VELUX – 2in1- ja 3in1-kattoikkunat

Saat enemmän päivänvaloa, yhtä helposti kuin sanot ”3, 2, aurinkoa”
Suunnittele elämää uudelleen valon avulla.

Luo uskomaton panoraamanäkymä 2in1- ja 3in1-kattoikkunoidemme avulla, jotka tuovat enemmän valoa huoneeseesi ja auttavat sinua huomaamaan tilan mahdollisuudet.

Avaa huoneesi, hanki lämmin, kutsuva tilantunne ja nauti luonnollisesta ilmanvaihdosta yhden yksinkertaisen ratkaisun avulla.

Suunnittele elämää uudelleen valon avulla.

Luo uskomaton panoraamanäkymä 2in1- ja 3in1-kattoikkunoidemme avulla, jotka tuovat enemmän valoa huoneeseesi ja auttavat sinua huomaamaan tilan mahdollisuudet.

Avaa huoneesi, hanki lämmin, kutsuva tilantunne ja nauti luonnollisesta ilmanvaihdosta yhden yksinkertaisen ratkaisun avulla.

Muuta unelmasi todeksi

Etsi paikallinen asentaja

Tuemme sinua projektisi alusta loppuun, ja sen vuoksi meillä on valtuutetut VELUX-asentajat valmiina neuvomaan sinua seuraavissa vaiheissa.

Keskustele suunnitteluneuvojiemme kanssa

Autamme sinua tutkimaan tilojesi mahdollisuuksia. Keskustele ystävällisten asiantuntijoidemme kanssa sinua lähellä olevassa esittelytilassa tutustuaksesi parhaisiin vaihtoehtoihin ja saadaksesi huoneestasi mahdollisimman hyvän.


Tee kodissasi muutos

Lisääntynyt päivänvalo

Yksittäiseen kattoikkunaan verrattuna meidän 2in1-ikkunamme lisää valoa huoneeseesi jopa 249 prosenttia (3in1-ikkuna 289 prosenttia), mikä saa huoneen tuntumaan paljon tilavammalta.


Panoraamanäköala

Tuo enemmän näkyvyyttä ulos 2in1- ja 3in1-mallien vaikuttavalla lisäleveydellä, mikä laajentaa kaunista näköalaasi.


Hintansa arvoista

Ainutlaatuinen rakenteemme on nopein ja helpoin tapa tuoda enemmän valoa tilaan. Saat kaikki suurempien kattoikkunoiden edut ilman vastaavaa hinnannousua.


Moderni ulkonäkö

Kavennettu kehysprofiili tekee ikkunoista tyylikkäät ja lisää huoneeseen tulevan päivänvalon määrää.

3 mallia erilaisiin tarpeisiisi

2in1- ja 3in1-kattoikkunoita on saatavissa kolmea mallia – symmetrinen 2in1-ikkuna, epäsymmetrinen 2in1-ikkuna ja 3in1-ikkuna.

Aurinkokennokäyttöinen

Aurinkoenergialla toimivat 2in1- ja 3in1-kattoikkunat tuovat sinulle lisämukavuutena sulkeutumisautomatiikan sateen sattuessa ja täydellisen kauko-ohjattavuuden. Voit käyttää avattavia kehyksiä langattomalla seinäkytkimellä tai ottaa käyttöön VELUX App Control -älyohjaustoiminnon. Aurinkovoimalla toimiva moottori varmistaa asennuksen helppouden, koska lisäjohdotuksia ei tarvita. 

Manuaalinen, ylhäältä avattava ja suljettava

Ylhäältä avattavat ja suljettavat 2in1- ja 3in1-kattoikkunat liittävät yhden tai kaksi ylhäältä avattavaa ja suljettavaa kehystä kiinteään kehykseen, jolloin saadaan lisää päivänvaloa, upea näköala ja tilavaikutelma. Niiden ohuet kehykset lisäävät huoneeseen tulevan valon määrää ja saavat tilan näyttämään kauniimmalta. Ja koska ne toimitetaan yhdessä kehyksessä, ne on helppo asentaa.

Alhaalta avattava ja suljettava panoraamanäköala

Alhaalta avattavat ja suljettavat VELUX 2in1- ja 3in1-kattoikkunat antavat panoraamanäköalan ja maksimoivat luonnonvalon määrän. Voit avata kehystä jopa 45 astetta ja nauttia esteettömästä näköalasta ulos ja parvekemaisesta tunnelmasta. Kaikki 2in1- ja 3in1-kattoikkunat ovat yhteensopivia VELUX-lämpösuoja- ja sisäverhoratkaisujen kanssa.

Voit tuoda esille tilan olemusta

Tyylikkään sisäpuolisten rullakaihtimien, laskostettujen ja sälekaihtimien kokoelman lisäksi tarjoamme täyden valikoiman ulkopuolisia lämpösuojamarkiiseja ja -verhoja tehokkaaseen sisäilman säätelyyn.

Onko kotonasi liian valoisaa tai liian kuuma?

Paranna kotiasi helposti asennettavilla verhoilla, markiiseilla ja rullasuojilla, jotka on räätälöity VELUX-kattoikkunoihin sopiviksi.