EBW-BK

Kattolyhty

Alkaen 3388,00 € sis. ALV

Valintamerkkikuvake Huoneeseen pääsee jopa 2,5 kertaa enemmän valoa kuin perinteisestä kattolyhdystä, jossa on yhtä paljon lasitusta
Valintamerkkikuvake Luo lisää käyttökelpoista sisätilaa
Valintamerkkikuvake Yhteen kattolyhtyyn voi asentaa enintään kuusi ikkunaa
VELUX-kattolyhty päästää kotiisi runsaasti lisää päivänvaloa ja tekee siitä uskomattoman avaran tuntuisen. Kattolyhtyrakenteessa ikkunat ovat 600 mm kattopintaa korkeammalla, joten niiden alle jää enemmän tilaa kalusteille ja sisustukselle.

Jokainen VELUX-kattolyhty koostuu neljän tai kuuden kattoikkunan yhdistelmästä, ja sen asennus onnistuu ammattilaiselta yhdessä päivässä.* Viimeistele sisäpuoli muuhun huoneeseen sopivaksi, niin kaikki on valmista ja voit nauttia uudesta tilasta ja sen sisustusmahdollisuuksista.

Lisää minikattolyhtyratkaisuun VELUX INTEGRA® kauko-ohjausta varten.

* Yhden päivän asennusaikaan sisältyy vain kattolyhdyn asennus ilman valmisteluita ja sisäpuolen viimeistelyä.

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua...

Minikattolyhty

Alkaen 1134,00 € sis. ALV

VELUX-minikattolyhty tekee ullakosta avaramman ja monikäyttöisemmän. VELUX-minikattolyhtyratkaisu on helppo tapa lisätä ullakolle käyttökelpoista tilaa ja tuoda sinne runsaasti luonnonvaloa ja avaruutta. Lisätila tarjoaa myös enemmän mahdollisuuksia huonekalujen sijoittamiseen ja huoneen sisustamiseen. 
Lue lisää

Parvekekattoikkunat

VELUX CABRIO®


Alkaen 2929,- € ei sis. ALV:tä

VELUX CABRIO® -parveke avautuu muutamassa sekunnissa ja tuo auringon loft-tilaasi. Innovatiivinen parveke tuo kotiisi raikasta ilmaa, valoa ja mahtavat näkymät. Lisämukavuutta tuo se, että suljettuna ollessaan VELUX CABRIO® -parveke on täysin katon myötäinen.
Lue lisää

Kattoterassi

Alkaen 3583,00 € sis. ALV

Haaveiletko ulkoterassista, mutta olet luopunut ajatuksesta kaltevan katon takia? VELUX-kattoterassin ansiosta voit saada molemmat. Avaa ikkuna ja astu ulos kattoalueelle – tai sulje se ja päästä päivänvalo sisään säästä riippumatta. Valinta on sinun – ja unelmasi on nyt mahdollista toteuttaa. 
Lue lisää

Pimentävät rullaverhot

Alkaen 90,00 € sis. ALV

VELUX-rullaverhot sopivat täydellisesti tavanomaiseen mutta tyylikkääseen valonhallintaan ja yksityisyyden varmistamiseen. Niitä on saatavana useissa väreissä ja kuvioissa, ja niiden asennus onnistuu muutamassa minuutissa patentoidun Pick&Click!®-järjestelmän avulla.
Lue lisää