Avoimia työpaikkoja

Etsimme jatkuvasti lahjakkaita, innostuneita ja kasvuhakuisia ihmisiä avoimiin työtehtäviimme.

Jos luettelossa on sinua kiinnostava, pätevyyttäsi vastaava paikka, ota ihmeessä yhteyttä meihin.

Tehtävä  Sijaintipaikka Päiväys 
Insinööri – puuprosessit   Østbirk 1.9.2014
Laatutyöntekijä elektroniikkatuotantoon  Østbirk 1.9.2014
Portfolio management assistent, projektinjohtokokemusta   Østbirk 1.9.2014
Kunnossapitotyöntekijä ruiskuvalutuotantoon   Skjern 1.9.2014
Supply Chain & Production Analyst  Skjern 1.9.2014

Miten haen töitä?

1. Jätä hakemus

Lähetä tiivis ja täsmällinen CV ja työhakemus. 

2. Haastattelu

Haastatteluprosessi käsittää tavallisesti kaksi tapaamista. 

3. Täydelliset toisilleen

Etsimme aina parhaan ehdokkaan työtehtävään, tiimiin ja yritykseemme. 

Kysymyksiä ja vastauksia

Etsimme ihmisiä, jotka haluavat saada aikaan – saada oman kädenjälkensä näkyviin konsernissa, joka suhtautuu liiketoimintaan ja ympäristöasioihin kunnianhimoisesti. Organisaatiomme on globaali, joten sinun on ajateltava kansainvälisesti ja kyettävä yhteistyöhön eri alojen kollegojen kanssa eri maissa. VELUX-konsernin arvot ovat toimintamme ytimessä. Ne ohjaavat tapaamme tehdä sekä bisnestä että keskinäistä yhteistyötä. Sinun on voitava samastua arvoihimme ja toteuttaa niitä toimiessasi kollegojen, asiakkaiden ja toimittajien kanssa.
Konsernikielemme on englanti. Jos haet hallintoon tai tutkimuspuolelle sijoittuvaa tehtävää, sinun on osattava englantia hyvin, sillä olet jatkuvasti tekemisissä erimaalaisten kollegojen kanssa.
Konsernikielemme on englanti, joten hakemukset on yleensä kirjoitettava englanniksi. Jos haet töitä paikallisesta tuotanto- tai myyntiyhtiöstämme, työilmoituksessa saatetaan mainita, että hakemuksen voi kirjoittaa paikallisella kielellä.
Tutkimus- ja hallintotehtäviin voi jättää hakemuksen ainoastaan verkossa. Lisätietoja hakemuksen jättämisestä on työpaikkailmoituksessa.
Kun olet lähettänyt hakemuksesi, saat siitä automaattisesti kuittauksen. Jos et saa kuittausta, yritä lähettää hakemuksesi uudelleen tai ota yhteys henkilöstöosastoomme [general HR e-mail].
Jokaisen avoimeksi ilmoittamamme työtehtävän täyttämiseen liittyy perusteellinen rekrytointiprosessi, sillä haluamme aina löytää parhaan henkilön tehtävään. Prosessi voi vaihdella työtehtävän ja liiketoiminta-alueen mukaan, mutta yleensä siitä vastaa rekrytointipäällikkö yhdessä henkilöstöosaston kanssa. Rekrytointiprosessi on harkittu tarkoin sen varmistamiseksi, että kaikkia hakijoita kohdellaan oikeudenmukaisesti ja tasavertaisesti. Meille on tärkeää, että hakijoille jää prosessista hyvä vaikutelma. Kun olet lähettänyt meille hakemuksen ja CV:si, rekrytointipäällikkö ja henkilöstöasiantuntija arvioivat tietosi tarkistaakseen, että henkilökohtainen ja ammatillinen profiilisi vastaavat haun kohteen olevan työtehtävän vaatimuksia. Kun olemme yksilöineet parhaat hakijat, heihin otetaan yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse työhaastatteluun kutsumista varten.
Voit hakea samanaikaisesti useampaakin kuin yhtä työtehtävää VELUX-konsernissa. Tee erillinen hakemus jokaista työtehtävää varten ja varmista, että joka hakemuksessa yksilöidään hakemiesi työtehtävien nimike ja sijaintipaikka.
Käytämme persoonallisuus- ja soveltuvuustestejä useimmissa tutkimus- ja hallintopuolen valintaprosesseissa. Testitulokset luovat perustan keskustelulle siitä, miten suhtaudut työtehtäviin ja toimit ja ajattelet työelämässä. Testeihin liittyy aina haastattelu.
Jos saat kutsun työhaastatteluun, sinulla on silloin avoinna olevaan tehtävään vaadittava pätevyys ja profiilisi kiinnostaa meitä. Seuraavaksi on tapaamisen aika. Työhaastattelussa voimme tutustua toisiimme paremmin. Voit kertoa meille itsestäsi ja siitä, miksi haluat töihin VELUX-konserniin. Me taas voimme kertoa sinulle lisää yrityksestä ja työtehtävästä sekä siitä, mitä voimme tarjota sinulle ja mitä odotamme sinulta. Ajattelemme haastatteluja mukavina tilaisuuksina päästä tutustumaan ja selvittämään molemmin puolin, kohtaavatko työhön liittyvät ajatuksemme. Siksi tärkeintä on tulla haastatteluun omana itsenäsi – haluamme tavata juuri sinut.
Otamme vastaan hakemuksia ainoastaan rekrytointijärjestelmämme kautta. Avoimen hakemuksen lähettämisen sijaan suosittelemme seuraamaan sivustossamme ilmoitettavia avoimia työpaikkoja VELUXilla.