GVO

Konservointi-ikkuna loft-tiloihin, joita ei käytetä asuintiloina

Valintamerkkikuvake Perinteiseltä näyttävällä konservointi-ikkunamallilla on kaikki modernin kattoikkunan edut
Valintamerkkikuvake Sisäänrakennettu rullaverho suojaa kuumuudelta ja takaa yksityisyyden
Valintamerkkikuvake Eristävä lasitus takaa energiatehokkuuden

20–60 asteen katon kaltevuudelle

Pitäisikö historiallisen rakennuksen kattoikkunat päivittää? VELUX-konservointikattoikkunassa on kaareva yläosa, joten se sopii ihanteellisesti historiallisen rakennuksen estetiikan säilyttämiseen.

Kattoikkunan mukana tulee asennusta helpottava integroitu pellitys ja lämmöltä suojaava integroitu rullaverho.

Tuotetiedot

Käyttövaihtoehdot

Ulkopuolen viimeistely

Sisäpuolen viimeistely

Tuotteen laatu

Valmis ostamaan?

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua...

Ylhäältä ohjattavat kattoikkunat

VELUX-kattoikkuna tuo raikkaan ilman käden ulottuville. Ylhäältä ohjattava kattoikkuna on helppo avata ja sulkea, vaikka sen alla olisi huonekaluja. Innovatiivisen yläreunan avauskahvan ansiosta ikkuna voidaan asentaa alemmas kuin vastaava alhaalta ohjattava ikkuna. Tämä takaa erinomaiset näkymät niin seistessä kuin istuessakin. 
Lue lisää

Kattouloskäynti

VELUX-kattouloskäynnit GVT ja GVK ovat ihanteellinen ratkaisu, jos tarvitset pääsyn katollesi ullakolta tai yläkerrasta, jota ei käytetä asuintilana. Tämä huoltoa kaipaamaton kattoikkuna, jossa on integroitu pellitys, on suunniteltu eristämättömiin ja lämmittämättömiin tiloihin. Ikkunassa on erittäin suuri kulkuaukko, jonka kautta pääsee kulkemaan katolle. 
Lue lisää

Pimentävät rullaverhot

VELUX-rullaverhot sopivat täydellisesti tavanomaiseen mutta tyylikkääseen valonhallintaan ja yksityisyyden varmistamiseen. Niitä on saatavana useissa väreissä ja kuvioissa, ja niiden asennus onnistuu muutamassa minuutissa patentoidun Pick&Click!®-järjestelmän avulla.
Lue lisää