DKL

Colour by You

Price

Pimentävä
Himmentävä
Paljon värejä ja malleja

Colour by You -malliston avulla voit räätälöidä verhot sopimaan tiettyyn huoneeseen, tyyliin ja henkilökohtaiseen makuun. Värin valintatyökalun avulla voit etsiä täydellisen sävyn uusiin kattoikkunaverhoihisi. Saatavana läpikuultaviin rullaverhoihin, pimentäviin rullaverhoihin ja duo-pimentäviin rullaverhoihin.

Saattaisit pitää myös näistä:
Pimentävät kaksinkertaiset taiteverhot
Pimentävät kaksinkertaiset taiteverhot
Lue lisää
Säleverhot
Säleverhot
Lue lisää

HeadlineModule03

Etsi hinta Colour by You -malliston verholle

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua...

Kangasrullasuojat

Alkaen 472,00 € sis. ALV

VELUX-kangasrullasuoja torjuu auringonsäteet, ennen kuin ne osuvat ikkunaruutuun. Näin kotisi pysyy viileänä kuumina kesäpäivinä. Kestävä kangas pimentää huoneen tehokkaasti ja auttaa nukkumaan paremmin. 
Lue lisää

Lastenmallisto

VELUX-rullaverhot sopivat täydellisesti tavanomaiseen mutta tyylikkääseen valonhallintaan ja yksityisyyden varmistamiseen. Niitä on saatavana useissa väreissä ja kuvioissa, ja niiden asennus onnistuu muutamassa minuutissa patentoidun Pick&Click!®-järjestelmän avulla.
Lue lisää

Hyönteisverkot

VELUX-hyönteisverkon ansiosta pystyt nauttimaan raikkaasta ilmasta ilman hyönteisiä. Sitä on helppo käyttää, ja se sopii kaikkiin VELUX-kattoikkunoihin. Hyönteisverkko on helppo taittaa siististi pois näkyvistä ohueen alumiiniseen yläpeltiin, kun sitä ei käytetä.
Lue lisää

Pimentävät kaksinkertaiset taiteverhot

VELUX-taiteverhon avulla varmistat kylpyhetken yksityisyyden tyylikkäästi ja nautit miellyttävän pehmeästä valosta. Se voidaan sijoittaa mihin tahansa kohtaan ikkunassa säätämään sisään tulevan valon määrää, mutta voit silti nauttia näkymistä. Nämä verhot sopivat täydellisesti esimerkiksi olohuoneeseen tai ruokailutilaan.
Lue lisää