni antaa sinulle mahdollisuuden tehdä tiettyjä valintoja koskien tietojesi keräämistä, käyttöä ja jakamista sekä valvoa niitä. Paikallisen lainsäädännön mukaan tähän oikeuteen voi kuulua:

  • Voit muuttaa valintojasi tilausten, uutiskirjeiden ja hälytysten osalta.
  • Voit valita haluatko vastaanottaa markkinointiviestintää tuotteista ja palveluista, joiden ajattelemme kiinnostavan sinua
  • Voit valita haluatko, että jaamme henkilötietosi muiden yritysten kanssa, jotta he voivat lähettää sinulle markkinointiviestintää omista tuotteistaan ja palveluistaan
  • Voit valita haluatko vastaanottaa kohdistettua markkinointia useilta mainosverkostoilta, tietojenvaihdon ja markkinointianalytiikan kautta, ja muilta palveluntarjoajilta
  • Voit pyytää pääsyä sinua koskeviin henkilötietoihin, korjata epätarkkoja tai puutteellisia tietoja ja tietyissä olosuhteissa voit pyytää säilyttämiämme tietoja poistettavaksi rekisteristämme (henkilön oikeudet).

Voit käyttää edellä lueteltuja oikeuksia tai pyytää pääsyä henkilötietoihisi ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun/paikalliseen yksityisyydestä vastuussa olevaan henkilöön (Privacy Responsible) tai noudattamalla sinulle lähettämissämme viesteissä annettuja ohjeita. Huomaa, että jos et anna meidän kerätä henkilötietojasi, emme välttämättä pysty toimittamaan sinulle tiettyjä tuotteita ja palveluita, ja osa palveluistamme ei välttämättä pysty ottamaan huomioon etujasi ja toiveitasi. Jos sinulla on kysyttävää tietyistä henkilötiedoistasi, joita me käsittelemme tai säilytämme, ota yhteyttä asiakaspalveluun / paikalliseen yksityisyydestä vastuussa olevaan henkilöön (Privacy Responsible).

8. Tietoturvallisuus, eheys ja säilyttäminen


Tietosi turvallisuus, eheys ja luottamuksellisuus ovat meille erittäin tärkeitä. Konsernimme on toteuttanut teknisiä, hallinnollisia ja fyysisiä turvatoimia, jotka on suunniteltu suojaamaan tietoja luvattomalta pääsyltä, luovutukselta, käytöltä ja muutoksilta. Tarkastamme aika ajoin turvallisuusmenettelyjämme, jotta niissä otettaisiin huomioon viimeaikainen teknologia ja käytänteet. Huomaa, että suurimmista mahdollisista ponnisteluistamme huolimatta turvatoimet eivät ole täydellisiä tai läpäisemättömiä. Säilytämme henkilötietosi ajan, joka tarvitaan tämän Tietosuojaselosteen mukaisten tarkoitusten täyttämiseen, ellei laki edellytä tai salli pidempää säilytysaikaa.

9. Tiedonsiirrot, -säilytys ja maailmanlaajuinen käsittely

VELUX-konserni toimii maailmanlaajuisesti ja voi siirtää henkilötietosi yksittäisille VELUX-yhtiöille tai kolmansille osapuolille, jotka sijaitsevat ympäri maailmaa, niihin tarkoituksiin, jotka on kuvattu tässä Tietosuojaselosteessa. Riippumatta siitä, mihin tai missä tietosi siirretään, säilytetään tai käsitellään, ryhdymme tarvittaviin toimenpiteisiin suojellaksemme henkilötietojesi yksityisyyttä. Lisäksi, käytettäessä tai luovutettaessa Euroopan unionista siirrettyjä henkilötietoja, siirrämme tietoja sellaisiin yrityksiin, jotka ovat rekisteröityneet Yhdysvaltojen kauppaministeriössä Privacy Shield -yrityksiksi ja sitoutuneet noudattamaan Privacy Shield -järjestelyn ehtoja, käytämme Euroopan komission hyväksymiä vakiosopimuslausekkeita, hyväksymme muut Euroopan unionin oikeuden mukaiset keinot riittävien suojatoimien varmistamiseksi tai hankimme suostumuksesi. Sovellamme myös Privacy Shield -periaatteiden aineellisia vaatimuksia, kun siirrämme henkilötietoja Australiasta.

10. Muutokset tietosuojaselosteeseen


Muutamme aika ajoin tätä Tietosuojaselostetta mukautumaan uusimpiin tekniikoihin, alan käytäntöihin, sääntelyvaatimuksiin tai muihin tarkoituksiin. Ilmoitamme sinulle, mikäli nämä muutokset ovat aineellisia ja, sovellettavan lain edellyttäessä, hankimme suostumuksesi.

11. Kommentit ja kysymykset

Mikäli sinulla on kommentoitavaa tai kysyttävää tästä Tietosuojaselosteesta, ota yhteyttä paikalliseen tietosuojasta vastaavan henkilöön (local privacy responsible). Sivumme ja sovelluksemme voivat sisältää linkkejä muille sivustoille, joita me emme omista tai valvo, emmekä ole vastuussa näiden sivustojen yksityisyyden suojasta. Poistuessasi sivuiltamme tai sovelluksistamme, kehotamme sinua huomioimaan ja lukemaan muiden sellaisten sivustojen tietosuojaselosteet, jotka saattavat kerätä henkilötietojasi.

Voit tehdä valituksen siitä, miten olemme käsitelleet henkilötietojasi. Voit ottaa yhteyttä VELUX-konserniin käyttämällä tämän Tietosuojaselosteen lopussa mainittuja yhteystietoja. Mikäli valitus tehdään, valittajan nimi ja yhteistiedot tulee toimittaa VELUX A/S -yhtiölle. VELUX A/S tutkii valituksen ja vastaa siihen 30 päivän kuluessa. Mikäli olet tyytymätön VELUX A/S:n valituksesta tekemään ratkaisuun, voit valittaa Tietosuojavaltuutetulle (Ratapihantie 9, 6. krs, 00520 Helsinki, puhelinnumero 029 56 66700, sähköposti: tietosuoja(at)om.fi, www.tietosuoja.fi).

12. Yhteystiedot

Tämän verkkosivun omistaa ja sitä ylläpitää VELUX A/S.

VELUX A/S on rekisteröity Tanskassa rekisteröintinumerolla 30003519, ja sen kotipaikka on Aadalsvej 99, DK 2970 Hoersholm, Tanska. VELUX A/S on rekisterinpitäjä. Voit ottaa yhteyttä VELUX A/S:iin kirjoittamalla yllä mainittuun yritysosoitteeseen, sähköpostilla info@velux.com tai puhelimitse +45 45 16 40 00.

Tämä Tietosuojaseloste päivitettiin viimeksi toukokuussa 2020.

Asiakirjan historia

Versio Päiväys Tekijä Kuvaus tehdyistä muutoksista
1.0 04.04.2018 Heidi Berggreen, Audit & controls Versio 1.0
01.12.2020