Hyvä äänieristys

Toteuta unelmasi miellyttävän rauhallisesta unesta. Jos asut vilkkaan liikenteen äärellä, lentokentän läheisyydessä tai muuten meluisassa ympäristössä, valitse kotiisi hyvällä äänieristyksellä varustetut VELUX-kattoikkunat.

VELUXin akustiikka-asiantuntijat ovat kehittäneet kattoikkunan, jonka ilmanääneneristysluku Rw on hämmästyttävä 42 dB. Se siis eristää ulkopuolelta tulevaa melua äärimmäisen hyvin. Sateen äänen suhteen ikkuna saavuttaa tavalliseen VELUX-kattoikkunaan verrattuna Rw-lukeman 7 dB, eli ihmiskorvan kuulema sateen äänenvoimakkuus puolittuu.

Ominaisuudet
  • Erittäin hyvä äänieristys: Rw 42 dB EN ISO 717-1 -standardin mukaan
  • Sademelun vähentäminen
  • Erittäin hyvä lämmöneristys
  • Kirkas näkymä ulkolasin kosteuden tiivistymistä estävän huurtumisenestopinnoitteen ansiosta
  • Pintavaihtoehtoina saatavana mänty ja huoltovapaa polyuretaani
  • Keski- ja yläsaranoidut kattoikkunat – lue lisää
  • Käsikäyttöinen vai kauko-ohjattu kattoikkuna – lue lisää

Lisää energiatehokkuutta 

Ikkunassa on edistyksellinen kolminkertainen lasitus, joka takaa verrattoman ääni- ja lämpöeristyksen. Kotisi on entistä hiljaisempi ja lämpimämpi, ja energiaa säästyy.

Kuulet eron, vaikkei sitä näy

Laminoidun ja tavallista paksumman lasin yhdistelmä parantaa äänieristystä. Puitteen ja karmin erikoissuunniteltu rakenne vaikuttaa ikkunan ominaisuuksiin korvin kuultavasti, mutta ikkunan ulkonäkö (luonnonvärinen mänty tai huoltovapaa pintakäsittely) tai käyttö eivät poikkea muista VELUX-kattoikkunoista mitenkään.

Ei ilmavirtaa tuuletusluukusta

Ikkunaa käytetään aivan samoin kuin mitä tahansa keski- tai yläsaranoitua kattoikkunaa, mutta siinä ei ole tuuletusluukkua. Syynä on äänieristyksen maksimointi. Raikkaan ilman saamiseksi ikkuna on avattava.


Oletko tehnyt ostopäätöksesi?