Uuden sukupolven VELUX tasakaton ikkuna kaarevalla lasilla
Katso galleria

CFU--, CVU--, ISU 1093

Uusi sukupolvi
Tasakaton ikkuna kaarevalla lasilla 

Kattokaltevuudelle 0–15°

Uuden sukupolven VELUX tasakaton ikkuna kaarevalla lasilla on vallankumous ikkunamuotoilussa. Ainutlaatuiselta kaarevalta lasilta sadevesi valuu helposti pois – jopa 0° kattokaltevuudella. Ohut karmi ja näkymätön puite varmistavat maksimaalisen päivänvalon pääsyn sisään ja sisäpuolen kauniin muotoilun – jopa verho asennettuna.
  • Suurin päivänvaloalue
  • Huippumoderni muotoilu
  • Selkeät näkymät ja vedenpoisto – CurveTech-sadesuoja
  • Erinomainen energiatehokkuus 2- tai 3-kerroslasituksella
  • Erinomainen äänenvaimennus

Yhdistä tämä tuote

VELUX lämmönkestävä verho tasakaton ikkunoihin suoralla lasilla

Lämmönkestävä verho

Tämä verho pysäyttää himmentää ja eristää lämpöä, joten huoneesi lämpötila pysyy viileänä ja mukavana.
VELUX sähköinen tuuletettu perusyksikkö

Sähköisesti tuuletettu perusyksikkö

Harkitse sähköisesti tuuletettua perusyksikköä huoneen ilmanvaihdon ja sisäilmaston parantamiseksi.

Tuotetiedot

Seuraavat vaiheet opastavat sinut tuotevaihtoehtojen läpi.

Vaihe 1 - Yläyksikkö

Ensiluokkainen valinta kodinomistajille, joiden kattokaltevuus on 0–15°. Uuden sukupolven kaareva lasi yhdistää huipputeknisen suorituskyvyn ohueen kaarevaan muotoiluun, joka on ainutlaatuinen markkinoilla. Patentoitu kaareva lasi poistaa sadeveden helposti jopa 0° kattokaltevuuksilla, ja reunasta reunaan ulottuva lasi tarjoaa selkeän näkymän taivaalle. Ulompi lasi on karkaistu ja säänkestävä, joten se suojaa luotettavasti säältä ja antaa mielenrauhaa.

VELUX yläyksikkö

Vaihe 2 - Valitse perusyksikkö

Ainutlaatuinen ikkunarakenne ohuella karmilla ja näkymättömällä puitteella maksimaalista päivänvaloa varten. Valkoisen polyuretaanin pinta on huoltovapaa ja laminoitu lasiyksikkö varmistaa turvallisuuden. Saatavana 2- tai 3-kerroslasituksella erinomaisen energiatehokkuuden ja äänenvaimennuksen takaamiseksi.

Kiinteä

Kiinteä perusyksikkö sopii erinomaisesti päivänvalon tuomiseen sisään ilman lisäilmanvaihtoa. Perusyksikkö on optimoitu verhojen huomaamatonta asentamista varten, mutta ei kuitenkaan vähennä sisään tulevaa päivänvaloa. Se on myös murtosuojattu, luokka 2 standardin EN 1627 mukaan.

VELUX perusyksikkö kattoikkunaan kaarevalla lasilla

Sähköinen ilmanvaihto

Sähköisesti tuuletettu karmi tarjoaa raitista ilmaa napin painalluksella. Sen mukana tulee esiasennettu sadetunnistin, ja se on yhteensopiva VELUX ACTIVEn kanssa. Moottori on integroitu karmiin ja perusyksikkö on optimoitu verhojen huomaamatonta asennusta varten.


 VELUX perusyksikkö kattoikkunaan kaarevalla lasilla

Aurinkokennokäyttöinen UUTUUS

Uusi aurinkokennokäyttöinen malli toimii täysin auringolla ja se voidaan asentaa mille tahansa tasakatolle. Kaapeleita ei tarvita. Eikö aurinko paista? Ei hätää! Akku latautuu myös pilvisellä säällä. Mukana valmiiksi asennettu sadetunnistin. Mukana valmiiksi paritettu kauko-ohjain. Lisää aurinkokennokäyttöinen verho täydellistä kokonaisratkaisua varten. Täysin yhteensopiva VELUX App Controlin ja VELUX ACTIVE with NETATMO kanssa.

Vaihe 3 - Valitse tarvittaessa asennuksen lisäosat


Jatkopala

Käytä jatkopalaa korkeampaa asennusta varten.
(ZCU 0015)


Karmikiinnityssarja
Karmikiinnityssarja kattomateriaalin turvalliseen mekaaniseen kiinnittämiseen ikkunan karmiin. Karmikiinnityssarjan musta väri viimeistelee tyylikkään ulkonäön.
(ZZZ 210U)

Valokehys

Tasakaton ikkunan valokehys sisäpuolen tyylikkääseen viimeistelyyn. Tämä all-in-one-ratkaisu sisältää PVC-paneelit, höyrysulun ja pintamateriaalit.
(LSF 2000)


VELUX kattovalokupu, valokehys

Vaihe 4 - Viimeistele kattoikkuna kaarevalla lasilla

VELUX-verhot ovat helppo asentaa ikkunan kanssa sekä lämmöneristystä että pimennystä varten.


Pimennysverho

Pimentää kokonaan auringonvalon tai ulkovalot – päivällä ja yöllä.
(DSU)

  VELUX pimennysverho

Lämmönkestävä verho

Hajottaa auringonsäteet ylikuumenemisen vähentämiseksi.
(MSU)


VELUX lämmönkestävä verho

Hyönteisverkko

Lasisten tasakaton ikkunoiden VELUX-hyönteisverkon ansiosta voit nauttia raikkaasta ilmasta ja näkymistä ilman hyönteisiä.
(ZIU)

Vaihe 5 - Harkitse sisäilmastosi parantamista. Valitse


VELUX App Control

Ohjaa sisäilmastoasi mistä tahansa
VELUX App Control mahdollistaa kaikkien VELUX INTEGRA® -ikkunoiden ja verhojen täyden hallinnan missä ja milloin tahansa, älypuhelimesta tai ääniohjauksella. Luo henkilökohtainen aikataulu päivittäisen rutiinin mukaan.VELUX Active with NETATMO

Sisäilman ohjausjärjestelmä
VELUX ACTIVE with NETATMO lisää anturipohjaisen automaation VELUX INTEGRA® -ikkunoiden ja verhojen ohjausvaihtoehtoihin. Kodin ilmanlaadun, kosteuden ja lämpötilan reaaliaikaisen seurannan sekä paikallisten sääennusteiden avulla se toimii automaattisesti parantaakseen ja ylläpitääkseen terveellistä sisäilmastoa.

Valmis ostamaan?

Verhot tasakaton ikkunoihin

Ammattilaisille

Hanki teknisiä tietoja tuotteesta tai liity asentajien koulutusohjelmaamme.