GTL, GTU

Pelastusikkuna

Valintamerkkikuvake Alhaalta ohjattava optimaalisen saavutettavuuden takaamiseksi
Valintamerkkikuvake Suuri avauskulma mahdollistaa panoraamanäkymät

Mukavuuden lisäksi laadukas VELUX-kattoikkuna tuo mielenrauhaa, sillä sitä voidaan käyttää pelastustienä. Tämä yläsaranoitu VELUX-pelastustiekattoikkuna avautuu ulospäin 67 asteeseen, joten sitä voidaan käyttää pelastustienä hätätilanteessa.

Vaihtoehtoina on lakattu tai valkoiseksi maalattu mänty, jotka sopivat täydellisesti muihin VELUX-kattoikkunoihin.

Valmis ostamaan?

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua...

Ammattilaisen uloskäyntikattoikkunat

Onko sinun toisinaan käytävä katolla? VELUX-kattouloskäynnit ovat sivusaranoituja, joten pääset kulkemaan asuintiloista helposti esimerkiksi savupiippujen, antennien ja rännien luokse. Puitteen yläosaan asennettu pneumaattinen jousi helpottaa ikkunan avaamista ja lukitsee sen paikoilleen.
Lue lisää

Ylhäältä ohjattavat kattoikkunat

VELUX-kattoikkuna tuo raikkaan ilman käden ulottuville. Ylhäältä ohjattava kattoikkuna on helppo avata ja sulkea, vaikka sen alla olisi huonekaluja. Innovatiivisen yläreunan avauskahvan ansiosta ikkuna voidaan asentaa alemmas kuin vastaava alhaalta ohjattava ikkuna. Tämä takaa erinomaiset näkymät niin seistessä kuin istuessakin. 
Lue lisää

Alhaalta ohjattavat kattoikkunat

Vain taivas on rajana yläsaranoidun kattoikkunan käytössä. VELUX- yläsaranoituja kattoikkunoita käytetään alaosassa olevalla tyylikkäällä kahvalla. Ikkunoista avautuu esteetön näkymä taivaanrantaan, ja ne päästävät mahdollisimman paljon luonnonvaloa sisään. Yläsaranoidut kattoikkunat sopivat täydellisesti ullakkolaajennuksiin, joissa kattoikkunat ovat helposti käden ulottuvilla.
Lue lisää

Pimentävät rullaverhot

VELUX-rullaverhot sopivat täydellisesti tavanomaiseen mutta tyylikkääseen valonhallintaan ja yksityisyyden varmistamiseen. Niitä on saatavana useissa väreissä ja kuvioissa, ja niiden asennus onnistuu muutamassa minuutissa patentoidun Pick&Click!®-järjestelmän avulla.
Lue lisää