jättämämme jälki

Meidän oma liiketoimintamme ei ole toimintamme ainoa päämäärä

Ratkaisuja kestävään asumiseen

Meidän kattoikkunamme voivat luoda parempia ja terveellisempiä sisätiloja useille tuleville sukupolville. Ne on rakennettu kestämään, ja niiden materiaalina käytetään sertifioitua puuta. Viimeisen 80 vuoden ajan, toimintamme alusta lähtien, olemme jatkuvasti pyrkineet parantamaan meidän kattoikkunoitamme ja tekemään tuotteita, joista on hyötyä yhteiskunnalle. Voimme silti olla vieläkin parempia. Siksi olemme asettaneet itsellemme kunnianhimoisia tavoitteita. Vuoteen 2041 mennessä saavutamme Lifetime Carbon Neutral -tavoitteen, koska kehitämme tuotteidemme kestävyyttä. 

Meidän historiamme on meidän tulevaisuudensuunnitelmiemme perusta

Vuoteen 2030 ulottuvan kestävän kehityksen strategiamme mukaisesti sitoudumme kompensoimaan hiilidioksidipäästömme ja saavuttamaan hiilineutraaliuden konsernin 100-vuotisjuhlavuoteen mennessä vuonna 2041.
Juuri nyt avoinna on seuraavat loistavat työpaikat
VELUX-konsernilla on paljon mahdollisuuksia. Tarjolla on työtehtäviä tutkimuksen ja kehityksen, tuotannon, johtamisen ja myynnin parissa, joten meillä on hyvin todennäköisesti sinulle sopiva mahdollisuus. Haluaisitko tutustua työpaikkoihin heti?