GGU 008230 täyttää passiivitalovaatimukset kylmillä ilmastoalueilla

Meillä on ilo esitellä GGU 008230, ihanneratkaisu kohteisiin, joissa vaaditaan passiivitaloissa käytettäväksi hyväksyttyjä rakennustarvikkeita. Se on markkinoiden ensimmäinen ja ainoa kattoikkuna, joka on sertifioitu käytettäväksi passiivitaloissa kylmillä ilmastoalueilla* eli yllä olevassa kartassa kuvatulla alueella.

Kattoikkunassa on kolminkertainen lasielementti puitteen ulkopinnassa sekä kaksinkertainen lasielementti sisäpinnassa. Kattoikkunan lämmönläpäisykerroin Uw on 0,51 W/(m2K) (EN ISO 12567-2) eli markkinoiden paras.

Kattoikkuna toimii aurinkovoimalla. Asumismukavuutta voi parantaa entisestään aurinkovoimalla toimivilla verhoilla, rullasuojilla tai markiiseilla. Ainutlaatuisella kosketusnäytöllisellä ohjauspaneelillamme koko ikkunaratkaisua voi käyttää vaivattomasti ja intuitiivisesti.

* Edellyttää asennusta EDJ 2000- tai EDN 2000 -pellitysten kanssa.

 Erittäin kuuma, usein kostea
 Kuuma
 Lämmin
 Lämmin/leuto
 Kylmä/leuto
 Kylmä 
 Arktinen

Passiivitalon kattoikkunan edut

Markkinoiden parasta energiansäästöä

Tässä ikkunassa on edistyksellinen kolminkertainen lasielementti karmin ulkopinnassa sekä kaksinkertainen lasielementti sisäpinnassa. Rakenne takaa äärimmäisen hyvän lämmöneristävyyden. Kotisi pysyy entistä paremmin lämpimänä ja energiaa säästyy.

Mainio käyttömukavuus ohjauspaneelin avulla

Monet kotona tehtävät asiat, kuten nukkuminen, suihkussa käynti ja ruoanlaitto, lisäävät asunnon ilmankosteutta. Heikkolaatuinen sisäilma vaikuttaa merkittävästi ihmisten yleiseen hyvinvointiin, mutta asumismukavuutta voi parantaa huomattavasti jo pienillä muutoksilla arjessa. Ohjauspaneeli voi auttaa niiden tekemisessä. Käytä esiasetettua tuuletusohjelmaa ja nauti itsestään tapahtuvasta tuuletuksesta ilman huolen häivää.

Sadeanturi pitää sateen ulkona

Kaikissa aurinkovoimalla toimivissa kattoikkunoissamme on sadeanturi. Se sulkee ikkunan automaattisesti, kun alkaa sataa, joten sinun ei koskaan tarvitse pelätä sateen pääsyä sisälle ja sateen aiheuttamia vaurioita. Ominaisuus on erittäin hyödyllinen kiireen keskellä ja kotoa poissa oltaessa. Se poistaa tarpeen käydä tarkistamassa, ovatko ikkunat varmasti kiinni sateella.

Toiminta

Aurinkovoimalla toimivat kattoikkunat avautuvat ja sulkeutuvat vaivattomasti ja energiatehokkaasti.

Huolto

Helposti puhdistettava, huoltovapaa polyuretaanipinta ja avattava kaksinkertainen lasitus sisäpuolella.

Lasitus

GGU 008230 -ikkunan lasitus on suunniteltu käytettäväksi erityisesti passiivitaloissa. Tavanomaisiin rakennuksiin soveltuvat parhaiten muut VELUX-kattoikkunamallit.

Oletko tehnyt ostopäätöksesi?