RFL/RML/RSL

Läpikuultavat rullaverhot

Alkaen 90,00 € sis. ALV

Himmentävä Himmentävä
Yksityisyys Yksityisyys

Läpikuultava rullaverho mahdollistaa sekä valonhimmennyksen että yksityisyyden, joten se on täydellinen valinta olohuoneisiin, joissa vietetään aikaa päivällä. Verho on suunniteltu sopimaan paikalleen täydellisesti, ja se on helppo asentaa ilman mittaamista ja leikkaamista.

Voit valita useista trendikkäistä ja klassisista väreistä, myös Colour by You -malliston ja lastenmalliston vaihtoehdoista. Läpikuultavassa taiteverhossa on valkoiset tai harjatusta alumiinista valmistetut sivulistat, ja se on saatavana myös kätevinä sähkötoimisina versioina, joihin kuuluu kauko-ohjain.

Saattaisit pitää myös näistä:
Duo-pimentävät rullaverhot
Duo-pimentävät rullaverhot
Lue lisää
Säleverhot
Säleverhot
Lue lisää

Jokaiseen tyyliin löytyy verhot

1028

Valkoinen

1 Transparent

1086

Beige

1 Transparent

4069

Musta

3 Opaque

4155

Hiekka

2 Semi-transparent

4161

Harmaa

4162

Tummanruskea

4163

Lämmin harmaa

4164

Oranssi

4165

Harmaanvihreä

4166

Vaaleansininen

4167

Ruskeanharmaa

4168

Pehmeä ruusunpunainen

4169

Vaalea ruskeanharmaa

4170

Tumma petroolinsininen

4171

Luonnonvaalea

9050

Mitternachtsblau

3 Opaque

VELUX- läpikuultava rullaverho pehmentää huoneeseen tulevaa valoa. Suodatuksen määrä vaihtelee verhon värin mukaan. Saatavana myös Colour by You -malliston mallit.

Osta suoraan VELUX-verkkokaupasta

Etsi VELUX-rullaverhosi hinta

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua...

Colour by You

Alkaen 111,00 € sis. ALV

Colour by You -malliston avulla voit räätälöidä verhojen värin kuvastamaan ainutlaatuista tyyliäsi. Soinnuta pimennysverhojen väri muihin verhoihin, mattoon, sohvaan tai mihin haluat – valitse vapaasti.
Lue lisää

Duo-pimentävät rullaverhot

Alkaen 117,00 € sis. ALV

VELUX- kaksitoiminen pimennysverho on pimennysverhon ja taiteverhon yhdistelmä samassa helppokäyttöisessä yksikössä. Saat kummankin järjestelmän parhaat puolet: voit pimentää huoneen täydellisesti milloin tahansa tai päästää sisään pehmeästi hajautettua luonnonvaloa koko päivän. Se on saatavana pimennysverhojen kaikissa 24 värissä yhdistettynä valkoiseen taiteverhoon.
Lue lisää

Hyönteisverkot

Alkaen 126,00 € sis. ALV

VELUX-hyönteisverkon ansiosta pystyt nauttimaan raikkaasta ilmasta ilman hyönteisiä. Sitä on helppo käyttää, ja se sopii kaikkiin VELUX-kattoikkunoihin. Hyönteisverkko on helppo taittaa siististi pois näkyvistä ohueen alumiiniseen yläpeltiin, kun sitä ei käytetä.
Lue lisää