GGL/GGU

Ylhäältä ohjattavat kattoikkunat

Alkaen 509,00 € sis. ALV

Valintamerkkikuvake Kätevä yläaukko, jossa on integroitu tuuletus
Valintamerkkikuvake Tuuletussuodatin suojaa pölyltä ja hyönteisiltä
Valintamerkkikuvake Ikkunan kääntäminen ja ulkolasin puhdistaminen on helppoa

15–90 asteen katon kaltevuudelle

Ylhäältä ohjattava kattoikkuna on helppo avata ja sulkea, vaikka sen alla olisi huonekaluja. Innovatiivisen yläreunan avauskahvan ansiosta ikkuna voidaan asentaa alemmas kuin vastaava alhaalta ohjattava ikkuna. Tämä takaa erinomaiset näkymät niin seistessä kuin istuessakin.

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua...

Alhaalta ohjattavat kattoikkunat

Alkaen 768,00 € sis. ALV

Vain taivas on rajana yläsaranoidun kattoikkunan käytössä. VELUX- yläsaranoituja kattoikkunoita käytetään alaosassa olevalla tyylikkäällä kahvalla. Ikkunoista avautuu esteetön näkymä taivaanrantaan, ja ne päästävät mahdollisimman paljon luonnonvaloa sisään. Yläsaranoidut kattoikkunat sopivat täydellisesti ullakkolaajennuksiin, joissa kattoikkunat ovat helposti käden ulottuvilla.
Lue lisää

VELUX 3-in-1-kattoikkuna

Alkaen 1943,00 € sis. ALV

Tyylikkäästi muotoillusta VELUX 3in1 -kattoikkunasta avautuvat laajat näkymät, ja se päästää sisään runsaasti päivänvaloa. Kolme ohutprofiilista ikkunaa sisältävän kehyksen ansiosta tämä päivänvaloratkaisu voidaan asentaa yhtä helposti kuin yksi tavallinen VELUX-kattoikkuna.
Lue lisää

Kattoterassi

Alkaen 1226,00 € sis. ALV

Haaveiletko ulkoterassista, mutta olet luopunut ajatuksesta kaltevan katon takia? VELUX-kattoterassin ansiosta voit saada molemmat. Avaa ikkuna ja astu ulos kattoalueelle – tai sulje se ja päästä päivänvalo sisään säästä riippumatta. Valinta on sinun – ja unelmasi on nyt mahdollista toteuttaa. 
Lue lisää

Kattolyhty

Alkaen 3166,00 € sis. ALV

Muuta ullakkosi avarammaksi ja valoisammaksi VELUX-kattolyhdyllä. VELUX-kattolyhtysarja on täydellinen eristetty ratkaisu, joka sisältää kaikki asennukseen tarvittavat osat. Kun osa katosta korvataan ikkunoilla, huoneeseen pääsee huomattavasti enemmän luonnonvaloa ja käyttöön saadaan enemmän tilaa.

VELUX-kattolyhdyn asennus onnistuu jopa päivässä*. Viimeistele sisäpuoli muuhun huoneeseen sopivaksi, niin kaikki on valmista ja voit nauttia uudesta tilasta ja sen sisustusmahdollisuuksista.

Lue lisää