GVR

Konservointikattoikkuna eristettyihin tiloihin

Checkmark icon Perinteiseltä näyttävällä konservointi-ikkunamallilla on kaikki modernin kattoikkunan edut
Checkmark icon Hyvä lämpösuorituskyky yhdistettynä perinteiseen konservointimalliin
Checkmark icon Yläsaranoitu ikkuna, joka näyttää avattuna harmoniselta ja symmetriseltä

30°–55° asteen katon kaltevuudelle

VELUX-konservointikattoikkuna GVR on suunniteltu historiallisiin rakennuksiin. Sen nykyaikaiset ominaisuudet ja hyvä lämpösuorituskyky takaavat asuintilojen miellyttävän sisäilmaston.

Ikkunaan sopivalla pimennysverholla lisäät huoneen yksityisyyttä tai pimennät tilan hyvien yöunien takaamiseksi.

Tuotetiedot

Käyttövaihtoehdot

Tuotteen laatu

Ulkopuolen viimeistelyn vaihtoehdot

Valmis ostamaan?

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua...

Ylhäältä ohjattavat kattoikkunat

VELUX-kattoikkuna tuo raikkaan ilman käden ulottuville. Ylhäältä ohjattava kattoikkuna on helppo avata ja sulkea, vaikka sen alla olisi huonekaluja. Innovatiivisen yläreunan avauskahvan ansiosta ikkuna voidaan asentaa alemmas kuin vastaava alhaalta ohjattava ikkuna. Tämä takaa erinomaiset näkymät niin seistessä kuin istuessakin. 
Lue lisää

Kattouloskäynti

VELUX-kattouloskäynnit GVT ja GVK ovat ihanteellinen ratkaisu, jos tarvitset pääsyn katollesi ullakolta tai yläkerrasta, jota ei käytetä asuintilana. Tämä huoltoa kaipaamaton kattoikkuna, jossa on integroitu pellitys, on suunniteltu eristämättömiin ja lämmittämättömiin tiloihin. Ikkunassa on erittäin suuri kulkuaukko, jonka kautta pääsee kulkemaan katolle. 
Lue lisää

Pimentävät rullaverhot

VELUX-rullaverhot sopivat täydellisesti tavanomaiseen mutta tyylikkääseen valonhallintaan ja yksityisyyden varmistamiseen. Niitä on saatavana useissa väreissä ja kuvioissa, ja niiden asennus onnistuu muutamassa minuutissa patentoidun Pick&Click!®-järjestelmän avulla.
Lue lisää