VELUX-rullaverhot

Pehmentää huoneeseen tulevaa valoa

Rullaverhot

Pehmentävät auringonvaloa ja estävät häikäisyäSuositellaan näihin tiloihin: • Häikäisynesto
 • Portaaton asennon säätö
 • Saatavana 15 eri väriä ja kuosia

VELUX-perusrullaverhot ovat taloudellinen ratkaisu huoneeseen tulevan päivänvalon pehmentämiseen ja yksityisyyden suojaamiseen.Näin verho toimii

Meiltä saat juuri sinun tyyliisi sopivat verhot

Saatavana 15 eri väriä ja kuosia

VELUX-rullaverhot pehmentävät huoneeseen tulevaa valoa. Valoa pehmentävä vaikutus vaihtelee verhon värin mukaan.

Millä periaatteella toimiva verho kannattaisi valita?

Parhaan toimintaperiaatteen valitsemisessa VELUX-verhollesi kannattaa ottaa huomioon kattoikkunoiden sijainti ja se, miten usein arviot muuttavasti verhon asentoa.
 
Aurinkovoimalla ja sähköllä toimivat verhot ovat kummatkin kauko-ohjattuja ja siten paras ratkaisu ulottumattomissa olevien VELUX-kattoikkunoiden yhteyteen sekä tuomaan ylimääräistä luksusta ullakkotilaan.

Käsikäyttöinen, avaustanko, portaaton asennon valinta

Käsikäyttöisten rullaverhojen toimintaperiaate on hyvin yksinkertainen. Verho on kiinnitetty kattoikkunan verhopakkaan, ja se liikkuu sivukiskoissa, joten sen käyttö ja asennon säätäminen sujuu kitkattomasti ja portaattomasti. Tartu vain kiinni verhon alapäässä olevasta kahvasta ja nosta tai laske verhoa tarpeen mukaan. Käsikäyttöisen verhon käytön helpottamiseksi on saatavana myös avaustankoja ja verhoadaptereita.

VELUX KLI 312 EL

Kauko-ohjattava, sähkötoiminen

Kauko-ohjattavia ja sähkötoimisia pimennysverhoja käytetään älykkään kosketusnäytöllisen VELUX INTEGRA® -ohjauspaneelin avulla, joka sisältyy alkuperäisen VELUX INTEGRA® -kattoikkunan toimitukseen. Intuitiivisella ratkaisulla verhojen kauko-ohjaaminen on helppoa. VELUX INTEGRA® -ohjauspaneelissa on käytettävissä esiasetettuja ohjelmia, jotka parantavat sisäilman laatua ja tuovat mukavuutta arkeen. Verhoa voi ohjata missä päin huonetilaa tahansa. Käytettävissä ovat esiasetettujen ohjelmien kaikki ominaisuudet, kuten verhojen automaattinen avaaminen ja sulkeminen tiettyinä kellonaikoina.  

Tarvittaessa verhon voi avata tai sulkea myös käsin käyttämällä verhon alareunassa olevaa kahvaa.  

Entä jos talossa ei ole sähkötoimista VELUX INTEGRA® -kattoikkunaa?  

Jos talossasi ei ole sähkötoimista VELUX INTEGRA® -kattoikkunaa, mutta haluaisit sähköllä toimivan verhon, hanki KUX 100 -ohjausjärjestelmä. Sen avulla voit käyttää sähkötoimisia VELUX-verhoja ja -rullasuojia käsikäyttöisten kattoikkunoiden yhteydessä. Toinen vaihtoehto on KMX 100 -ohjausjärjestelmä, jolla käsikäyttöiset kattoikkunat voi muuttaa automaattisesti toimiviksi. KMX 100 -ohjausjärjestelmään voi liittää useita sähkötuotteita. 
 

VELUX KLI 312 Solar

Kauko-ohjattava, aurinkovoimalla toimiva  

Kauko-ohjattavia aurinkovoimalla toimivia pimennysverhoja käytetään verhon toimitukseen sisältyvällä kauko-ohjaimella. Jos talossasi on aurinkovoimalla toimiva INTEGRA®-kattoikkuna, voit käyttää älykästä kosketusnäytöllistä VELUX INTEGRA® -ohjauspaneelia, joka sisältyy alkuperäisen VELUX INTEGRA® -kattoikkunan toimitukseen.  
VELUX INTEGRA® -ohjauspaneelissa on käytettävissä esiasetettuja ohjelmia, jotka parantavat sisäilman laatua ja tuovat mukavuutta arkeen. Verhoa voi ohjata missä päin huonetilaa tahansa. Käytettävissä ovat esiasetettujen ohjelmien kaikki ominaisuudet, kuten verhojen automaattinen avaaminen ja sulkeminen tiettyinä kellonaikoina.  

