ZIL

Hyönteisverkot

Price

Hyönteisverkko Estä hyönteisten pääsy sisään
Kestävä, läpinäkyvä verkkokangas Kestävä, läpinäkyvä verkkokangas

VELUX-hyönteisverkko sopii erinomaisesti keittiöihin ja makuuhuoneisiin, koska sen avulla voit nauttia näkymistä ja raikkaasta ilmasta ilman hyönteisiä. Verkko on helppo asentaa ja käyttää, ja se voidaan yhdistää kaikkiin muihin VELUX- sisäpuolisiin verhoihin tai ulkopuolisiin lämpösuojatuotteisiin.

Hyönteisverkossa on moderni valkoinen muotoilu, ja se taittuu siististi ohueen yläpeltiin, kun sitä ei käytetä.

Saattaisit pitää myös näistä:
Kangasrullasuojat
Kangasrullasuojat
Lue lisää
Colour by You!
Colour by You
Lue lisää

Väri

8888

Hyönteisverkko

Saatavana läpinäkyvänä mustana verkkona, jossa on valkoinen kehys.

Osta suoraan VELUX-verkkokaupasta

Tuotetiedot

Käyttövaihtoehdot

Turvallisuus ja kestävä kehitys

Etsi VELUX-hyönteisverkkosi hinta

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua...

Pimentävät rullaverhot

VELUX-rullaverhot sopivat täydellisesti tavanomaiseen mutta tyylikkääseen valonhallintaan ja yksityisyyden varmistamiseen. Niitä on saatavana useissa väreissä ja kuvioissa, ja niiden asennus onnistuu muutamassa minuutissa patentoidun Pick&Click!®-järjestelmän avulla.
Lue lisää

Pimentävät kaksinkertaiset taiteverhot

VELUX-taiteverhon avulla varmistat kylpyhetken yksityisyyden tyylikkäästi ja nautit miellyttävän pehmeästä valosta. Se voidaan sijoittaa mihin tahansa kohtaan ikkunassa säätämään sisään tulevan valon määrää, mutta voit silti nauttia näkymistä. Nämä verhot sopivat täydellisesti esimerkiksi olohuoneeseen tai ruokailutilaan.
Lue lisää

Markiisit

Alkaen 69,00 € sis. ALV

Ulkopuolelle asennettava VELUX-markiisi pysäyttää auringonsäteet, ennen kuin ne osuvat ikkunaruutuun, ja vähentää passiivista lämpenemistä jopa 72 %*. Se auttaa pitämään huoneen viihtyisänä myös lämpiminä ja aurinkoisina päivinä. Markiisit ovat läpinäkyviä, joten voit silti nauttia näkymistä.
Lue lisää