3-in-1-kattoikkuna

Eniten päivänvaloa. Eniten arvoa. Täyssähköinen versio nyt saatavilla.
VELUX 3-in-1-kattoikkuna

GGLS – Muunna kotisi päivänvalon avulla

Alkaen 1.782,00 € sis. ALV
Valaise mitä tahansa huonetta 3-in-1 VELUX-kattoikkunalla. 3-in-1-kattoikkunan ainutlaatuinen panoraama kutsuu kauniin päivänvalon kotiisi ja luo upeat näkymät huoneeseen.
3-in-1-kattoikkuna on myös paras valinta, jos haluat lisää päivänvaloa. Sen kolme yksittäistä puitetta on asennettu yhteen tyylikkääseen karmiin, joten saat täyden hyödyn kolmesta kattoikkunasta kahden hinnalla.
Yhdistä 3-in-1-kattoikkunasi verhoihin ja rullasuojiin ohjataksesi valoa ja lämpöä, ja lisää älykodin ohjaustoiminnot ylivertaista käytön mukavuutta varten.
Soveltuu kaltevuudeltaan 15–90 asteen katoille. 
Löydä asentaja
Päivänvalo-kuvake

Enemmän päivänvaloa

Erittäin ohuen karmin ansiosta 3-in-1-kattoikkuna tarjoaa selkeämmät näkymät ja enemmän päivänvaloa kuin koskaan. Lopputulos? Huoneet, jotka tuntuvat suuremmilta ja valoisammilta kuin olet voinut kuvitella.
Ilmanvaihtokuvake

Luonnollinen tuuletus

Kun avaat 3-in-1-kattoikkunasi, saat luonnollisen ilmanvaihdon, joka saa tunkkaisimmankin huoneen tuntumaan raikkaalta ja kutsuvalta.
Paremman tarjouksen kuvake

Parempi tarjous

Saat enemmän vähemmällä. 3-in-1 tarjoaa kolme ikkunaa samaan hintaan kuin kahden vertailukelpoisen kokoisen ikkunan yhdistelmä.

Hengitä uutta elämää mihin tahansa tilaan

Katso, kuinka VELUX 3-in-1-kattoikkuna voi muuttaa minkä tahansa tilan – olohuoneista, joissa on korkea holvikatto, aina ullakkotoimistotiloihin.

Kattoikkuna jokaiseen kotiin

Käsikäyttöisen ikkunan kuvake

3-in-1 käsikäyttöinen, ylhäältä ohjattava kattoikkuna

Alkaen 1.782,00 € sis. ALV
Sähkötoimisen ikkunan kuvake

3-in-1 sähkötoiminen kattoikkuna

Alkaen 2.578,00 € sis. ALV
Makuuhuone, jossa pimennysverhot VELUX kattoikkunoissa

Lisää lämpösuojaus

3-in-1-kattoikkuna on täysin yhteensopiva VELUX markiisien ja rullasuojien kanssa, joten voit pitää sisätilasi mukavan viileinä jopa vuoden kuumimpina päivinä.
Nainen käyttää mobiilisovellusta

Älykkäitä ohjausratkaisuja

Hyödynnä 3-in-1 sähkökäyttöisen kattoikkunasi koko potentiaali VELUX Intelligent Home Controlilla – älykkäiden ohjausratkaisujen valikoimalla, joiden avulla voit hallita sisätilojesi mukavuutta helposti.

Ratkaisuja kestävään elämään

Olemme jo 80 vuoden ajan kehittäneet kattoikkunoitamme terveytemme ja ympäristön suojelemiseksi. Siksi olemme asettaneet itsellemme kunnianhimoisia tavoitteita. Saavutamme Lifetime Carbon Neutral -tavoitteemme vuoteen 2041 mennessä. Kattoikkunamme on tehty kestämään, ja ne on valmistettu sertifioidusta puusta. Mutta voimme parantaa edelleen. Voimme parantaa tuotteidemme kestävyyttä, päivittää käytettyjä materiaaleja ja minimoida niiden hiilijalanjäjen.

Lue lisää Lifetime Carbon Neutral ‑sitoumuksestamme

Asentaja työskentelee kattoikkunan asennuksessa

Muunna kotisi uudeksi

Päivitä kotisi upeilla VELUX 3-in-1-kattoikkunoilla. Etsi ammattitaitoinen asentaja läheltäsi.