VLT

Kylmän huoneen ikkuna

Valintamerkkikuvake Tästä huoltoa kaipaamattomasta ja säänkestävästä ikkunasta ei ole tarvetta huolehtia
Valintamerkkikuvake Integroidun pellityksen ansiosta ikkunan asennus onnistuu helposti
Valintamerkkikuvake Päästä raikasta ilmaa sisään pitämällä ikkunaa auki yhdessä kolmesta tuuletusasennosta

15–60 asteen katon kaltevuudelle

Myös eristämättömillä ullakoilla, joita ei käytetä asuintiloina, tarvitaan valoa ja raikasta ilmaa. Tämä alhaalta ohjattava VELUX-kattoikkuna on suunniteltu erityisesti ullakoille ja yläkerran varastotiloihin, joissa ei asuta, mutta joissa käydään silloin tällöin.

Ikkuna voidaan avata ulospäin alakahvasta, ja se voidaan pitää auki ohjaustapilla.

Tuotetiedot

Käyttövaihtoehdot

Ulkopuolen viimeistely

Tuotteen laatu

Valmis ostamaan?

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua...

Ylhäältä ohjattavat kattoikkunat

VELUX-kattoikkuna tuo raikkaan ilman käden ulottuville. Ylhäältä ohjattava kattoikkuna on helppo avata ja sulkea, vaikka sen alla olisi huonekaluja. Innovatiivisen yläreunan avauskahvan ansiosta ikkuna voidaan asentaa alemmas kuin vastaava alhaalta ohjattava ikkuna. Tämä takaa erinomaiset näkymät niin seistessä kuin istuessakin. 
Lue lisää

Alhaalta ohjattavat kattoikkunat

Vain taivas on rajana yläsaranoidun kattoikkunan käytössä. VELUX- yläsaranoituja kattoikkunoita käytetään alaosassa olevalla tyylikkäällä kahvalla. Ikkunoista avautuu esteetön näkymä taivaanrantaan, ja ne päästävät mahdollisimman paljon luonnonvaloa sisään. Yläsaranoidut kattoikkunat sopivat täydellisesti ullakkolaajennuksiin, joissa kattoikkunat ovat helposti käden ulottuvilla.
Lue lisää

Pimentävät rullaverhot

VELUX-rullaverhot sopivat täydellisesti tavanomaiseen mutta tyylikkääseen valonhallintaan ja yksityisyyden varmistamiseen. Niitä on saatavana useissa väreissä ja kuvioissa, ja niiden asennus onnistuu muutamassa minuutissa patentoidun Pick&Click!®-järjestelmän avulla.
Lue lisää