Vaihe 3: valitse suuren portaikon tuotepaketti

Löydä viihtyvyystarpeisiisi parhaiten sopiva tuotepaketti. Voit lähettää paketin tarkemmat tiedot sähköpostilla joko itsellesi tai muulle valitsemallesi vastaanottajalle.

Comfort+-portaikkopaketti suureen portaikkoon

Alkaen (sis. ALV:n) 6 868,80 €

Ohjaus ja käyttömukavuus Valitse sähkö- tai aurinkoenergiakäyttöiset kattoikkunamme ja verhomme, jos haluat ohjata niiden toimintaa kaukaa. Sopii ikkunoihin, joiden sijainti on hankala, tai jos vain haluat tuntea olosi mukavaksi.

Top comfort -portaikkopaketti suureen portaikkoon

Alkaen (sis. ALV:n) 7 088,80 €

Sisäilman ohjausjärjestelmä Saa terveempi koti lisäämällä älykäs sisäilman ohjausjärjestelmämme sähkö- tai aurinkoenergiakäyttöiseen kattoikkunaasi tai verhoihisi.

Tarkista sähköpostisi Saapuneet-kansio ja löydä valitsemasi VELUX-huonepaketti. Kysy neuvoa asentajalta ja varmista, että tuotteemme soveltuvat kotiisi.

Suosittelemme, että otat yhteyttä VELUXin virallisiin asentajiin ja kerrot heille tuotteiden tarkemmat tiedot, jotta he osaavat neuvoa sinua ja varmistaa, että suositellut tuotteemme sopivat sekä huoneesi että kattosi vaatimuksiin.

Luonnostele huoneesi VELUX Daylight Experience -sovelluksen avulla

Luonnostele huoneesi VELUX Daylight Experience -sovelluksen avulla

Tiimimme kokeneet suunnittelijat ja valoasiantuntijat voivat luoda korkealaatuisen luonnoksen huoneestasi, josta näet, miltä se näyttäisi kattoikkunoilla varustettuna. Seuraamalla neljää vaihetta saat ilmaisen luonnoksen, josta näet huoneesi ennen kattoikkunoiden asentamista ja asentamisen jälkeen.

Valitse toinen koko portaikollesi

Saa tuotepakettimme pienille, keskikokoisille ja suurille portaikoille.