EA-

Minikattolyhty

Valintamerkkikuvake Huoneeseen pääsee 50 % enemmän päivänvaloa kuin perinteisestä kattolyhdystä, jossa on yhtä paljon lasitusta
Valintamerkkikuvake Saat aikaan suuren muutoksen edullisella ratkaisulla
Valintamerkkikuvake Hyödynnä ullakkotila optimaalisesti yhdistämällä yksi, kaksi tai kolme kattoikkunaa

XX–XX asteen katon kaltevuudelle

VELUX-minikattolyhdyn avulla tuot lisää tilaa, päivänvaloa ja avaruutta kotiisi. Minikattolyhdyssä ikkunat ovat kattopintaa korkeammalla, jolloin sisään pääsee enemmän valoa kuin perinteisestä kattolyhdystä. Ratkaisussa on 1–3 kattoikkunaa, jotka vierekkäin asennettuina tehostavat luonnonvalon vaikutusta. Ratkaisun asentaminen onnistuu ammattilaiselta päivässä.*

Lisää minikattolyhtyratkaisuun VELUX INTEGRA® kauko-ohjausta varten.

*Yhden päivän asennusaikaan sisältyy vain minikattolyhdyn asennus ilman valmisteluita ja sisäpuolen viimeistelyä.

Valmis ostamaan?

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua...

Kattolyhty

Muuta ullakkosi avarammaksi ja valoisammaksi VELUX-kattolyhdyllä. VELUX-kattolyhtysarja on täydellinen eristetty ratkaisu, joka sisältää kaikki asennukseen tarvittavat osat. Kun osa katosta korvataan ikkunoilla, huoneeseen pääsee huomattavasti enemmän luonnonvaloa ja käyttöön saadaan enemmän tilaa.

VELUX-kattolyhdyn asennus onnistuu jopa päivässä*. Viimeistele sisäpuoli muuhun huoneeseen sopivaksi, niin kaikki on valmista ja voit nauttia uudesta tilasta ja sen sisustusmahdollisuuksista.

Lue lisää

Parvekekattoikkunat

VELUX CABRIO®


VELUX CABRIO® -parveke avautuu muutamassa sekunnissa ja tuo auringon loft-tilaasi. Innovatiivinen parveke tuo kotiisi raikasta ilmaa, valoa ja mahtavat näkymät. Lisämukavuutta tuo se, että suljettuna ollessaan VELUX CABRIO® -parveke on täysin katon myötäinen.
Lue lisää

Kattoterassi

Haaveiletko ulkoterassista, mutta olet luopunut ajatuksesta kaltevan katon takia? VELUX-kattoterassin ansiosta voit saada molemmat. Avaa ikkuna ja astu ulos kattoalueelle – tai sulje se ja päästä päivänvalo sisään säästä riippumatta. Valinta on sinun – ja unelmasi on nyt mahdollista toteuttaa. 
Lue lisää

Pimentävät rullaverhot

VELUX-rullaverhot sopivat täydellisesti tavanomaiseen mutta tyylikkääseen valonhallintaan ja yksityisyyden varmistamiseen. Niitä on saatavana useissa väreissä ja kuvioissa, ja niiden asennus onnistuu muutamassa minuutissa patentoidun Pick&Click!®-järjestelmän avulla.
Lue lisää