SML/SSL

Rullasuojat

Alkaen 496,00 € sis. ALV

Suojaa kuumuudelta Suojaa kuumuudelta
Pimentävä Pimentävä
Eristys Eristys
Äänenvaimennus Äänenvaimennus
Murtosuojattu Murtosuojattu

VELUX-rullasuojan avulla hallitset täysin sisätilojesi viihtyisyyttä. Vankka panssarimainen ulkopinta suojaa erinomaisesti kuumuudelta hellepäivinä ja -öinä, pimentää huoneen täysin aina tarvittaessa ja eristää mainiosti talvella.

Ohjaa rullasuojia intuitiivisella seinäkytkimellä tai ota käyttöön VELUX App Control, jonka avulla voit avata ja sulkea rullasuojat puhelimellasi mistä tahansa.

Lue lisää ulkoisista lämpösuojista

Saattaisit pitää myös näistä...
Markiisit
Markiisit
Lue lisää
Kangasrullasuojat
Kangasrullasuojat
Lue lisää

Värit

GRS

Alumiini

Saatavana vakiona tummanharmaasta alumiinista valmistettuna. VELUX-rullasuojat kulkevat lakatusta alumiinista valmistetuissa sivulistoissa. Niissä on myös yläpelti, joka on integroitu kauniisti ikkunaan ja piilottaa markiisin, kun sitä ei käytetä.

Osta suoraan VELUX-verkkokaupasta

Etsi VELUX-rullasuojasi hinta

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua...

Hyönteisverkot

VELUX-hyönteisverkon ansiosta pystyt nauttimaan raikkaasta ilmasta ilman hyönteisiä. Sitä on helppo käyttää, ja se sopii kaikkiin VELUX-kattoikkunoihin. Hyönteisverkko on helppo taittaa siististi pois näkyvistä ohueen alumiiniseen yläpeltiin, kun sitä ei käytetä.
Lue lisää

Läpikuultavat rullaverhot

VELUX-rullaverhot sopivat täydellisesti tavanomaiseen mutta tyylikkääseen valonhallintaan ja yksityisyyden varmistamiseen. Niitä on saatavana useissa väreissä ja kuvioissa, ja niiden asennus onnistuu muutamassa minuutissa patentoidun Pick&Click!®-järjestelmän avulla.
Lue lisää

Läpikuultavat taiteverhot

Alkaen 90,00 € sis. ALV

VELUX-taiteverhon avulla varmistat kylpyhetken yksityisyyden tyylikkäästi ja nautit miellyttävän pehmeästä valosta. Se voidaan sijoittaa mihin tahansa kohtaan ikkunassa säätämään sisään tulevan valon määrää, mutta voit silti nauttia näkymistä. Nämä verhot sopivat täydellisesti esimerkiksi olohuoneeseen tai ruokailutilaan.
Lue lisää