GGU

Passiivitalosertifioidut kattoikkunat

Valintamerkkikuvake Ohjaa kattoikkunaasi helposti langattomalla seinäkytkimellä, jossa ovat yksinkertaiset avaus-, sulkemis- ja pysäytystoiminnot.
Valintamerkkikuvake Sadeanturi sulkee ikkunan automaattisesti, jos alkaa sataa
Valintamerkkikuvake Yhteensopiva VELUX ACTIVE with NETATMOn kanssa – paranna sisäilmastoa anturipohjaisella tuuletuksella. Kauko-ohjaus älypuhelimella tai ääniohjauksella
VELUX INTEGRA® -aurinkokennotoimisella passiivitalon kattoikkunalla GGU:lla on kylmien alueiden passiivitalorakenteiden A-luokan sertifiointi. Ikkuna koostuu kolminkertaisesta ulkolasituksesta, johon on yhdistetty kaksinkertainen sisälasitus. Siksi se on erittäin energiatehokas, ja sen U-arvo on vain 0,51 W/(m2K). 

Valmis ostamaan?

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua...

Ylhäältä ohjattavat kattoikkunat

VELUX-kattoikkuna tuo raikkaan ilman käden ulottuville. Ylhäältä ohjattava kattoikkuna on helppo avata ja sulkea, vaikka sen alla olisi huonekaluja. Innovatiivisen yläreunan avauskahvan ansiosta ikkuna voidaan asentaa alemmas kuin vastaava alhaalta ohjattava ikkuna. Tämä takaa erinomaiset näkymät niin seistessä kuin istuessakin. 
Lue lisää

Alhaalta ohjattavat kattoikkunat

Vain taivas on rajana yläsaranoidun kattoikkunan käytössä. VELUX- yläsaranoituja kattoikkunoita käytetään alaosassa olevalla tyylikkäällä kahvalla. Ikkunoista avautuu esteetön näkymä taivaanrantaan, ja ne päästävät mahdollisimman paljon luonnonvaloa sisään. Yläsaranoidut kattoikkunat sopivat täydellisesti ullakkolaajennuksiin, joissa kattoikkunat ovat helposti käden ulottuvilla.
Lue lisää

Pimentävät rullaverhot

VELUX-rullaverhot sopivat täydellisesti tavanomaiseen mutta tyylikkääseen valonhallintaan ja yksityisyyden varmistamiseen. Niitä on saatavana useissa väreissä ja kuvioissa, ja niiden asennus onnistuu muutamassa minuutissa patentoidun Pick&Click!®-järjestelmän avulla.
Lue lisää