VELUX säleverho, kuvake
Katso galleria

PAL--

Säleverho

Alkaen 91,00 € sis. ALV

Tämä klassinen valonhimmennys- ja yksityisyysratkaisu sopii erinomaisesti kylpyhuoneisiin ja keittiöihin. Verho on suunniteltu sopimaan paikalleen täydellisesti, ja se on helppo asentaa ilman mittaamista ja leikkaamista. Saatavana valkoisilla tai harjatusta alumiinista valmistetuilla sivulistoilla.

  • Kosteudenkestävä – täydellinen hyvin kosteisiin tiloihin
  • Helppo puhdistaa
  • Langaton käyttö
  • Valitse kuudesta tyylikkäästä väristä

Yhdistä tämä tuote...

VELUX markiisi
VELUX hyönteisverkko

Hyönteisverkko

Estä hyönteisten pääsy sisään
Läpinäkyvä verkkokangas

Jokaiseen tyyliin löytyy verhot


Säleverhojen säleet ovat kaikki 35 mm leveitä, ja ne on valmistettu lakatusta alumiinista. 
Väri on täsmälleen sama molemmilla puolilla.

Klassisista trendikkäisiin malleihin ulottuvassa VELUX verhovalikoimassa on tyylikkäitä värejä ja hillittyjä kuvioita, jotka sopivat kauniisti mihin tahansa kotiin.

Saatavana valkoisilla sivulistoilla

VELUX säleverho, valkoiset sivulistat
VELUX säleverho, alumiiniset sivulistat

Valitse valkoiset tai harjatusta alumiinista valmistetut sivulistat. Valkoiset sivulistat sopivat täydellisesti yhteen valkoisten VELUX kattoikkunoiden kanssa.

Manuaalinen käyttö avauskahvalla


Käsikäyttöisten säleverhojen käyttö on erittäin helppoa. Toisin kuin perinteisissä säleverhoissa, VELUX säleverhossa ei ole naruja. Tämän vuoksi verhoa voidaan säätää käyttämällä verhon alareunaan kiinnitettyä avauskahvaa. Voit nostaa tai laskea verhoa mielesi mukaan vain tarttumalla kahvaan. Voit kallistaa säleitä ja säätää sisään tulevan valon suuntaa liu'uttamalla kallistuskahvaa ylös- tai alaspäin oikeanpuoleisessa sivulistassa. Kallistuskahva voidaan sijoittaa mihin tahansa kohtaan sivulistassa. Voit helpottaa käsikäyttöisen verhon käsittelyä avauskahvalla hankkimalla myös tangon ohjauslaitteita, laajennusosia ja adaptereita.
VELUX säleverho, käsikäyttöinen

Etsi VELUX säleverhosi hinta

Helppo asennus


Asenna aidot VELUX verhot 15 minuutissa

VELUX verhojen asennus ei vaadi mittaamista, leikkaamista tai ylimääräisiä työkaluja. Ne on valmistettu sopimaan paikoilleen täydellisesti, ja kaikki tarvittava sisältyy verhopakettiin. VELUX ikkunoissasi on esiasennetut telineet verhoja varten. Napsauta alkuperäistä VELUX verhoa ja lisää esiasennetut sivulistat.

Asennusohjeet

PDF-tiedostoissa on yksityiskohtaiset, havainnolliset ohjeet, jotka auttavat käymään läpi asennuksen jokaisen vaiheen. PDF-tiedostojen lukeminen edellyttää, että tietokoneeseen on asennettu Acrobat Reader. Ilmainen työkalu on ladattavissa Adoben sivustosta.

VELUX säleverho – käsikäyttöinen