3-in-1-kattoikkuna

Eniten päivänvaloa. Eniten arvoa. Uusi yläsaranoitu versio panoraamanäkymällä nyt saatavilla.
VELUX 3-in-1-kattoikkuna

Muunna kotisi päivänvalon avulla

Alkaen 1943,00 € sis. ALV
Valaise mitä tahansa huonetta 3-in-1 VELUX-kattoikkunalla. 3-in-1-kattoikkunan ainutlaatuinen panoraama kutsuu kauniin päivänvalon kotiisi ja luo upeat näkymät huoneeseen.
3-in-1-kattoikkuna on myös paras valinta, jos haluat lisää päivänvaloa. Sen kolme yksittäistä puitetta on asennettu yhteen tyylikkääseen karmiin, joten saat täyden hyödyn kolmesta kattoikkunasta kahden hinnalla.
Yhdistä 3-in-1-kattoikkunasi verhoihin ja rullasuojiin ohjataksesi valoa ja lämpöä, ja lisää älykodin ohjaustoiminnot ylivertaista käytön mukavuutta varten.
Soveltuu kaltevuudeltaan 15–90 asteen katoille (riippuen ikkunatyypistä).
Löydä asentaja
Päivänvalo-kuvake

Enemmän päivänvaloa

Erittäin ohuen karmin ansiosta 3-in-1-kattoikkuna tarjoaa selkeämmät näkymät ja enemmän päivänvaloa kuin koskaan. Lopputulos? Huoneet, jotka tuntuvat suuremmilta ja valoisammilta kuin olet voinut kuvitella.
Ilmanvaihtokuvake

Luonnollinen tuuletus

Kun avaat 3-in-1-kattoikkunasi, saat luonnollisen ilmanvaihdon, joka saa tunkkaisimmankin huoneen tuntumaan raikkaalta ja kutsuvalta.
Paremman tarjouksen kuvake

Parempi tarjous

Saat enemmän vähemmällä. 3-in-1 tarjoaa kolme ikkunaa samaan hintaan kuin kahden vertailukelpoisen kokoisen ikkunan yhdistelmä.

Hengitä uutta elämää mihin tahansa tilaan

Katso, kuinka VELUX 3-in-1-kattoikkuna voi muuttaa minkä tahansa tilan – olohuoneista, joissa on korkea holvikatto, aina ullakkotoimistotiloihin.

Kattoikkuna jokaiseen kotiin

Käsikäyttöisen ikkunan kuvake

3-in-1 käsikäyttöinen, keskisaranoitu kattoikkuna

Alkaen 1943,00 € sis. ALV
Käsikäyttöinen, ylhäältä ohjattava 3-in-1-kattoikkuna tarjoaa panoraamanäkymän. Se voi muuttaa tunkkaisimmankin huoneen valoisaksi ja kutsuvaksi tilaksi. Tämä kustannustehokas vaihtoehto on helppo asentaa ja sijoittaa helposti saavutettavaksi.

Yhdistä 3-in-1-kattoikkunaan sisäpuolen verhot valon säätelyä varten ja ulkopuolen auringonsuoja lämpösuojaa varten.

3-in-1 käsikäyttöinen, yläsaranoitu kattoikkuna

Alkaen 2332,00 € sis. ALV
Manuaalinen, yläsaranoitu 3-in-1-kattoikkuna antaa entistäkin paremmat näkymät ja parveketta muistuttavaa tilan tuntua. Avaa kaksi kolmesta kattoikkunasta jopa 45° ja nauti esteettömästä näkymästä. Asennus on erittäin helppoa, koska tuote koostuu kolmesta kattoikkunasta, joilla on yhteinen karmi. Samalla 3-in-1 antaa rahalle loistavan vastineen tarjoamalla kolme kattoikkunaa samaan hintaan kuin kaksi vastaavan kokoista kattoikkunaa.

Yhdistä 3-in-1-kattoikkunaan sisäpuolen verhot valon säätelyä varten ja ulkopuolen auringonsuoja lämpösuojaa varten.
Sähkötoimisen ikkunan kuvake

3-in-1 sähkötoiminen kattoikkuna

Alkaen 2815,00 € sis. ALV
Aurinkokennotoiminen VELUX 3-in-1-kattoikkuna luo upean keskipisteen mihin tahansa huoneeseen. Sen ohut karmi maksimoi päivänvalon ja luo selkeän panoraamanäkymän. Täysin kauko-ohjattava sähkötoiminen 3-in-1-kattoikkuna tuo mukavuutta päivittäiseen elämään. Se on täydellinen ratkaisu vaikeapääsyisiin paikkoihin.

Sähkökäyttöinen 3-in-1-kattoikkuna on myös yhteensopiva VELUX lämpösuojauksen ja älykodin ohjaustarvikkeiden kanssa.
Makuuhuone, jossa pimennysverhot VELUX kattoikkunoissa

Lisää lämpösuojaus

3-in-1-kattoikkuna on täysin yhteensopiva VELUX markiisien ja rullasuojien kanssa, joten voit pitää sisätilasi mukavan viileinä jopa vuoden kuumimpina päivinä.
Nainen käyttää mobiilisovellusta

Älykkäitä ohjausratkaisuja

Hyödynnä 3-in-1 sähkökäyttöisen kattoikkunasi koko potentiaali VELUX Intelligent Home Controlilla – älykkäiden ohjausratkaisujen valikoimalla, joiden avulla voit hallita sisätilojesi mukavuutta helposti.

Ratkaisuja kestävään elämään

Olemme jo 80 vuoden ajan kehittäneet kattoikkunoitamme terveytemme ja ympäristön suojelemiseksi. Siksi olemme asettaneet itsellemme kunnianhimoisia tavoitteita. Saavutamme Lifetime Carbon Neutral -tavoitteemme vuoteen 2041 mennessä. Kattoikkunamme on tehty kestämään, ja ne on valmistettu sertifioidusta puusta. Mutta voimme parantaa edelleen. Voimme parantaa tuotteidemme kestävyyttä, päivittää käytettyjä materiaaleja ja minimoida niiden hiilijalanjäjen.

Lue lisää Lifetime Carbon Neutral ‑sitoumuksestamme

Asentaja työskentelee kattoikkunan asennuksessa

Muunna kotisi uudeksi

Päivitä kotisi upeilla VELUX 3-in-1-kattoikkunoilla. Etsi ammattitaitoinen asentaja läheltäsi.