GGL, GGU

Sähkötoimiset kattoikkunat

VELUX INTEGRA®


Valintamerkkikuvake Helppo käyttää langattoman seinäkytkimen ansiosta
Valintamerkkikuvake Sadeanturi sulkee ikkunan automaattisesti, jos alkaa sataa
Valintamerkkikuvake Tuuletussuodatin suojaa pölyltä ja hyönteisiltä
Lisää helposti ja liitä hetkessä sähkötoimiset verhot esiasennettuihin kiinnikkeisiin
Hankkimalla App Controlin voit käyttää yhdellä laitteella useampia tuotteita

Ihanteellinen ratkaisu, kun haluat kotiisi äärimmäistä mukavuutta ja viihtyisyyttä. Sähkötoimiset kattoikkunamme mahdollistavat kauko-ohjauksen yhdellä painalluksella, ja niiden mukana toimitetaan langaton seinäkytkin. Integroitu sadeanturi sulkee ikkunan automaattisesti, jos alkaa sataa. Niitä on saatavana joko sähkö- tai aurinkokennotoimisina, ja niihin on helppo asentaa sähkötoimiset verhot, markiisit ja rullasuojat. Suosittelemme valitsemaan sähkötoimiset kattoikkunat, jos arvostat nykyaikaista ja huoletonta asumista, raikasta sisäilmaa ja sisätilojen viihtyisyyttä.

*Lue lisää VELUX App Controlista ja VELUX ACTIVE with NETATMOsta.

15–90 asteen katon kaltevuudelle

Valmis ostamaan?

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua...

Sähkötoimiset kattoikkunat – panoraamanäkymä

VELUX INTEGRA®


VELUX INTEGRA® -sähkötoimisella yläsaranoidulla kattoikkunalla on monia erinomaisia ominaisuuksia: panoraamanäkymä, kätevä moottorikäyttö ja tarvittaessa manuaalinen käyttö. Se on kuin parveke, joka päästää tilaan luonnonvaloa.

Lue lisää

Pimentävät rullaverhot

VELUX-rullaverhot sopivat täydellisesti tavanomaiseen mutta tyylikkääseen valonhallintaan ja yksityisyyden varmistamiseen. Niitä on saatavana useissa väreissä ja kuvioissa, ja niiden asennus onnistuu muutamassa minuutissa patentoidun Pick&Click!®-järjestelmän avulla.
Lue lisää

VELUX 2in1- ja 3in1-kattoikkunat

Tyylikkäästi muotoillusta VELUX 2in1- ja 3in1 -kattoikkunasta avautuvat laajat näkymät, ja se päästää sisään runsaasti päivänvaloa. Kolme ohutprofiilista ikkunaa sisältävän kehyksen ansiosta tämä päivänvaloratkaisu voidaan asentaa yhtä helposti kuin yksi tavallinen VELUX-kattoikkuna.
Lue lisää