Leikkiaika ja uniaika

Lasten VELUX mallisto, sininen taivas, kuvake
Katso galleria

DKL--, DFD--

Lasten mallisto

Alkaen 102,00 € sis. ALV

Parhaat seikkailut alkavat hyvistä yöunista. Lasten VELUX malliston verhoista on saatavana innostavia ja iloisia malleja, jotka on suunniteltu lastenhuoneisiin. Verhot on suunniteltu sopimaan paikoilleen täydellisesti, ja asennus onnistuu helposti ilman mittaamista tai leikkaamista.

  • Pimennä huone täysin tai pehmennä sisään tulevaa valoa yhdistämällä pimennysverho valkoiseen taiteverhoon (1016)
  • Lapsiturvalliset naruttomat mallit
  • OEKO-TEX®-sertifioitu, ei sisällä haitallisia aineita
  • Saatavana valkoisilla tai harjatusta alumiinista valmistetuilla sivulistoilla

Saattaisit pitää myös näistä:

VELUX kangasrullasuojan ulkoinen lämpösuoja
VELUX hyönteisverkko

Hyönteisverkko

 Estä hyönteisten pääsy sisään
 Kestävä, läpinäkyvä verkkokangas

Jokaiseen tyyliin löytyy verhot


Lasten VELUX malliston yhdeksän hauskaa mallia on testattu antamaan markkinoiden paras pimennysteho. Ne antavat täydellisen pimennyksen verhojen väristä riippumatta.

Lasten mallit ovat saatavana pimentäville ja kaksitoimisille pimentäville rullaverhoille.

Saatavana valkoisilla sivulistoilla

VELUX pimennysverhot, alumiinisivulistat
VELUX pimennysverhot, valkoiset sivulistat

Valitse valkoiset tai harjatusta alumiinista valmistetut sivulistat. Valkoiset sivulistat sopivat täydellisesti yhteen valkoisten VELUX kattoikkunoiden kanssa.

Käsikäyttö 


Käsikäyttöisissä VELUX rullaverhoissa on kätevä ja huomaamaton avauskahva, jonka avulla voit säätää verhoa mukavasti. Verhot liukuvat pehmeästi, ja ne voidaan sijoittaa mihin tahansa kohtaan ikkunassa.

Kaksitoimisessa pimennysrullaverhossa on kaksi kahvaa, joita voidaan säätää erikseen, vaikka kankaat ovat kiinni toisissaan. Ensimmäinen kahva on kahden kankaan välissä ja toinen taitekankaan alareunassa. Tällöin on helppo säätää valon pimennystä ja suodatusta sekä luonnonvaloa huoneessa. Voit nostaa tai laskea verhoa helposti mielesi mukaan kahvojen avulla.

VELUX pimennysverhot, käsikäyttöiset

Etsi rullaverhosi hinta

Helppo asennus


Asenna aidot VELUX verhot 15 minuutissa

VELUX verhojen asennus ei vaadi mittaamista, leikkaamista tai ylimääräisiä työkaluja. Ne on valmistettu sopimaan paikoilleen täydellisesti, ja kaikki tarvittava sisältyy verhopakettiin. VELUX ikkunoissasi on esiasennetut telineet verhoja varten. Napsauta alkuperäistä VELUX verhoa ja lisää esiasennetut sivulistat.

Asennusohjeet

PDF-tiedostoissa on yksityiskohtaiset, havainnolliset ohjeet, jotka auttavat käymään läpi asennuksen jokaisen vaiheen. PDF-tiedostojen lukeminen edellyttää, että tietokoneeseen on asennettu Acrobat Reader. Ilmainen työkalu on ladattavissa Adoben sivustosta.

VELUX pimennysrullaverho – käsikäyttöinen
Kaksitoiminen VELUX pimennysrullaverho – käsikäyttöinen