VELUX-rullasuojat

VELUX-rullasuojat

VELUX-rullasuojat

Älä ole säiden armoilla –
tehokasta eristystä ja
melun vähentämistä

VELUX-rullasuojat

Täydellinen pimeys
on hyvien unien edellytys

Rullasuojat

Täydellinen suoja säätä vastaanSuositellaan näihin tiloihin:  • Lämpösuojaus
  • Täydellinen pimennys
  • Eristys ja melun vähentäminen

Täydellisesti kaikkiin ilmasto-oloihin ja vuodenaikoihin sopivat VELUX-rullasuojat estävät huoneiden liiallisen lämpenemisen kesällä. Niiden avulla voit estää valon pääsyn huoneeseen kokonaan mihin aikaan päivästä tahansa.Tutustu käsikäyttöisen rullasuojan toimintaan

Värit

Millä periaatteella toimiva rullasuoja kannattaisi valita?

Parhaan toimintaperiaatteen valitsemisessa VELUX-rullasuojallesi kannattaa ottaa huomioon kattoikkunoiden sijainti ja se, miten usein arvioit muuttavasti rullasuojan asentoa. Aurinkovoimalla ja sähköllä toimivat rullasuojat ovat kummatkin kauko-ohjattuja ja siten paras ratkaisu ulottumattomissa olevien VELUX-kattoikkunoiden yhteyteen sekä tuomaan ylimääräistä luksusta ullakkotilaan.

Käsikäyttöinen perusrullasuoja kaksiasentoisella auki–kiinni-asennonsäädöllä

Käsikäyttöinen perusrullasuoja auki–kiinni-asennonsäädöllä

Käsikäyttöisen perusrullasuojan voi rullata kokonaan ylös tai alas. Kun rullasuoja ei ole käytössä, se on piilossa kotelossaan. Rullasuojan käyttämiseksi avaa ikkuna ja käännä sitä 180 astetta, kunnes puite osuu automaattisesti panssariin. Kun suljet ikkunan, rullasuoja avautuu ja laskeutuu automaattisesti. Rullasuojan sulkemiseksi kierrä ikkunaa jälleen 180 astetta. Napsahdus kertoo rullasuojan irronnen puitteesta.

VELUX KLI 312 EL

Kauko-ohjattava, sähkötoiminen

Kauko-ohjattavia ja sähkötoimisia rullasuojia käytetään älykkään kosketusnäytöllisen VELUX INTEGRA® -ohjauspaneelin avulla, joka sisältyy alkuperäisen VELUX INTEGRA® -kattoikkunan toimitukseen. Intuitiivisella ratkaisulla rullasuojien kauko-ohjaaminen on helppoa. VELUX INTEGRA® -ohjauspaneelissa on käytettävissä esiasetettuja ohjelmia, jotka parantavat sisäilman laatua ja tuovat mukavuutta arkeen. Rullasuojaa voi ohjata missä päin huonetilaa tahansa. Käytettävissä ovat esiasetettujen ohjelmien kaikki ominaisuudet, kuten rullasuojien automaattinen avaaminen ja sulkeminen tiettyinä kellonaikoina.   

Entä jos talossa ei ole sähkötoimista VELUX INTEGRA® -kattoikkunaa? 

Jos talossasi ei ole sähkötoimista VELUX INTEGRA® -kattoikkunaa, mutta haluaisit sähköllä toimivan rullasuojan, hanki KUX 100 -ohjausjärjestelmä. Sen avulla voit käyttää sähkötoimisia VELUX-verhoja ja -rullasuojia käsikäyttöisten kattoikkunoiden yhteydessä. Toinen vaihtoehto on KMX 100 -ohjausjärjestelmä, jolla käsikäyttöiset kattoikkunat voi muuttaa automaattisesti toimiviksi. KMX 100 -ohjausjärjestelmään voi liittää useita sähkötuotteita.

Molempiin ohjausjärjestelmiin sisältyy VELUX-kauko-ohjain, joka tekee verhosta tai rullasuojasta io-homecontrol®-yhteensopivan. KMX 100 -ohjausjärjestelmään sisältyy myös sadeanturi.

VELUX KLI 312 Solar

Kauko-ohjattava, aurinkovoimalla toimiva

Kauko-ohjattavia aurinkovoimalla toimivia rullasuojia käytetään toimitukseen sisältyvällä kauko-ohjaimella. Jos talossasi on aurinkovoimalla toimiva INTEGRA®-kattoikkuna, voit käyttää älykästä kosketusnäytöllistä VELUX INTEGRA® -ohjauspaneelia, joka sisältyy alkuperäisen VELUX INTEGRA® -kattoikkunan toimitukseen. 

VELUX INTEGRA® -ohjauspaneelissa on käytettävissä esiasetettuja ohjelmia, jotka parantavat sisäilman laatua ja tuovat mukavuutta arkeen. Rullasuojaa voi ohjata missä päin huonetilaa tahansa. Käytettävissä ovat esiasetettujen ohjelmien kaikki ominaisuudet, kuten rullasuojien automaattinen avaaminen ja sulkeminen tiettyinä kellonaikoina. 

 Tarvittaessa aurinkovoimalla toimivaa markiisia voi käyttää myös käsin. Aurinkovoimalla ladattavalla akulla verhoa voi käyttää jopa 600 kertaa, vaikka kennot eivät latautuisi suorassa auringonvalossa.

Asennusohjeet