GPL, GPU

Alhaalta ohjattavat kattoikkunat

Valintamerkkikuvake Huoneeseen avautuu esteetön panoraamanäkymä
Valintamerkkikuvake Tuuletussuodatin suojaa pölyltä ja hyönteisiltä
Valintamerkkikuvake Ikkunan kääntäminen ja ulkolasin puhdistaminen on helppoa

15–55 asteen katon kaltevuudelle (tai enintään 75° erikoisjousia käytettäessä)

Kattoikkunaa käytetään ikkunan alaosassa olevalla kahvalla. Ikkunan avauduttua tunnet olevasi ulkona ja voit nauttia ikkunasta avautuvista panoraamanäkymistä ja avarammalta tuntuvasta tilasta. Siinä on myös tuuletuspalkki, joka mahdollistaa huoneen tuuletuksen, vaikka ikkuna on kiinni.

Valmis ostamaan?

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua...

Sähkötoimiset kattoikkunat – panoraamanäkymä

VELUX INTEGRA®


VELUX INTEGRA® -sähkötoimisella yläsaranoidulla kattoikkunalla on monia erinomaisia ominaisuuksia: panoraamanäkymä, kätevä moottorikäyttö ja tarvittaessa manuaalinen käyttö. Se on kuin parveke, joka päästää tilaan luonnonvaloa.

Lue lisää

Sähkötoimiset kattoikkunat

VELUX INTEGRA®


VELUX INTEGRA® takaa äärimmäisen mukavuuden. Tämä innovatiivinen ikkuna-, verho-, markiisi- ja rullasuojajärjestelmä mahdollistaa avaamisen ja sulkemisen yhdellä valmiiksi yhdistetyn seinäkytkimen painalluksella. Seinäkytkin helpottaa ja nopeuttaa jokaisen ikkunan käyttöä.
Lue lisää

VELUX 2in1- ja 3in1-kattoikkunat

Tyylikkäästi muotoillusta VELUX 2in1- ja 3in1 -kattoikkunasta avautuvat laajat näkymät, ja se päästää sisään runsaasti päivänvaloa. Kolme ohutprofiilista ikkunaa sisältävän kehyksen ansiosta tämä päivänvaloratkaisu voidaan asentaa yhtä helposti kuin yksi tavallinen VELUX-kattoikkuna.
Lue lisää

Parvekekattoikkunat

VELUX CABRIO®


VELUX CABRIO® -parveke avautuu muutamassa sekunnissa ja tuo auringon loft-tilaasi. Innovatiivinen parveke tuo kotiisi raikasta ilmaa, valoa ja mahtavat näkymät. Lisämukavuutta tuo se, että suljettuna ollessaan VELUX CABRIO® -parveke on täysin katon myötäinen.
Lue lisää