MHL/MML/MSL

Markiisit

Alkaen 69,00 € sis. ALV

Suojaa kuumuudelta Suojaa kuumuudelta

VELUX-markiisien ansiosta voit nauttia täysillä jokaisesta aurinkoisesta päivästä, sillä ne pitävät sisätilat viileinä ja viihtyisinä mutta eivät peitä näkymää ja päästävät sisään valoa verhon läpinäkyvän verkkokankaan läpi.

Markiisit sopivat täydellisesti kaikkiin VELUX-kattoikkunoihin, ja ne voidaan asentaa sisätilojen kautta, joten voit ottaa kodin viihtyisyyden hallintaan hetkessä.

Lue lisää ulkoisista lämpösuojista

Saattaisit pitää myös näistä...
Rullasuojat
Rullasuojat
Lue lisää
Kangasrullasuojat
Kangasrullasuojat
Lue lisää

Värit

5060

Musta verkko

1 Transparent

Saatavana mustana verkkona (5060), jonka valonläpäisevyys on 14 %. VELUX-markiisit voivat vähentää huoneen lämmönsaantia jopa 77 %.

Osta suoraan VELUX-verkkokaupasta

Etsi VELUX-markiisisi hinta

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua...

Rullasuojat

Alkaen 496,00 € sis. ALV

VELUX-rullasuoja on täydellinen valinta mihin tahansa ilmastoon tai vuodenaikaan, sillä se estää huoneen liiallisen lämpenemisen kesällä, pitää sen lämpimänä talvella ja mahdollistaa huoneen täydellisen pimennyksen mihin tahansa aikaan päivästä.
Lue lisää

Lämmönkestävä verho tasakattojen ikkunoihin

Alkaen 365,00 € sis. ALV

Ikkunan ja ikkunakuvun väliin asennetut läpinäkyvät markiisit pitävät lämpötilan miellyttävänä suodattamalla voimakkaat auringonsäteet, ennen kuin ne lämmittävät ikkunaruutusi. Näitä aurinkokennotoimisia suojia käytetään kauko-ohjaimella, ja ne ovat io-homecontrol®-yhteensopiva. VELUX-markiisit tasakattojen ikkunoihin on helppo asentaa sisätilojen kautta.
Lue lisää

Kangasrullasuojat

Alkaen 472,00 € sis. ALV

VELUX-kangasrullasuoja torjuu auringonsäteet, ennen kuin ne osuvat ikkunaruutuun. Näin kotisi pysyy viileänä kuumina kesäpäivinä. Kestävä kangas pimentää huoneen tehokkaasti ja auttaa nukkumaan paremmin. 
Lue lisää