GEL, VEA, VEB, VEC

Kattoterassi

Valintamerkkikuvake Pääset ulkoilemaan käden käänteessä
Valintamerkkikuvake Päästä sisään enemmän päivänvaloa ja luo upeat lattiasta kattoon ulottuvat näkymät
Valintamerkkikuvake Kattoikkuna vai terassi? Valitse itse.

Kattoterassi-ikkunoiden avulla voit luoda upean kattoterassin poikkeuksellisiin paikkoihin. Avatuista VELUX-kattoterassi-ikkunoista pääset nauttimaan ulkoilmasta, ja suljettuina ne päästävät sisätiloihin runsaasti päivänvaloa. Yläsaranoitujen kattoikkunoiden ja kiinteän tai avattavan pystysuoran alaosan yhdistelmä integroituu saumattomasti kattoosi ja ulkoterassiisi.

Tuotetiedot

Valmis ostamaan?

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua...

Parvekekattoikkunat

VELUX CABRIO®


VELUX CABRIO® -parveke avautuu muutamassa sekunnissa ja tuo auringon loft-tilaasi. Innovatiivinen parveke tuo kotiisi raikasta ilmaa, valoa ja mahtavat näkymät. Lisämukavuutta tuo se, että suljettuna ollessaan VELUX CABRIO® -parveke on täysin katon myötäinen.
Lue lisää

Kattolyhty

Muuta ullakkosi avarammaksi ja valoisammaksi VELUX-kattolyhdyllä. VELUX-kattolyhtysarja on täydellinen eristetty ratkaisu, joka sisältää kaikki asennukseen tarvittavat osat. Kun osa katosta korvataan ikkunoilla, huoneeseen pääsee huomattavasti enemmän luonnonvaloa ja käyttöön saadaan enemmän tilaa.

VELUX-kattolyhdyn asennus onnistuu jopa päivässä*. Viimeistele sisäpuoli muuhun huoneeseen sopivaksi, niin kaikki on valmista ja voit nauttia uudesta tilasta ja sen sisustusmahdollisuuksista.

Lue lisää

Minikattolyhty

VELUX-minikattolyhty tekee ullakosta avaramman ja monikäyttöisemmän. VELUX-minikattolyhtyratkaisu on helppo tapa lisätä ullakolle käyttökelpoista tilaa ja tuoda sinne runsaasti luonnonvaloa ja avaruutta. Lisätila tarjoaa myös enemmän mahdollisuuksia huonekalujen sijoittamiseen ja huoneen sisustamiseen. 
Lue lisää

Pimentävät rullaverhot

VELUX-rullaverhot sopivat täydellisesti tavanomaiseen mutta tyylikkääseen valonhallintaan ja yksityisyyden varmistamiseen. Niitä on saatavana useissa väreissä ja kuvioissa, ja niiden asennus onnistuu muutamassa minuutissa patentoidun Pick&Click!®-järjestelmän avulla.
Lue lisää