VELUX-pimennysverhot

Täydelliset unet
täydellisessä pimeydessä

Tee päivästä yö

Pimennysverhot

Täydelliset unet täydellisessä pimeydessä


Suositellaan näihin tiloihin:
 • Täydellinen pimennys
 • Portaaton asennon säätö
 • 36 eri väriä ja kuosia – mukaan lukien 9 hauskaa ja jännittävää VELUX & Disney GoodNight Collection -kokoelman mallia.

VELUX-pimennysverho tuo ulottuvillesi täydellisen pimeyden kaikkina vuorokauden aikoina. Se on ihanneratkaisu makuuhuoneisiin, joissa valoa on voitava hallita kunnon yöunien tai virkistävien nokosten takaamiseksi.

Näin verho toimii

Meiltä saat juuri sinun tyyliisi sopivat verhot

© Disney. Perustuu A. A. Milnen ja E. H. Shepardin luomiin Nalle Puh -hahmoihin.
Saatavana 36 eri väriä ja kuosia – mukaan lukien 12 hauskaa ja jännittävää VELUX & Disney GoodNight Collection -kokoelman mallia.

VELUX-pimennysverhoilla on testatusti markkinoiden paras pimennysvaikutus. Niillä saat aikaan täydellisen pimeyden verhon väristä riippumatta. Valitse tyyliisi ja sisustukseesi parhaiten sopiva kuosi.

White side rails

Brushed aluminium side rails

Available with white side rails

Choose between white or brushed aluminium side rails for your manual blackout blind. White side rails fit perfectly with your white roof windows.

Millä periaatteella toimiva verho kannattaisi valita?

Parhaan toimintaperiaatteen valitsemisessa VELUX-verhollesi kannattaa ottaa huomioon kattoikkunoiden sijainti ja se, miten usein arviot muuttavasti verhon asentoa.
 
Aurinkovoimalla ja sähköllä toimivat verhot ovat kummatkin kauko-ohjattuja ja siten paras ratkaisu ulottumattomissa olevien VELUX-kattoikkunoiden yhteyteen sekä tuomaan ylimääräistä luksusta ullakkotilaan.

Käsikäyttöinen, avaustanko, portaaton asennon valinta

Käsikäyttöisten verhojen toimintaperiaate on hyvin yksinkertainen. Verho on kiinnitetty kattoikkunassa kiinni olevaan verhopakkaan, ja se liikkuu sivukiskoissa, joten sen käyttö ja asennon säätäminen sujuu kitkattomasti ja portaattomasti. Tartu vain kiinni verhon alareunassa olevasta kahvasta ja nosta tai laske verhoa tarpeen mukaan.Käsikäyttöisen verhon käytön helpottamiseksi on saatavana myös avaustankoja ja adaptereita.

VELUX KLI 312 EL

Kauko-ohjattava, sähkötoiminen

Kauko-ohjattavia ja sähkötoimisia pimennysverhoja käytetään älykkään kosketusnäytöllisen VELUX INTEGRA® -ohjauspaneelin avulla, joka sisältyy alkuperäisen VELUX INTEGRA® -kattoikkunan toimitukseen. Intuitiivisella ratkaisulla verhojen kauko-ohjaaminen on helppoa. VELUX INTEGRA® -ohjauspaneelissa on käytettävissä esiasetettuja ohjelmia, jotka parantavat sisäilman laatua ja tuovat mukavuutta arkeen. Verhoa voi ohjata missä päin huonetilaa tahansa. Käytettävissä ovat esiasetettujen ohjelmien kaikki ominaisuudet, kuten verhojen automaattinen avaaminen ja sulkeminen tiettyinä kellonaikoina.  

Tarvittaessa verhon voi avata tai sulkea myös käsin käyttämällä verhon alareunassa olevaa kahvaa.


Entä jos talossa ei ole sähkötoimista VELUX INTEGRA® -kattoikkunaa? 
Jos talossasi ei ole sähkötoimista VELUX INTEGRA® -kattoikkunaa, mutta haluaisit sähköllä toimivan verhon, hanki KUX 100 -ohjausjärjestelmä. Sen avulla voit käyttää sähkötoimisia VELUX-verhoja ja -rullasuojia käsikäyttöisten kattoikkunoiden yhteydessä. Toinen vaihtoehto on KMX 100 -ohjausjärjestelmä, jolla käsikäyttöiset kattoikkunat voi muuttaa automaattisesti toimiviksi. KMX 100 -ohjausjärjestelmään voi liittää useita sähkötuotteita. 


Molempiin ohjausjärjestelmiin sisältyy VELUX-kauko-ohjain, joka tekee verhosta tai rullasuojasta io-homecontrol®-yhteensopivan. KMX 100 -ohjausjärjestelmään sisältyy myös sadeanturi.

VELUX KLI 312 Solar

Kauko-ohjattava, aurinkovoimalla toimiva

Kauko-ohjattavia aurinkovoimalla toimivia pimennysverhoja käytetään verhon toimitukseen sisältyvällä kauko-ohjaimella. Jos talossasi on aurinkovoimalla toimiva INTEGRA®-kattoikkuna, voit käyttää älykästä kosketusnäytöllistä VELUX INTEGRA® -ohjauspaneelia, joka sisältyy alkuperäisen VELUX INTEGRA® -kattoikkunan toimitukseen.  
VELUX INTEGRA® -ohjauspaneelissa on käytettävissä esiasetettuja ohjelmia, jotka parantavat sisäilman laatua ja tuovat mukavuutta arkeen. Verhoa voi ohjata missä päin huonetilaa tahansa. Käytettävissä ovat esiasetettujen ohjelmien kaikki ominaisuudet, kuten verhojen automaattinen avaaminen ja sulkeminen tiettyinä kellonaikoina.  

