Kaipaatko päiviisi enemmän aikaa?

Ajattele, että kattoikkunasi päästäisivät sisään raikasta ilmaa automaattisesti silloin, kun sitä tarvitaan. Verhot laskeutuisivat kuumana iltapäivänä automaattisesti ja kotisi lämpötila säilyisi miellyttävänä. Lähtiessäsi kotoa voisit sulkea kaikki kattoikkunasi yhdellä painalluksella. VELUX INTEGRA® -järjestelmä voi toteuttaa kaiken tämän ja monia muita toiveita.

Tutustu VELUX INTEGRA® -perheeseen

VELUX INTEGRA® -järjestelmä sisältää verkkovirralla ja aurinkovoimalla toimivia kattoikkunoita, verhoja, rullasuojia ja tarvikkeita, jotka tekevät VELUX-ikkunoiden hyödyntämisestä entistäkin helpompaa ja mukavampaa. Kaikki tuotteet ovat helppokäyttöisiä tyylikkään VELUX INTEGRA® -ohjauspaneelin ansiosta. Intuitiivinen, kuvakkeisiin perustuva ohjauspaneeli mahdollistaa mahdollistaa ohjelmien määrittämisen ennalta.

Kaikkien tuotteiden pohjana on turvallinen io-homecontrol®-teknologia.

VELUX INTEGRA perustuu
io-homecontrol®-teknologiaan

Mikä io-homecontrol® on?

Io-homecontrol® on viestintäkeino, jota VELUX INTEGRA® -tuotteissa käytetään kauko-ohjauksen hoitamiseen. Käyttömukavuutta ja turvallisuutta silmällä pitäen suunniteltu teknologia on markkinoiden edistyksellisimpiä kotiautomaatioratkaisuja, ja sitä käyttää joukko alan kehityksen kärjessä olevien yritysten parhaimmistoa.

Onko io-homecontrol® turvallista teknologiaa?

Io-homecontrol®-teknologia käyttää radiotaajuusviestintää komentojen ja tietojen turvalliseen siirtämiseen. Se tavallaan luo kotisi ympärille digitaalisen suojakuoren. Järjestelmän turvallisuustaso on vastaava kuin esimerkiksi pankkiautomaatin ja pankin välisessä tiedonsiirrossa.

Voinko hyödyntää älypuhelintani? 

Voit ohjata kotisi kaikkia VELUX INTEGRA® -tuotteita älypuhelinsovelluksen, tabletin tai tietokoneen avulla olitpa missä tahansa. Io-homecontrol®-teknologian ansiosta voit käyttää Somfyn kätevää TaHoma Connect Boxia. Napsauta tästä lisätietojen saamiseksi.