Edut

Lape- ja julkisivuikkunat

Lisäikkunat

Laajenna lapeikkunaelementtien avulla

Jos kotisi kaltevan katon lape jatkuu lattiaan asti, voit laajentaa VELUX-kattoikkunaasi asentamalla sen alapuolelle GIL-lapeikkunaelementin (luonnonväristä lakattua tai valkoiseksi maalattua mäntyä) tai GIU-lapeikkunaelementin (polyuretaanipinnoite). Ikkunoiden puitteet ovat kiinteitä, eikä niitä voi avata. Yhdistämällä kattoikkunaan GIL-/GIU-elementin saat huoneeseen lisää luonnonvaloa. Huoltovapaat ikkunat (GIU) ei kaipaa puhdistusta tai huoltomaalausta; tarvittaessa niitä voi pyyhkiä kostealla, pehmeällä liinalla.

Laajenna julkisivuikkunoilla

Julkisivuikkunat on tarkoitettu asennettaviksi suoraan VELUX-kattoikkunoiden alapuolelle. Lähes lattiaan asti ulottuvat ikkunat takaavat erinomaiset näköalat ja tuovat kotisi yläkertaan avaruutta – ja tilan tuntua asumiseen. Voit valita VFE-julkisivuikkunan (luonnonväristä lakattua tai valkoiseksi maalattua mäntyä), joka avautuu yläpuitteen kahvan avulla sisäänpäin, tai VIU-julkisivuikkunan (polyuretaanipinnoite), jota ei voi avata. Huoltovapaat ikkunat (GIU) ei kaipaa puhdistusta tai huoltomaalausta; tarvittaessa niitä voi pyyhkiä kostealla, pehmeällä liinalla.

Yhdistele useita VELUX-kattoikkunoita

Rinnakkainen duo-ratkaisu

Päästä kotiisi enemmän päivänvaloa asentamalla rinnakkain kaksi samanlaista VELUX-kattoikkunaa. Kahden tai useamman ikkunan yhdistäminen on mainio tapa avartaa yläkerran huonetilaa. Saatavana on keski- ja yläsaranoituja kattoikkunoita. Keskisaranoiduissa kattoikkunoissa on ainutlaatuinen yläreunan avauskahva, jonka avulla niitä on helppo käyttää, vaikka suoraan alapuolella olisi kalusteita. Yläsaranoiduista kattoikkunoista avautuu yhtenäinen panoraamanäkymä, kun ne ovat auki.

Päällekkäinen duo-ratkaisu

Tuo maailmaasi valoa asentamalla päällekkäin kaksi samanlaista VELUX-kattoikkunaa. Tuloksena on uskomattoman valoisa tila, jossa on ulkoilman avaruuden tuntua. Jos haluat äärimmäisen mukavaa asumista tai VELUX-kattoikkunasi ovat ulottumattomissa, kauko-ohjattu VELUX INTEGRA® -kattoikkuna on oikea ratkaisu. Voit ohjata kaikkia ikkunoita ja tarvikkeita, kuten verhoja, markiiseja ja rullasuojia, mistä tahansa talossa.

Quattro-ratkaisu Tuotevaroitus

Neljä samanlaista VELUX-kattoikkunaa asennettuina päällekkäin tai rinnakkain tekevät ihmeitä huoneelle kuin huoneelle. Ikkunat avartavat huonetilaasi saamalla sen tulvimaan valoa. Tuloksena on valoisa, miellyttävä paikka, johon perheen on mukava kokoontua viettämään yhteistä aikaa. Jos haluat äärimmäisen mukavaa asumista tai VELUX-kattoikkunasi ovat ulottumattomissa, kauko-ohjattu VELUX INTEGRA® -kattoikkuna on oikea ratkaisu. Voit ohjata kaikkia ikkunoita ja tarvikkeita, kuten verhoja, markiiseja ja rullasuojia, mistä tahansa talossa.

Oletko tehnyt ostopäätöksesi?