Liity joukkoomme

Valoisa tulevaisuus odottaa sinua

ALUEELLASI ON AVOIN TYÖPAIKKA – YHDISTYNYT KUNINGASKUNTA
Tutustu uramahdollisuuksiin alueellasi.

Hae työpaikka näin

Ennen kuin teet hakemuksesi, varmista, että olet lukenut työpaikkailmoituksen huolellisesti. Jos työtehtävä kiinnostaa sinua ja uskot soveltuvasi siihen, kannustamme sinua hakemaan! Hae tehtävään työpaikkailmoituksessa olevan hakulinkin kautta. Hyvä hakemus on yleensä lyhyt ja ytimekäs, ja siitä käy ilmi ammatillinen ja henkilökohtainen profiilisi ja motivaatiosi liittyä joukkoomme hakemuksen kohteena olevaan tehtävään. Jos sinulla on yleisiä kysymyksiä jonkin toimipaikkamme rekrytointimenettelystä, tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin. Siellä on vastauksia hakijoiden usein kysymiin kysymyksiin.
Voinko hakea samaan aikaan useampaan kuin yhteen työpaikkaan?
Otatteko vastaan avoimia hakemuksia?
Teettekö tiettyjä testejä?
Mistä tiedän, että VELUX on vastaanottanut hakemukseni?
Kuinka työhakemus lähetetään?
Kuinka hakemustani arvioidaan?
Kuinka haastatteluun kannattaa valmistautua?
Millä kielellä minun on kirjoitettava hakemus?
Mitä työpaikan saaminen VELUX-konsernista edellyttää?
Minkälaista englannin kielen taitoa edellytätte?
Kaksi henkilöä seisoo avarassa tilassa

Työntekijäsäätiö

Me VELUX-konsernissa uskomme työntekijöistämme huolehtimiseen. Toteutamme tätä periaatetta muassa Työntekijäsäätiön välityksellä. Tavoitteemme on tukea säätiön avulla VKR-konsernin kaikkien työntekijöiden hyvinvointia.
Tapaa joitain tulevia työkavereitasi
Tärkein avaintekijä ovat meillä työskentelevät ihmiset.

Marie vie kestävyyden uudelle tasolle

Muutos, haasteet ja uudet ideat ovat merkittävä osa VELUXia. Samoin ne ovat merkittävä osa Marien elämää. Hänen taustansa on kestävässä metsänhoidossa. Hän ammentaa kiinnostuksestaan puuhun ja luontoon kehittäessään VELUXia entistä kestävämmäksi päivittäisessä työssään – erityisesti hyödyntämällä kiertotaloutta eli jätteen vähentämistä ja materiaalin uudelleenkäyttöä, jotta saamme parhaan mahdollisen hyödyn tarvitsemistamme resursseista.

Kaksi perusasiaa ovat Clausille kaikki kaikessa

Kun Clausilta kysytään, mikä motivoi hänet tulemaan töihin, hän tuo esiin kaksi keskeistä tekijää: "Ensimmäinen syy ovat täällä työskentelevät ihmiset. Välillämme vallitsee erityinen keskinäinen luottamus ja keskinäinen side. Toinen tekijä on, että hyviä ideoita voi tulla mistä tahansa, ja täällä kaikkia kannustetaan kertomaan mielipiteensä. Minä ainakin kerron omani. Ehkä siksi työskentelen tällä hetkellä tuotannon ja tuotekehitystiimin välisenä yhteyshenkilönä".

Opiskelijoille ja vastavalmistuneille

Jos opiskelet vielä tai olet valmistunut hiljattain, saatat olla kiinnostunut loistavasta mahdollisuudesta jatkaa itsesi kehittämistä VELUX-konsernissa. Vaihtoehtoina on taitojesi kehittäminen työssäoppimisjaksolla, oppisopimuskoulutuksessa tai harjoittelussa tai ehkä jopa projektisi tai opinnäytteesi kirjoittaminen yhteistyössä kanssamme.
Juuri nyt avoinna on seuraavat loistavat työpaikat
VELUX-konsernilla on paljon mahdollisuuksia. Tarjolla on työtehtäviä tutkimuksen ja kehityksen, tuotannon, johtamisen ja myynnin parissa, joten meillä on hyvin todennäköisesti sinulle sopiva mahdollisuus. Haluaisitko tutustua työpaikkoihin heti?