DKY--, RFY—

Nature Collection

Price

Pimentävä pimentävä
Himmentävä himmentävä
Rakenne- ja ympäristötietoisia kuluttajia ajatellen uudet Nature Collection -verhot on valmistettu ensisijaisesti kierrätysmateriaaleista, mikä puolittaa niiden hiilijalanjäljen muihin mallistoihin verrattuna. Ne ovat luonnollinen valinta, kun haluat saada parhaan hyödyn VELUX-kattoikkunoistasi.
Saatavissa pimennysverhoina (DKY) tai läpikuultavina rullaverhoina (RFY).
Saatat pitää myös näistä:
Kangasrullasuojat
Kangasrullasuojat
Lisätietoja
Duo-pimentävät rullaverhot
Duo-pimentävät rullaverhot
Lisätietoja

Jokaisen oman tyyliin löytyy sopiva verho.

4901

Forest

4902

Marsh

4903

Lake

4904

Cave

4951

Clouds

4952

Dunes

4953

Woods

4954

Cliffs

Nature Collection -mallit ovat saatavissa pimentävinä rullaverhoina (DKY) tai läpikuultavina rullaverhoina (RFY).

Pimennettävien rullaverhojen värit: Forest (4901), Marsh (4902), Lake (4903), Cave (4904)
Läpikuultavien rullaverhojen värit: Pilvet (4951), Dyynit (4952), Woods (4953), Cliffs (4954)

Klassisista trendikkäisiin malleihin ulottuvassa VELUX-verhovalikoimassa on tyylikkäitä värejä ja hillittyjä kuvioita, jotka sopivat kauniisti mihin tahansa kotiin ja tilaan. Kaikki verhotyypit ovat saatavissa eri värivaihtoehtoina, joita voit yhdistellä ja sovittaa keskenään valitsemalla erilaisia tai samanlaisia värejä ei huoneisiin ja verhotyyppeihin.

Osta suoraan VELUX-verkkokaupasta

Etsi VELUX Nature Collection -verhosi hinta

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua...

Lastenmallisto

VELUX-rullaverhot sopivat täydellisesti tavanomaiseen mutta tyylikkääseen valonhallintaan ja yksityisyyden varmistamiseen. Niitä on saatavana useissa väreissä ja kuvioissa, ja niiden asennus onnistuu muutamassa minuutissa patentoidun Pick&Click!®-järjestelmän avulla.
Lue lisää

Colour by You

Colour by You -malliston avulla voit räätälöidä verhojen värin kuvastamaan ainutlaatuista tyyliäsi. Soinnuta pimennysverhojen väri muihin verhoihin, mattoon, sohvaan tai mihin haluat – valitse vapaasti.
Lue lisää

Duo-pimentävät rullaverhot

VELUX- kaksitoiminen pimennysverho on pimennysverhon ja taiteverhon yhdistelmä samassa helppokäyttöisessä yksikössä. Saat kummankin järjestelmän parhaat puolet: voit pimentää huoneen täydellisesti milloin tahansa tai päästää sisään pehmeästi hajautettua luonnonvaloa koko päivän. Se on saatavana pimennysverhojen kaikissa 24 värissä yhdistettynä valkoiseen taiteverhoon.
Lue lisää

Hyönteisverkot

VELUX-hyönteisverkon ansiosta pystyt nauttimaan raikkaasta ilmasta ilman hyönteisiä. Sitä on helppo käyttää, ja se sopii kaikkiin VELUX-kattoikkunoihin. Hyönteisverkko on helppo taittaa siististi pois näkyvistä ohueen alumiiniseen yläpeltiin, kun sitä ei käytetä.
Lue lisää