GGL ----40D, GGU ----40D

Savunpoistokattoikkuna

Alkaen 1358,00 € sis. ALV

Valintamerkkikuvake Saat raikasta ilmaa nopeasti, sillä ikkuna avautuu 85 asteeseen 60 sekunnissa
Valintamerkkikuvake Mukavuustuuletuksen ansiosta voit nauttia päivittäin paremmasta sisäilmastosta – yhdellä painikkeen painalluksella
Valintamerkkikuvake Ohjaa yhtä tai useampaa ikkunaa yhdellä ohjausjärjestelmällä

15–90 asteen katon kaltevuudelle

Kalteville katoille tarkoitetun VELUX-savunpoistokattoikkunan avulla pääset eroon savusta ja ylimääräisestä lämmöstä nopeasti ja helposti. Ikkunassa on integroitu moottori, joka avaa ikkunan kokonaan auki minuutissa. Näin savu ja lämpö pääsevät nopeasti ulos ja raikasta ilmaa pääsee sisään.

VELUX-savunpoistokattoikkunat täyttävät eurooppalaiset standardit* ja pitävät sisäilmastosi terveellisenä sekä normaaleissa olosuhteissa että silloin, kun tarvitaan lisätuuletusta.

*VELUX-savunpoistokattoikkunoilla on CE-merkintä eurooppalaisen savu- ja lämmönpoistotuuletusta koskevan standardin EN 12101-2 mukaisesti.

Tuotetiedot

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua...

Sähkötoimiset kattoikkunat – panoraamanäkymä

VELUX INTEGRA®


Alkaen 1715,00 € sis. ALV

VELUX INTEGRA® -sähkötoimisella yläsaranoidulla kattoikkunalla on monia erinomaisia ominaisuuksia: panoraamanäkymä, kätevä moottorikäyttö ja tarvittaessa manuaalinen käyttö. Se on kuin parveke, joka päästää tilaan luonnonvaloa.

Lue lisää

Ylhäältä ohjattavat kattoikkunat

Alkaen 545,00 € sis. ALV

VELUX-kattoikkuna tuo raikkaan ilman käden ulottuville. Ylhäältä ohjattava kattoikkuna on helppo avata ja sulkea, vaikka sen alla olisi huonekaluja. Innovatiivisen yläreunan avauskahvan ansiosta ikkuna voidaan asentaa alemmas kuin vastaava alhaalta ohjattava ikkuna. Tämä takaa erinomaiset näkymät niin seistessä kuin istuessakin. 
Lue lisää

Alhaalta ohjattavat kattoikkunat

Alkaen 822,00 € sis. ALV

Vain taivas on rajana yläsaranoidun kattoikkunan käytössä. VELUX- yläsaranoituja kattoikkunoita käytetään alaosassa olevalla tyylikkäällä kahvalla. Ikkunoista avautuu esteetön näkymä taivaanrantaan, ja ne päästävät mahdollisimman paljon luonnonvaloa sisään. Yläsaranoidut kattoikkunat sopivat täydellisesti ullakkolaajennuksiin, joissa kattoikkunat ovat helposti käden ulottuvilla.
Lue lisää