GXL, GXU

Ammattilaisen uloskäyntikattoikkunat

Alkaen 1208,00 € sis. ALV

Valintamerkkikuvake Pneumaattisen jousen ansiosta ikkunan avaaminen ja sulkeminen on helppoa, ja se myös lukitsee ikkunan paikoilleen
Valintamerkkikuvake Valitse lapsilukitusvaihtoehto, johon kuuluu lukittava kahva, ja pidä lapset turvassa
Valintamerkkikuvake Yhdistä käsikäyttöisiin verhoihin, jotka suojaavat kylmyydeltä, kuumuudelta ja hyönteisiltä

15–90 asteen katon kaltevuudelle

Onko sinun toisinaan käytävä katolla? VELUX- ammattilaisen uloskäyntikattoikkunat on suunniteltu tarjoamaan turvallinen ja kätevä pääsy katolle. Sivusaranoitu uloskäynti avautuu ulospäin, ja puite voidaan sijoittaa tilan tarpeiden mukaan vasemmalle tai oikealle puolelle.

Se on valmistettu laadukkaasta lakatusta tai valkoiseksi maalatusta männystä, kuten puiset vakiokattoikkunamme.

Tuotetiedot

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua...

Pelastusikkuna

Alkaen 2902,00 € sis. ALV

Pelastusikkuna tuo turvaa jokaiselle rakennuksessa olevalle, sillä sen kautta on helppo poistua hätätilanteessa. Pelastusominaisuuksien lisäksi ikkunasta avautuvat upeat panoraamanäkymät, ja se avautuu jopa 45 asteeseen, joten yläpuolella on tavallista enemmän tilaa.  

Varmista, että rakennuksesi täyttää turvallisuusvaatimukset. Pelastusikkunoiksi hyväksytään kattoikkunat, joiden avauskulma on 67°. 
Lue lisää

Kattouloskäynti

Alkaen 333,00 € sis. ALV

VELUX-kattouloskäynnit GVT ja GVK ovat ihanteellinen ratkaisu, jos tarvitset pääsyn katollesi ullakolta tai yläkerrasta, jota ei käytetä asuintilana. Tämä huoltoa kaipaamaton kattoikkuna, jossa on integroitu pellitys, on suunniteltu eristämättömiin ja lämmittämättömiin tiloihin. Ikkunassa on erittäin suuri kulkuaukko, jonka kautta pääsee kulkemaan katolle. 
Lue lisää

Pimentävät rullaverhot

Alkaen 90,00 € sis. ALV

VELUX-rullaverhot sopivat täydellisesti tavanomaiseen mutta tyylikkääseen valonhallintaan ja yksityisyyden varmistamiseen. Niitä on saatavana useissa väreissä ja kuvioissa, ja niiden asennus onnistuu muutamassa minuutissa patentoidun Pick&Click!®-järjestelmän avulla.
Lue lisää