VELUX-säleverhot

Helppo avata ja sulkea
liukusäätimen avulla

Täydellinen kosteisiin tiloihin

Säleverhot

Vedenkestävä – täydellinen kosteisiin tiloihinSuositellaan näihin tiloihin:

 • Yksityisyyttä ja valonhallintaa
 • Ei naruja 
 • Vettä hylkivät ja helpot puhdistaa

VELUX-säleverhot ovat helppohoitoisia, kosteudenkestäviä verhoja, jotka soveltuvat täydellisesti kylpyhuoneisiin ja keittiöihin. Ainutlaatuisen muotoiluratkaisun ansiosta epäesteettisiä, riippuvia naruja ei tarvita. Kallistamalla säleitä eri suuntiin voit säätää sisään tulevan valon kulmaa ja määrää.

Näin verho toimii

Meiltä saat juuri sinun tyyliisi sopivat verhot

Saatavana on yhdeksän klassista väriä. 

Maalatusta alumiinista valmistetut säleverhojen säleet ovat 35 mm leveitä.

Millä periaatteella toimiva verho kannattaisi valita?

Parhaan toimintaperiaatteen valitsemisessa VELUX-verhollesi kannattaa ottaa huomioon kattoikkunoiden sijainti ja se, miten usein arvioit muuttavasti verhon asentoa.

Sähköllä toimivat säleverhot ovat kauko-ohjattuja ja siten paras ratkaisu ulottumattomissa olevien VELUX-kattoikkunoiden yhteyteen sekä tuomaan ylimääräistä luksusta ullakkotilaan.

Käsikäyttöinen, avaustanko

Käsikäyttöisten säleverhojen toimintaperiaate on hyvin yksinkertainen. Perinteisistä säleverhoista poiketen VELUX –säleverhoissa ei ole säätönaruja, vaan niitä säädetään verhon alareunaan kiinnitetyn listan avulla. Tartu vain listaan ja nosta tai laske verhoa tarpeen mukaan. Säleiden kallistamiseksi ja sisään tulevan valon suunnan säätämiseksi liu'uta oikeassa sivukiskossa sijaitsevaa kallistuskahvaa ylös- tai alaspäin. Kallistuskahvan voi sijoittaa sivukiskossa mille tahansa korkeudelle.

Käsikäyttöisen verhon käytön helpottamiseksi on saatavana myös avaustankoja ja verhoadaptereita.

VELUX KLI 312 EL

Kauko-ohjattava, sähkötoiminen


Kauko-ohjattavia ja sähkötoimisia säleverhoja käytetään älykkään kosketusnäytöllisen VELUX INTEGRA® -ohjauspaneelin avulla, joka sisältyy alkuperäisen VELUX INTEGRA® -kattoikkunan toimitukseen. Intuitiivisella ratkaisulla verhojen kauko-ohjaaminen on helppoa. VELUX INTEGRA® -ohjauspaneelissa on käytettävissä esiasetettuja ohjelmia, jotka parantavat sisäilman laatua ja tuovat mukavuutta arkeen. Verhoa voi ohjata missä päin huonetilaa tahansa. Käytettävissä ovat esiasetettujen ohjelmien kaikki ominaisuudet, kuten verhojen automaattinen avaaminen ja sulkeminen tiettyinä kellonaikoina.  


Tarvittaessa verhon voi avata tai sulkea myös käsin käyttämällä verhon alareunassa olevaa kahvaa.  

Entä jos talossa ei ole sähkötoimista VELUX INTEGRA® -kattoikkunaa?  

Jos talossasi ei ole sähkötoimista VELUX INTEGRA® -kattoikkunaa, mutta haluaisit sähköllä toimivan verhon, hanki KUX 100 -ohjausjärjestelmä. Sen avulla voit käyttää sähkötoimisia VELUX-verhoja ja -rullasuojia käsikäyttöisten kattoikkunoiden yhteydessä. Toinen vaihtoehto on KMX 100 -ohjausjärjestelmä, jolla käsikäyttöiset kattoikkunat voi muuttaa automaattisesti toimiviksi. KMX 100 -ohjausjärjestelmään voi liittää useita sähkötuotteita. 

