SSS

Kangasrullasuojat

Price

Suojaa kuumuudelta Suojaa kuumuudelta
Pimentävä Pimentävä
Eristys Eristys
Äänenvaimennus Äänenvaimennus

VELUX-kangasrullasuojan ansiosta pysäytät kuumuuden ja nautit helleöinä kodin viileydestä ja hyvistä yöunista. Kestävästä pimennyspolyesterikankaasta valmistettu kangasrullasuoja pysäyttää kuumuuden ja pimentää valon tehokkaasti hellepäivinä ja -öinä – yhdellä painikkeen painalluksella.

Kangasrullasuojat sopivat täydellisesti mihin tahansa VELUX-kattoikkunaan, ja niiden sisäpuolelta tehtävä asennus onnistuu ammattilaisilta ja nikkaroinnista innostuneilta kodinomistajilta hetkessä.

Lue lisää ulkoisista lämpösuojista

Saattaisit pitää myös näistä...
Rullasuojat
Rullasuojat
Lue lisää
Markiisit
Markiisit
Lue lisää

Värit

0000SA

Kangasrullasuoja – musta

Saatavana kestävällä ja pimentävällä mustalla kankaalla, jonka tukitangot ja sivulistat ovat tummanharmaata alumiinia. Yläpelti on integroitu kauniisti ikkunaan, ja se piilottaa suojan, kun sitä ei käytetä.

Osta suoraan VELUX-verkkokaupasta

Etsi VELUX-kangasrullasuojasi hinta

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua...

Rullasuojat

VELUX-rullasuoja on täydellinen valinta mihin tahansa ilmastoon tai vuodenaikaan, sillä se estää huoneen liiallisen lämpenemisen kesällä, pitää sen lämpimänä talvella ja mahdollistaa huoneen täydellisen pimennyksen mihin tahansa aikaan päivästä.
Lue lisää

Markiisit

Ulkopuolelle asennettava VELUX-markiisi pysäyttää auringonsäteet, ennen kuin ne osuvat ikkunaruutuun, ja vähentää passiivista lämpenemistä jopa 72 %*. Se auttaa pitämään huoneen viihtyisänä myös lämpiminä ja aurinkoisina päivinä. Markiisit ovat läpinäkyviä, joten voit silti nauttia näkymistä.
Lue lisää

Hyönteisverkot

VELUX-hyönteisverkon ansiosta pystyt nauttimaan raikkaasta ilmasta ilman hyönteisiä. Sitä on helppo käyttää, ja se sopii kaikkiin VELUX-kattoikkunoihin. Hyönteisverkko on helppo taittaa siististi pois näkyvistä ohueen alumiiniseen yläpeltiin, kun sitä ei käytetä.
Lue lisää