FMG

Läpikuultava taiteverho tasakattojen ikkunoihin

Alkaen 345,00 € sis. ALV

Himmentävä
Yksityisyys

VELUX-taiteverho tasakaton ikkunoihin on näyttävä taittuva malli, joka himmentää päivänvalon pehmeästi. Verho sopii täydellisesti olohuoneisiin, joissa vietetään aikaa päivällä.

  • Näyttävä muotoilu ja pehmeä valon säätö
  • Sähkötoiminen verho, johon kuuluu kauko-ohjain
  • Sopii CFP- ja CVP-malleihin, joissa on suora ja kaareva lasi (ostettu ennen kesää 2021), ja tasakaton ikkunaan. Tarkista ikkunatyyppi ostaessasi pimennysverhoa.
Saattaisit pitää myös näistä:
Lämmönkestävä verho tasakattojen ikkunoihin
Lämmönkestävä verho tasakattojen ikkunoihin
Lue lisää
Pimentävä kaksinkertainen taiteverho tasakattojen ikkunoihin
Lue lisää

Värit

1016

Valkoinen

2 Semi-transparent

1259

Klassinen hiekka

3 Opaque

Saatavana valkoisena ja klassisen hiekanvärisenä. VELUX- läpikuultava taiteverho pehmentää huoneeseen tulevaa valoa. Valon himmennysaste määräytyy verhon värin mukaan.

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua...

Pimentävä kaksinkertainen taiteverho tasakattojen ikkunoihin

Alkaen 332,00 € sis. ALV

Taiteverhot sopivat täydellisesti pehmentämään sisään tulevaa päivänvaloa. Tyylikkään ilmeen antavat verhot on helppo avata ja sulkea kätevällä kauko-ohjaimella. Ne ovat io-homecontrol-yhteensopivia, ja niitä on saatavana kolmessa värissä.
Lue lisää

Lämmönkestävä verho tasakattojen ikkunoihin

Alkaen 365,00 € sis. ALV

Ikkunan ja ikkunakuvun väliin asennetut läpinäkyvät markiisit pitävät lämpötilan miellyttävänä suodattamalla voimakkaat auringonsäteet, ennen kuin ne lämmittävät ikkunaruutusi. Näitä aurinkokennotoimisia suojia käytetään kauko-ohjaimella, ja ne ovat io-homecontrol®-yhteensopiva. VELUX-markiisit tasakattojen ikkunoihin on helppo asentaa sisätilojen kautta.
Lue lisää