Paikka auringossa

Avautuu sekunneissa

Avarra näkymiäsi

VELUX CABRIO® -parveke avautuu muutamassa sekunnissa ja tuo auringon yläkertaasi. Innovatiivinen parveke tuo kotiisi raikasta ilmaa, valoa ja mahtavat näkymät. Lisämukavuutta tuo se, että suljettuna ollessaan VELUX CABRIO® -parveke on täysin katon myötäinen.

Toimintaperiaatteen esittely

VELUX CABRIO® -parvekeratkaisun edut

Siirry nauttimaan parvekkeesta käden käänteessä – VELUX CABRIO® muuntautuu kattoikkunasta parvekkeeksi muutamassa sekunnissa.

Tuo ulkoilma sisälle – päästä kotiisi enemmän päivänvaloa ja raikasta ilmaa

Kattoikkuna vai parveke? Valitse itse. Ikkunan yläpuolisko avautuu tavallisen kattoikkunan tapaan.

Luonnollista tuuletusta – vaikka ikkuna on kiinni

Päästä kotiisi raikasta ilmaa, vaikka nukkuisit tai olisit poissa – huolehtimatta turvallisuudesta tai sään oikuista. Nykäisemällä ainutlaatuisesta yläreunan avauskahvasta kerran saat kotiisi tuuletusluukun kautta raikasta, suodatettua ilmaa.

Raikasta, puhdasta, suodatettua ilmaa

Ikkunan sisässä oleva ilmansuodatin parantaa sisäilmaa estämällä pölyä ja hyönteisiä pääsemästä kotiisi. Suodatin on uudelleen käytettävä ja helppo puhdistaa.

Oletko tehnyt ostopäätöksesi?

Materiaali
Tutustu vaihtoehtoihin

Paljon enemmän kuin vain ikkuna

VELUX CABRIO® -parvekeikkunat voivat muuttaa huonetilaa dramaattisesti. Ne ovat nopein tapa lisätä luonnonvaloa, raikkaan ilman saantia ja avoimen tilan tuntua talon yläkerroksiin. Niiden vaikutuksen päivänvalon ja raikkaan ilman määrässä todella huomaa – näköaloista puhumattakaan.

Nämäkin saattavat kiinnostaa sinua...