FHC/FMC/FSC

Pimentävät kaksinkertaiset taiteverhot

Price

Pimentävä Pimentävä
Eristys Eristys

Tämä näyttävä ratkaisu mahdollistaa sekä pimennyksen että eristyksen, joten se sopii ihanteellisesti makuuhuoneisiin ja olohuoneisiin. Verho on suunniteltu sopimaan paikalleen täydellisesti, ja se on helppo asentaa ilman mittaamista ja leikkaamista. Saatavana eri väreissä ja valkoisilla tai harjatusta alumiinista valmistetuilla sivulistoilla. Pimentävä kaksinkertainen taiteverho on vapaasti siirrettävä verhomalli, joka voidaan sijoittaa mihin tahansa ikkunan kohtaan (vain käsikäyttöinen versio), ja se on saatavana myös kätevänä sähkötoimisena versiona, johon kuuluu kauko-ohjain.

Saattaisit pitää myös näistä:
Kangasrullasuojat
Kangasrullasuojat
Lue lisää
Hyönteisverkko
Hyönteisverkot
Lue lisää

Värit

1045

Valkoinen

5 Dimout

1047

Musta

5 Dimout

1049

Persikka

5 Dimout

1155

Beige

5 Dimout

1156

Sininen

5 Dimout

1163

Harmaa

1164

Harmaameleerattu

1165

Vaaleanruskea

1166

Norsunluu

1167

Oranssi

1168

Harmaanvihreä

1169

Vaaleansininen

1170

Tumma ruskeanharmaa

1171

Tumma hiekka

1172

Vaaleanharmaa

1173

Petroolinsininen

Klassisista trendikkäisiin malleihin ulottuvassa VELUX-verhovalikoimassa on tyylikkäitä värejä ja hillittyjä kuvioita, jotka sopivat kauniisti mihin tahansa kotiin ja tilaan. Pimentävät kaksinkertaiset taiteverhot valmistetaan kaksoistaitteella varustetusta polyesteripimennyskankaasta, jonka sisäpuolella on alumiinipäällyste.

Osta suoraan VELUX-verkkokaupasta

Etsi VELUX- energiatehokkaan pimentävän verhosi hinta

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua...

Lastenmallisto

VELUX-rullaverhot sopivat täydellisesti tavanomaiseen mutta tyylikkääseen valonhallintaan ja yksityisyyden varmistamiseen. Niitä on saatavana useissa väreissä ja kuvioissa, ja niiden asennus onnistuu muutamassa minuutissa patentoidun Pick&Click!®-järjestelmän avulla.
Lue lisää

Colour by You

Colour by You -malliston avulla voit räätälöidä verhojen värin kuvastamaan ainutlaatuista tyyliäsi. Soinnuta pimennysverhojen väri muihin verhoihin, mattoon, sohvaan tai mihin haluat – valitse vapaasti.
Lue lisää

Duo-pimentävät rullaverhot

VELUX- kaksitoiminen pimennysverho on pimennysverhon ja taiteverhon yhdistelmä samassa helppokäyttöisessä yksikössä. Saat kummankin järjestelmän parhaat puolet: voit pimentää huoneen täydellisesti milloin tahansa tai päästää sisään pehmeästi hajautettua luonnonvaloa koko päivän. Se on saatavana pimennysverhojen kaikissa 24 värissä yhdistettynä valkoiseen taiteverhoon.
Lue lisää