Tarvittaessa aurinkovoimalla toimivaa markiisia voi käyttää myös käsin. Aurinkovoimalla ladattavalla akulla verhoa voi käyttää jopa 600 kertaa, vaikka kennot eivät latautuisi suorassa auringonvalossa.

Asennusohjeet

Helppo asentaa VELUX Pick&Click!™ -mekanismin ansiosta

Esiasennetut, patentoidut asennuskiinnikkeemme ovat jokaisen VELUX-kattoikkunan vakiovaruste. Ne sopivat kaikkiin VELUX-verhoihin, joten asennus onnistuu kuin leikiten. Ostamiesi verhojen mukana seuraavat aina asennusohjeet.

Asennusohjeet

PDF-tiedostona saatavana olevat yksityiskohtaiset, havainnolliset asennusohjeet opastavat sinut asennusprosessin läpi vaihe vaiheelta. PDF-tiedostojen lukemista varten tietokoneellasi on oltava Acrobat Reader -ohjelmisto. Se on ladattavissa maksutta Adobelta.

VELUX-pimennysverhot, käsikäyttöiset
VELUX-pimennysverhot, kauko-ohjattavat sähköllä toimivat
VELUX-pimennysverhot, kauko-ohjattavat aurinkovoimalla toimivatLisämukavuutta saat yhdistämällä VELUX-pimennysverhoihin muita tuotteita…

Yhdistämällä pimennysverhoihin VELUX-markiiseja tai -rullasuojia saat lisäsuojaa lämmöltä. VELUX-hyttysverhot puolestaan pitävät hyönteiset loitolla silloinkin, kun ikkuna on auki.

Huomio! Huomaa, ettei sähköllä ja aurinkovoimalla toimivia verhoja voi yhdistää samaan ikkunaan.

Markiisit

 • Lämpösuojaus
 • Läpinäkyvä kangas
 • Asennetaan sisältä päin

Ulkopuolinen VELUX-markiisi nappaa auringon säteet ennen kuin ne osuvat ikkunalasiin ja vähentää passiivista lämpenemistä jopa 72 prosenttia*. Se auttaa pitämään huoneen lämpötilan mukavana lämpiminä, aurinkoisina päivinä. Markiisit ovat läpinäkyviä, joten ne eivät peitä näköalaasi.

Hyttysverhot

 • Täydellinen hyönteissuojaus
 • Kestävä läpinäkyvä kangas
 • Ei estä näkyvyyttä

VELUX-hyttysverhot antavat sinun nauttia raikkaasta ilmasta ilman hyönteisiä. Helppokäyttöiset verhot sopivat kaikkiin VELUX-kattoikkunoihin. Kun hyttysverhoa ei tarvita, se on kätevästi pois näkyviltä siistissä alumiinisessa verhopakassa.

 

Nämäkin saattavat kiinnostaa sinua

Disney & VELUX GoodNight Collection

 • Täydellinen pimennys
 • Ei haitallisia kemikaaleja
 • 12 hauskaa VELUX & Disney Dream Collection -kokoelman mallia.
Uusi Disney & VELUX Dream Collection on lasten ja lastenmielisten makuun suunniteltu pimennysverhojen kokoelma. Saatavana on 12 hauskaa ja jännittävää mallia Mikki Hiirestä, Bambista ja Lentokoneista Minni Hiireen, Nalle Puhiin ja Prinsessaan. Niistä jokainen löytää varmasti omansa. Uudessa kokoelmassa VELUXin käytännöllisyys ja luotettavuus yhdistyvät rakastettujen Disney-hahmojen kiehtovaan maailmaan. Pimennysverhot takaavat kunnon yöunet ja rentouttavat nokoset.


Uusi Disney & VELUX Dream Collection -kokoelma tekee lastenhuoneiden unelmista totta.

Duo-pimennysverhot

 • Kaksi verhoa yhdessä
 • Täydellinen pimennys milloin tahansa
 • Hajottaa sisään tulevaa päivänvaloa pehmeästi

VELUX-duo-pimennysverhossa taiteverho ja pimennysverho on yhdistetty yhteen yksikköön. Se tarjoaa käyttöön molempien verhotyyppien parhaat puolet: Voit pimentää huoneen milloin tahansa tai nauttia pehmeästi hajoavasta luonnonvalosta koko päivän. Saatavana on 24 pimennysverhon väriä yhdistettynä valkoiseen taiteverhoon.

Energiaverhot

 • Pimennysvaikutus
 • Entistä tehokkaampi eristys
 • Joustava, portaaton asennon säätö

VELUX-energiaverhoissa on kaksinkertainen taitettu kangas ja sisäpuolinen alumiininen mehiläiskennorakenne, joka parantaa eristystä jopa 34 prosenttia. Koska verhot voi avata kummasta päästä tahansa, ne voi sijoittaa mihin tahansa kohtaan ikkunaa pimennysvaikutuksen, valon ja yksityisyyden monipuoliseksi hallitsemiseksi.

 

Rullasuojat

 • Lämpösuojaus
 • Täydellinen pimennys
 • Eristys ja melun vähentäminen

Ulkopuoliset VELUX-rullasuojat estävät huoneiden liiallisen lämpenemisen kesällä. Niiden avulla voit estää valon pääsyn huoneeseen kokonaan mihin aikaan päivästä tahansa.

6
Miksi valita VELUX-verhot?
 • Täydellinen ratkaisu VELUX-kattoikkunasi yhteyteen
 • VELUX-verhojen asentaminen vie vain muutaman minuutin
 • Meiltä saat juuri sinun tyyliisi sopivat verhot
 • Mukavuus on aina kätesi ulottuvilla
 • VELUX-verhot on tehty kestämään
 • Tyylikästä muotoilua