DKL--, DFD--

Lastenmallisto

Price

Pimentävä Pimentävä
Himmentävä Himmentävä
Paljon värejä ja malleja Paljon värejä ja malleja

Parhaat seikkailut alkavat hyvistä yöunista. VELUX-lastenmalliston verhot ovat lapsiturvallisia, sillä niissä ei ole naruja. Verhoista on saatavana innostavia ja iloisia malleja, jotka on suunniteltu lastenhuoneisiin. Ne on suunniteltu sopimaan paikalleen täydellisesti, ja ne on helppo asentaa ilman mittaamista ja leikkaamista. Pimennä huone täysin lasten pimennysverholla (DKL) tai yhdistä pimennykseen sisään tulevan valon pehmennys valitsemalla lasten kaksitoiminen pimennysverho (DFD), joka tarjoaa molemmat edut.

Saattaisit pitää myös näistä:
Kangasrullasuojat
Kangasrullasuojat
Lue lisää
Hyönteisverkko
Hyönteisverkot
Lue lisää

Jokaiseen tyyliin löytyy verhot

Lastenmalliston mallit ovat saatavana pimentäville ja duo-pimentäville rullaverhoille.

Lasten VELUX-malliston yhdeksän hauskaa mallia on testattu antamaan markkinoiden paras pimennysteho. Ne antavat täydellisen pimennyksen verhojen väristä riippumatta.

Osta suoraan VELUX-verkkokaupasta

Etsi rullaverhosi hinta

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua...

Colour by You

Colour by You -malliston avulla voit räätälöidä verhojen värin kuvastamaan ainutlaatuista tyyliäsi. Soinnuta pimennysverhojen väri muihin verhoihin, mattoon, sohvaan tai mihin haluat – valitse vapaasti.
Lue lisää

Hyönteisverkot

VELUX-hyönteisverkon ansiosta pystyt nauttimaan raikkaasta ilmasta ilman hyönteisiä. Sitä on helppo käyttää, ja se sopii kaikkiin VELUX-kattoikkunoihin. Hyönteisverkko on helppo taittaa siististi pois näkyvistä ohueen alumiiniseen yläpeltiin, kun sitä ei käytetä.
Lue lisää

Pimentävät kaksinkertaiset taiteverhot

VELUX-taiteverhon avulla varmistat kylpyhetken yksityisyyden tyylikkäästi ja nautit miellyttävän pehmeästä valosta. Se voidaan sijoittaa mihin tahansa kohtaan ikkunassa säätämään sisään tulevan valon määrää, mutta voit silti nauttia näkymistä. Nämä verhot sopivat täydellisesti esimerkiksi olohuoneeseen tai ruokailutilaan.
Lue lisää

Säleverhot

Vaivattomat kosteudenkestävät VELUX-säleverhot on helppo puhdistaa, ja niitä on saatavana yhdeksässä eri värissä. Säleverhot ovat loistava valinta keittiön laajennuksiin tai kylpyhuoneisiin. Ainutlaatuisen muotoilun ansiosta niissä ei ole rumia riippuvia naruja. Voit säätää sisään tulevan valon kulmaa ja määrää kallistamalla säleitä mihin suuntaan tahansa.
Lue lisää