Hallitse kotiasi Schedule and Automations -ominaisuudella


Tutkimukset hengittämämme ilman taustalla

VELUXilla pyrimme joka päivä varmistamaan paremman sisäilman ja enemmän päivänvaloa. Tiedämme, että huonon sisäilman hengittämisellä voi olla kielteisiä terveysvaikutuksia. Koska vietämme suurimman osan ajastamme sisätiloissa, nautimme 55 % elämämme aikana nauttimastamme ruuasta, vedestä ja ilmasta sisätiloissa, joten hengitämme luonnollisesti sisäilmaa (Sundell, 2004b).

Kulutamme siis 15 kg ilmaa päivässä, kun taas useimmat ihmiset kuluttavat 2 kg vettä ja ruokaa päivässä (Nilsson, 2008). Se on paljon ilmaa, joten meidän on varmistettava, että se on mahdollisimman terveellistä joka päivä. Koska monet meistä työskentelevät tällä hetkellä kotoa käsin, meidän on varmistettava, että kotimme sisäilma tarjoaa terveellisen ympäristön meille itsellemme ja läheisillemme.

 

VELUX ACTIVE auttaa ylläpitämään terveellisen sisäilman

VELUX ACTIVE with NETATMO -sovelluksella voit varmistaa, että ylläpidät hyvän sisäilman koko päivän ja yön. Tunnistimien ansiosta voit antaa VELUX ACTIVEn ohjata VELUX-tuotteitasi, kun sisäilman CO2-, lämpötila- ja kosteusarvot ovat joko liian korkeat tai liian alhaiset. Kutsumme tätä ilmastoautomaatioksi.

Toukokuussa 2021 esittelimme Schedule and Automations -ominaisuuden VELUX ACTIVE -sovellukseemme. Tämän ominaisuuden avulla voit luoda rutiineihisi sopivia päivittäisiä aikatauluja.

Schedule and Automations

Ajoitustoiminnon avulla voit luoda mukautettuja aikatauluja kaikille huoneille. Jokaisessa huoneessa voit luoda, muokata, ottaa käyttöön, poistaa käytöstä ja poistaa automaatioita. Näin voit sovittaa VELUX-tuotteidesi toiminnan kotisi ja henkilökohtaisen aikataulusi mukaan.

Ajoitetun ohjauksen ja ilmastoautomaation ero on siinä, että ajoitetussa ohjauksessa sinä asetat vaatimukset. Ilmastointiautomaatiossa VELUX ACTIVE ohjaa tuotteitasi tunnistimien perusteella tarpeen mukaan terveellisen sisäilman ylläpitämiseksi. Ajoitettu ohjaus ohittaa aina ilmastointiautomaation ja manuaalinen käyttö ohittaa ajoitetun ohjauksen. Tällä tavalla tuotteesi ovat aina täysin hallinnassasi.