GGL-H

Konservointikattoikkuna (GGL) historiallisiin rakennuksiin

Valintamerkkikuvake Yhdistä klassinen ilme moderniin tekniikkaan
Valintamerkkikuvake Ikkunan puhdistaminen on helppoa, sillä se kääntyy 180°
Valintamerkkikuvake Valitse upotettu asennus, jos sinulla on liuske- tai tiilikatto

15–90 asteen katon kaltevuudelle

Tällä perinteiseltä näyttävällä ikkunalla on kaikki VELUX-kattoikkunan edut. Klassisissa ikkunoissamme on pystysuora keskipalkki ja mustaksi viimeistelty ulkopinta, joten ne sulautuvat tyylikkäästi vanhan rakennuksen kattoon. Kaikilla perinteisen mustan konservointityylin mukaisilla konservointikattoikkunoillamme on teknisesti ylivoimaiset VELUX-kattoikkunoiden ominaisuudet.

Ikkunat ovat myös energiatehokkaita, ja niillä on kaikki tavanomaiset VELUX-laatuominaisuudet valitsemastasi lasitustyypistä riippumatta.

Tuotetiedot

Käyttövaihtoehdot

Ulkopuolen viimeistely

Valmis ostamaan?

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua...

Ylhäältä ohjattavat kattoikkunat

VELUX-kattoikkuna tuo raikkaan ilman käden ulottuville. Ylhäältä ohjattava kattoikkuna on helppo avata ja sulkea, vaikka sen alla olisi huonekaluja. Innovatiivisen yläreunan avauskahvan ansiosta ikkuna voidaan asentaa alemmas kuin vastaava alhaalta ohjattava ikkuna. Tämä takaa erinomaiset näkymät niin seistessä kuin istuessakin. 
Lue lisää

Alhaalta ohjattavat kattoikkunat

Vain taivas on rajana yläsaranoidun kattoikkunan käytössä. VELUX- yläsaranoituja kattoikkunoita käytetään alaosassa olevalla tyylikkäällä kahvalla. Ikkunoista avautuu esteetön näkymä taivaanrantaan, ja ne päästävät mahdollisimman paljon luonnonvaloa sisään. Yläsaranoidut kattoikkunat sopivat täydellisesti ullakkolaajennuksiin, joissa kattoikkunat ovat helposti käden ulottuvilla.
Lue lisää

Pimentävät rullaverhot

VELUX-rullaverhot sopivat täydellisesti tavanomaiseen mutta tyylikkääseen valonhallintaan ja yksityisyyden varmistamiseen. Niitä on saatavana useissa väreissä ja kuvioissa, ja niiden asennus onnistuu muutamassa minuutissa patentoidun Pick&Click!®-järjestelmän avulla.
Lue lisää