Kirkasta päiväsi

Lisää luonnonvaloa ja raikasta ilmaa

Yläsaranoidut kattoikkunat

Vain taivas on rajana yläsaranoidun kattoikkunan käytössä. Yläsaranoitujen VELUX-kattoikkunoiden alareunassa on tyylikäs avauskahva. Ikkunoista avautuu esteetön panoraamanäkymä kotisi ympäristöön, ja ne päästävät päivänvalon sisään. Suosittelemme yläsaranoidun kattoikkunan valitsemista, jos ikkuna halutaan tai on pakko sijoittaa korkealle.

Toimintaperiaatteen esittely

Yläsaranoitujen kattoikkunoiden edut

Nauti panoraamanäkymistä ja paranna samalla energiatehokkuutta ja luonnollista tuuletusta

Todella valoisa kattoikkuna, joka lisää luonnonvalon määrää sisällä tuntuvasti

Kätevä yläsaranointi mahdollistaa asentamisen myös huoneisiin, joiden sisäkatto on korkealla.

Luonnollista tuuletusta – vaikka ikkuna on kiinni

Päästä kotiisi raikasta ilmaa, vaikka nukkuisit tai olisit poissa – huolehtimatta turvallisuudesta tai sään oikuista. Nykäisemällä ainutlaatuisesta yläreunan avauskahvasta kerran saat kotiisi tuuletusluukun kautta raikasta, suodatettua ilmaa.

Raikasta, puhdasta, suodatettua ilmaa

Ikkunan sisässä oleva ilmansuodatin parantaa sisäilmaa estämällä pölyä ja hyönteisiä pääsemästä kotiisi. Suodatin on uudelleen käytettävä ja helppo puhdistaa.

Oletko tehnyt ostopäätöksesi?

Paljon enemmän kuin vain ikkuna

Yläsaranoidut kattoikkunat voivat muuttaa huonetiloja dramaattisesti. Ne ovat nopein tapa lisätä luonnonvaloa, raikkaan ilman saantia ja avoimen tilan tuntua talon yläkerroksiin. Niiden vaikutuksen päivänvalon ja raikkaan ilman määrässä todella huomaa – näköaloista puhumattakaan.

Nämäkin saattavat kiinnostaa sinua...

Keskisaranoidut kattoikkunat

Keskisaranointi takaa kattoikkunan käytön helppouden, vaikka ikkunan alla olisi kalusteita. Innovatiivinen yläreunan avauskahva mahdollistaa ikkunan asentamisen alemmas kuin vastaavan yläsaranoidun ikkunan ja tarjoaa erinomaiset näkymät ulos sekä seisaaltaan että istualtaan.

Lisäosat

Julkisivuikkunat on tarkoitettu asennettaviksi suoraan VELUX-kattoikkunoiden alapuolelle. Lähes lattiaan ulottuvat ikkunat takaavat erinomaiset näköalat ja tuovat kotisi yläkertaan avaruutta – ja tilan tuntua asumiseen.

Asennussarjat

Mittatarkat VELUX-pellitykset varmistavat vesitiiviin liitoksen kattoikkunan ja katemateriaalin välillä. VELUX-pellitysten laajasta valikoimasta on helppo valita kattoikkunaasi sopivat pellit kattoikkunan mallista ja katemateriaalista riippumatta.