Tarvittaessa aurinkovoimalla toimivaa markiisia voi käyttää myös käsin. Aurinkovoimalla ladattavalla akulla verhoa voi käyttää jopa 600 kertaa, vaikka kennot eivät latautuisi suorassa auringonvalossa.

Asennusohjeet

Helppo asentaa VELUX Pick&Click!® -mekanismin ansiosta

Esiasennetut, patentoidut asennuskiinnikkeemme ovat jokaisen VELUX-kattoikkunan vakiovaruste. Ne sopivat kaikkiin VELUX-verhoihin, joten asennus onnistuu kuin leikiten. Ostamiesi verhojen mukana seuraavat aina asennusohjeet.

Asennusohjeet

PDF-tiedostona saatavana olevat yksityiskohtaiset, havainnolliset asennusohjeet opastavat sinut asennusprosessin läpi vaihe vaiheelta. PDF-tiedostojen lukemista varten tietokoneellasi on oltava Acrobat Reader -ohjelmisto. Se on ladattavissa maksutta Adobelta.

VELUX-rullaverhot, käsikäyttöiset
VELUX-rullaverhot, käsikäyttöiset, koukulliset
VELUX-rullaverhot, kauko-ohjattavat sähköllä toimivat
VELUX-rullaverhot, kauko-ohjattavat aurinkovoimalla toimivatLisämukavuutta saat yhdistämällä VELUX-rullaverhoihin muita tuotteita…

Yhdistämällä rullaverhoihin VELUX-markiiseja tai -rullasuojia saat lisäsuojaa lämmöltä. VELUX-hyttysverhot puolestaan pitävät hyönteiset loitolla silloinkin, kun ikkuna on auki.

Huomio! Huomaa, ettei sähköllä ja aurinkovoimalla toimivia verhoja voi yhdistää samaan ikkunaan.

Markiisit

 • Lämpösuojaus
 • Läpinäkyvä kangas
 • Asennetaan sisältä päin

Ulkopuolinen VELUX-markiisi nappaa auringon säteet ennen kuin ne osuvat ikkunalasiin ja vähentää passiivista lämpenemistä jopa 72 prosenttia*. Se auttaa pitämään huoneen lämpötilan mukavana lämpiminä, aurinkoisina päivinä. Markiisit ovat läpinäkyviä, joten ne eivät peitä näköalaasi.

Rullasuojat

 • Lämpösuojaus
 • Täydellinen pimennys
 • Eristys ja melun vähentäminen

Ulkopuoliset VELUX-rullasuojat estävät huoneiden liiallisen lämpenemisen kesällä. Niiden avulla voit estää valon pääsyn huoneeseen kokonaan mihin aikaan päivästä tahansa.

Hyttysverhot

 • Täydellinen hyönteissuojaus
 • Kestävä läpinäkyvä kangas
 • Ei estä näkyvyyttä

VELUX-hyttysverhot antavat sinun nauttia raikkaasta ilmasta ilman hyönteisiä. Helppokäyttöiset verhot sopivat kaikkiin VELUX-kattoikkunoihin. Kun hyttysverhoa ei tarvita, se on kätevästi pois näkyviltä siistissä alumiinisessa verhopakassa.

 

Nämäkin saattavat kiinnostaa sinua

Taiteverhot

 • Hajottaa päivänvaloa pehmeästi
 • Joustava, portaaton asennon säätö
 • 20 eri väriä ja kuosia

VELUX-taiteverho on tyylikäs keino turvata yksityisyyttä estämättä kuitenkaan miellyttävän pehmeän valon pääsyä huoneeseen. Sen voi sijoittaa mihin kohtaan tahansa ikkunaa sisään tulevan valon määrän säätämiseksi – peittämättä näkymiä ulos.

Säleverhot

 • Yksityisyyttä ja valonhallintaa
 • Ei naruja
 • Vettä hylkivät ja helpot puhdistaa

VELUX-säleverhot ovat helppohoitoisia, kosteudenkestäviä verhoja, jotka soveltuvat täydellisesti kylpyhuoneisiin ja keittiöihin. Ainutlaatuisen muotoiluratkaisun ansiosta epäesteettisiä, riippuvia naruja ei tarvita. Kallistamalla säleitä eri suuntiin voit säätää sisään tulevan valon kulmaa ja määrää.

6
Miksi valita VELUX-verhot?
 • Täydellinen ratkaisu VELUX-kattoikkunasi yhteyteen
 • VELUX-verhojen asentaminen vie vain muutaman minuutin
 • Meiltä saat juuri sinun tyyliisi sopivat verhot
 • Mukavuus on aina kätesi ulottuvilla
 • VELUX-verhot on tehty kestämään
 • Tyylikästä muotoilua