GPL/GPU

Sähkötoimiset kattoikkunat – panoraamanäkymä

VELUX INTEGRA®


Valintamerkkikuvake Helposti yhdellä napsautuksella avattavasta ikkunasta avautuu upea panoraamanäkymä
Valintamerkkikuvake Sadeanturi sulkee ikkunan automaattisesti, jos alkaa sataa
Valintamerkkikuvake Tuuletussuodatin suojaa pölyltä ja hyönteisiltä
Lisää verhot helposti napsauttamalla ne esiasennettuihin kiinnikkeisiin
Hankkimalla App Controlin voit käyttää yhdellä laitteella useampia tuotteita*

15–65 asteen katon kaltevuudelle

Nauti kahden maailman parhaista puolista. Sähkötoimisella yläsaranoidulla kattoikkunalla on monia erinomaisia ominaisuuksia: panoraamanäkymä, kätevä moottorikäyttö ja tarvittaessa manuaalinen käyttö. Ikkuna avataan ulospäin yhdellä mukana toimitettavan seinäkytkimen napsautuksella, ja avatun ikkunan äärellä koet olevasi parvekkeella.
Suosittelemme valitsemaan sähkötoimiset kattoikkunat, joista avautuvat panoraamanäkymät, jos arvostat nykyaikaista asumista, tilojen avaruutta, raikasta sisäilmaa ja sisätilojen viihtyisyyttä.

*Lue lisää VELUX App Controlista ja VELUX ACTIVE with NETATMOsta.

Valmis ostamaan?

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua...

Sähkötoimiset kattoikkunat

VELUX INTEGRA®


VELUX INTEGRA® takaa äärimmäisen mukavuuden. Tämä innovatiivinen ikkuna-, verho-, markiisi- ja rullasuojajärjestelmä mahdollistaa avaamisen ja sulkemisen yhdellä valmiiksi yhdistetyn seinäkytkimen painalluksella. Seinäkytkin helpottaa ja nopeuttaa jokaisen ikkunan käyttöä.
Lue lisää

Pimentävät rullaverhot

VELUX-rullaverhot sopivat täydellisesti tavanomaiseen mutta tyylikkääseen valonhallintaan ja yksityisyyden varmistamiseen. Niitä on saatavana useissa väreissä ja kuvioissa, ja niiden asennus onnistuu muutamassa minuutissa patentoidun Pick&Click!®-järjestelmän avulla.
Lue lisää

VELUX 2in1- ja 3in1-kattoikkunat

Tyylikkäästi muotoillusta VELUX 2in1- ja 3in1 -kattoikkunasta avautuvat laajat näkymät, ja se päästää sisään runsaasti päivänvaloa. Kolme ohutprofiilista ikkunaa sisältävän kehyksen ansiosta tämä päivänvaloratkaisu voidaan asentaa yhtä helposti kuin yksi tavallinen VELUX-kattoikkuna.
Lue lisää