Molempiin ohjausjärjestelmiin sisältyy VELUX-kauko-ohjain, joka tekee verhosta tai rullasuojasta io-homecontrol®-yhteensopivan. KMX 100 -ohjausjärjestelmään sisältyy myös sadeanturi.

Katsele VELUX-säleverhojen hintatietoja

Asennusohjeet

Helppo asentaa VELUX Pick&Click!® -mekanismin ansiosta

Esiasennetut, patentoidut asennuskiinnikkeemme ovat jokaisen VELUX-kattoikkunan vakiovaruste. Ne sopivat kaikkiin VELUX-verhoihin, joten asennus onnistuu kuin leikiten. Ostamiesi verhojen mukana seuraavat aina asennusohjeet.

Asennusohjeet

PDF-tiedostona saatavana olevat yksityiskohtaiset, havainnolliset asennusohjeet opastavat sinut asennusprosessin läpi vaihe vaiheelta. PDF-tiedostojen lukemista varten tietokoneellasi on oltava Acrobat Reader -ohjelmisto. Se on ladattavissa maksutta Adobelta.

VELUX-säleverhot, käsikäyttöiset
VELUX-säleverhot, kauko-ohjattavat sähköllä toimivat

Näin verho toimii

Lisämukavuutta saat yhdistämällä VELUX-säleverhoihin muita tuotteita…

Yhdistämällä VELUX-säleverhoihin VELUX-markiiseja tai -rullasuojia saat lisäsuojaa lämmöltä. VELUX-hyttysverhot puolestaan pitävät hyönteiset loitolla silloinkin, kun ikkuna on auki.

Huomio! Huomaa, ettei sähköllä ja aurinkovoimalla toimivia verhoja voi yhdistää samaan ikkunaan.

Markiisit

 • Lämpösuojaus
 • Läpinäkyvä kangas
 • Asennetaan sisältä päin

Ulkopuolinen VELUX-markiisi nappaa auringon säteet ennen kuin ne osuvat ikkunalasiin ja vähentää passiivista lämpenemistä jopa 72 prosenttia*. Se auttaa pitämään huoneen lämpötilan mukavana lämpiminä, aurinkoisina päivinä. Markiisit ovat läpinäkyviä, joten ne eivät peitä näköalaasi.

Rullasuojat

 • Lämpösuojaus
 • Täydellinen pimennys
 • Eristys ja melun vähentäminen

Ulkopuoliset VELUX-rullasuojat estävät huoneiden liiallisen lämpenemisen kesällä. Niiden avulla voit estää valon pääsyn huoneeseen kokonaan mihin aikaan päivästä tahansa.

Hyttysverhot

 • Täydellinen hyönteissuojaus
 • Kestävä läpinäkyvä kangas
 • Ei estä näkyvyyttä

VELUX-hyttysverhot antavat sinun nauttia raikkaasta ilmasta ilman hyönteisiä. Helppokäyttöiset verhot sopivat kaikkiin VELUX-kattoikkunoihin. Kun hyttysverhoa ei tarvita, se on kätevästi pois näkyviltä siistissä alumiinisessa verhopakassa.

 

Nämäkin saattavat kiinnostaa sinua

6
Miksi valita VELUX-verhot?
 • Täydellinen ratkaisu VELUX-kattoikkunasi yhteyteen
 • VELUX-verhojen asentaminen vie vain muutaman minuutin
 • Meiltä saat juuri sinun tyyliisi sopivat verhot
 • Mukavuus on aina kätesi ulottuvilla
 • VELUX-verhot on tehty kestämään
 • Tyylikästä muotoilua