GDL

Parvekekattoikkunat

VELUX CABRIO®


Valintamerkkikuvake Siirry nauttimaan parvekkeesta käden käänteessä – VELUX CABRIO® muuntautuu kattoikkunasta parvekkeeksi muutamassa sekunnissa
Valintamerkkikuvake Tuo ulkoilma sisälle – päästä kotiisi enemmän luonnonvaloa ja raikasta ilmaa
Valintamerkkikuvake Kattoikkuna vai parveke? Valitse itse. Ikkunan yläpuolisko avautuu tavallisen kattoikkunan tapaan.

35–53 asteen katon kaltevuudelle

Tuo kotiisi uusi ulottuvuus ja luo suora yhteys ulkomaailmaan hetkessä avaamalla VELUX CABRIO® -kattoparveke. Muutamassa sekunnissa avautuva innovatiivinen parveke tekee kodistasi avaramman ja päästää sisään enemmän päivänvaloa ja raikasta ilmaa. Ainutlaatuiseen parvekkeeseen kuuluu yläsaranoitu kattoikkuna ja alaosa, joka avautuu ainutlaatuiseksi lasitetuksi parvekkeeksi, jossa on tyylikkäät kaiteet.

Tuotetiedot

Valmis ostamaan?

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua...

Kattoterassi

Haaveiletko ulkoterassista, mutta olet luopunut ajatuksesta kaltevan katon takia? VELUX-kattoterassin ansiosta voit saada molemmat. Avaa ikkuna ja astu ulos kattoalueelle – tai sulje se ja päästä päivänvalo sisään säästä riippumatta. Valinta on sinun – ja unelmasi on nyt mahdollista toteuttaa. 
Lue lisää

Kattolyhty

Muuta ullakkosi avarammaksi ja valoisammaksi VELUX-kattolyhdyllä. VELUX-kattolyhtysarja on täydellinen eristetty ratkaisu, joka sisältää kaikki asennukseen tarvittavat osat. Kun osa katosta korvataan ikkunoilla, huoneeseen pääsee huomattavasti enemmän luonnonvaloa ja käyttöön saadaan enemmän tilaa.

VELUX-kattolyhdyn asennus onnistuu jopa päivässä*. Viimeistele sisäpuoli muuhun huoneeseen sopivaksi, niin kaikki on valmista ja voit nauttia uudesta tilasta ja sen sisustusmahdollisuuksista.

Lue lisää

Minikattolyhty

VELUX-minikattolyhty tekee ullakosta avaramman ja monikäyttöisemmän. VELUX-minikattolyhtyratkaisu on helppo tapa lisätä ullakolle käyttökelpoista tilaa ja tuoda sinne runsaasti luonnonvaloa ja avaruutta. Lisätila tarjoaa myös enemmän mahdollisuuksia huonekalujen sijoittamiseen ja huoneen sisustamiseen. 
Lue lisää

Pimentävät rullaverhot

VELUX-rullaverhot sopivat täydellisesti tavanomaiseen mutta tyylikkääseen valonhallintaan ja yksityisyyden varmistamiseen. Niitä on saatavana useissa väreissä ja kuvioissa, ja niiden asennus onnistuu muutamassa minuutissa patentoidun Pick&Click!®-järjestelmän avulla.
Lue lisää