GGLS

VELUX 3-in-1-kattoikkuna

Alkaen 1943,00 € sis. ALV

Valintamerkkikuvake Avartaa tilaa
Valintamerkkikuvake Useilla puitteilla varustettu karmi helpottaa asennusta
Valintamerkkikuvake Voidaan päivittää aurinkokennotoimiseksi VELUX INTEGRA® -muutossarjan (KSX) avulla.

15–90 asteen katon kaltevuudelle

Uudella 3-in-1-kattoikkunalla luot vaikuttavan panoraamanäkymän ja annat valon tulvia kotiisi. Voit myös nauttia VELUX-kattoikkunan ajattomasta kätevyydestä. 3-in-1-kattoikkunan ohuempien profiilien ansiosta voit nauttia entistä enemmän päivänvalosta ja tuuletuksesta.

Tuotetiedot

Käyttövaihtoehdot

Ulkopuolen viimeistelyn vaihtoehdot

Tuotteen laatu

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua...

Ylhäältä ohjattavat kattoikkunat

Alkaen 509,00 € sis. ALV

VELUX-kattoikkuna tuo raikkaan ilman käden ulottuville. Ylhäältä ohjattava kattoikkuna on helppo avata ja sulkea, vaikka sen alla olisi huonekaluja. Innovatiivisen yläreunan avauskahvan ansiosta ikkuna voidaan asentaa alemmas kuin vastaava alhaalta ohjattava ikkuna. Tämä takaa erinomaiset näkymät niin seistessä kuin istuessakin. 
Lue lisää

Pimentävät rullaverhot

Alkaen 90,00 € sis. ALV

VELUX-rullaverhot sopivat täydellisesti tavanomaiseen mutta tyylikkääseen valonhallintaan ja yksityisyyden varmistamiseen. Niitä on saatavana useissa väreissä ja kuvioissa, ja niiden asennus onnistuu muutamassa minuutissa patentoidun Pick&Click!®-järjestelmän avulla.
Lue lisää

Parvekekattoikkunat

VELUX CABRIO®


Alkaen 2207,25 € ei sis. ALV:tä

VELUX CABRIO® -parveke avautuu muutamassa sekunnissa ja tuo auringon loft-tilaasi. Innovatiivinen parveke tuo kotiisi raikasta ilmaa, valoa ja mahtavat näkymät. Lisämukavuutta tuo se, että suljettuna ollessaan VELUX CABRIO® -parveke on täysin katon myötäinen.
Lue lisää