Tehokasta lämpösuojausta

Säätele
huoneiden lämpötilaa

Läpinäkyvä kangas
ei peitä näkyvyyttä

Markiisit

Pidä huoneet viileänä tehokkaalla lämpösuojauksellaSuositellaan näihin tiloihin:

  • Lämpösuojaus
  • Läpinäkyvä kangas
  • Asennetaan sisältä päin

Ulkopuolinen VELUX-markiisi nappaa auringon säteet ennen kuin ne osuvat ikkunalasiin ja vähentää passiivista lämpenemistä jopa 72 prosenttia*. Se auttaa pitämään huoneen lämpötilan mukavana lämpiminä, aurinkoisina päivinä. Markiisit ovat läpinäkyviä, joten ne eivät peitä näköalaasi.

Näin verho toimii

Värit

Saatavana musta verkko (5060), jonka valonläpäisevyys on 14 %. 

VELUX-markiisit voivat vähentää huoneeseen pääsevän lämmön määrää jopa 72 prosenttia.

 

Millä periaatteella toimiva verho kannattaisi valita?

Parhaan toimintaperiaatteen valitsemisessa VELUX-verhollesi kannattaa ottaa huomioon kattoikkunoiden sijainti ja se, miten usein arviot muuttavasti verhon asentoa.
 
Aurinkovoimalla ja sähköllä toimivat verhot ovat kummatkin kauko-ohjattuja ja siten paras ratkaisu ulottumattomissa olevien VELUX-kattoikkunoiden yhteyteen sekä tuomaan ylimääräistä luksusta ullakkotilaan.

Käsikäyttöinen toimintaperiaate koukkujen kera

VELUX-markiisia on erittäin helppo käyttää. Avaa vain ikkuna, käännä sitä 180 astetta ja kiinnitä verho kahteen koukkuun, jotka ovat alapuitteen ulkopinnalla. Verhon voi asentaa sisältä käsin, ja ikkunan voi avata ja sulkea myös verhon ollessa suljettuna.

VELUX KLI 312 EL

Kauko-ohjattava, sähkötoiminen

Kauko-ohjattavia ja sähkötoimisia markiiseja käytetään älykkään kosketusnäytöllisen VELUX INTEGRA® -ohjauspaneelin avulla, joka sisältyy alkuperäisen VELUX INTEGRA® -kattoikkunan toimitukseen. Intuitiivisella ratkaisulla verhojen kauko-ohjaaminen on helppoa. VELUX INTEGRA® -ohjauspaneelissa on käytettävissä esiasetettuja ohjelmia, jotka parantavat sisäilman laatua ja tuovat mukavuutta arkeen. Verhoa voi ohjata missä päin huonetilaa tahansa. Käytettävissä ovat esiasetettujen ohjelmien kaikki ominaisuudet, kuten verhojen automaattinen avaaminen ja sulkeminen tiettyinä kellonaikoina.  


Tarvittaessa verhon voi avata tai sulkea myös käsin käyttämällä verhon alareunassa olevaa kahvaa.  

Entä jos talossa ei ole sähkötoimista VELUX INTEGRA® -kattoikkunaa?  

Jos talossasi ei ole sähkötoimista VELUX INTEGRA® -kattoikkunaa, mutta haluaisit sähköllä toimivan verhon, hanki KUX 100 -ohjausjärjestelmä. Sen avulla voit käyttää sähkötoimisia VELUX-verhoja ja -rullasuojia käsikäyttöisten kattoikkunoiden yhteydessä. Toinen vaihtoehto on KMX 100 -ohjausjärjestelmä, jolla käsikäyttöiset kattoikkunat voi muuttaa automaattisesti toimiviksi. KMX 100 -ohjausjärjestelmään voi liittää useita sähkötuotteita. 

Molempiin ohjausjärjestelmiin sisältyy VELUX-kauko-ohjain, joka tekee verhosta tai rullasuojasta io-homecontrol®-yhteensopivan. KMX 100 -ohjausjärjestelmään sisältyy myös sadeanturi.

VELUX KLI 312 Solar

Kauko-ohjattava, aurinkovoimalla toimiva

Kauko-ohjattavia aurinkovoimalla toimivia markiiseja käytetään markiisin toimitukseen sisältyvällä kauko-ohjaimella. Jos talossasi on aurinkovoimalla toimiva INTEGRA®-kattoikkuna, voit käyttää älykästä kosketusnäytöllistä VELUX INTEGRA® -ohjauspaneelia, joka sisältyy alkuperäisen VELUX INTEGRA® -kattoikkunan toimitukseen.  
VELUX INTEGRA® -ohjauspaneelissa on käytettävissä esiasetettuja ohjelmia, jotka parantavat sisäilman laatua ja tuovat mukavuutta arkeen. Verhoa voi ohjata missä päin huonetilaa tahansa. Käytettävissä ovat esiasetettujen ohjelmien kaikki ominaisuudet, kuten verhojen automaattinen avaaminen ja sulkeminen tiettyinä kellonaikoina.  

Tarvittaessa aurinkovoimalla toimivaa markiisia voi käyttää myös käsin. Aurinkovoimalla ladattavalla akulla verhoa voi käyttää jopa 600 kertaa, vaikka kennot eivät latautuisi suorassa auringonvalossa.

Asennusohjeet

Kaksin verroin mukavuutta 

Sisällä kotona vietetään paljon aikaa, joten kodista halutaan tehdä mahdollisimman mukava ja viihtyisä. Yhdistelemällä VELUX-tuotteita saat parhaan hyödyn irti kattoikkunoistasi ja varmistat ihanteellisen sisäilman. Lämmön, valon ja (hyttysettömän!) raikkaan ilman oikeanlaisen tasapainon löytäminen edellyttää usein eri aurinkosuojaustuotteiden yhdistelemistä. VELUX-tuoteyhdistelmistä löytyy varmasti ihanteellinen ratkaisu jokaiseen huonetilaan.

Energiaverho ja markiisi

VELUX-energiaverhon ja VELUX-markiisin yhdistelmä tarjoaa ympärivuotista käyttömukavuutta ja viihtyisyyttä. Markiisi tarjoaa toimivaa lämpösuojausta, ja energiaverho huolehtii joustavasta valonhallinnasta ja pimentämisestä sekä tehokkaasta eristyksestä.

Pimennysverho ja markiisi

Jos haluat täydellistä pimennystä ja lämpösuojausta, kannattaa valita VELUX-pimennysverhon ja -markiisin yhdistelmä. Voit pimentää huoneen milloin tahansa ja pitää sen viileänä aurinkoisenakin iltapäivänä, mutta pääset silti nauttimaan raikkaasta ilmasta ja halutessasi myös päivänvalosta.

Nämäkin saattavat kiinnostaa sinua

6
Miksi valita VELUX-verhot?
  • Täydellinen ratkaisu VELUX-kattoikkunasi yhteyteen
  • VELUX-verhojen asentaminen vie vain muutaman minuutin
  • Meiltä saat juuri sinun tyyliisi sopivat verhot
  • Mukavuus on aina kätesi ulottuvilla
  • VELUX-verhot on tehty kestämään
  • Tyylikästä muotoilua