VELUX APP vs. VELUX ACTIVE with NETATMO

Uusi Smart Home -ratkaisu


Olemme esitelleet uuden ratkaisun ja VELUX INTEGRA -omistajana voit nyt valita kahdesta Smart Home -ratkaisusta INTEGRA-tuotteisiisi.

Toukokuussa 2021 julkaistiin uusi VELUX APP (KIG 300 EU). Tämä on ratkaisu Smart Home -käyttäjille, jotka haluavat VELUX ACTIVE:n suuret edut, mutta eivät ole vielä täysin valmiita sisäilmastoautomaatioon. Tässä artikkelissa kerromme näiden kahden tuotteen välisen eron.  


Kuinka se toimii?


VELUX ACTIVE seuraa nykyaikaisia teknologiatrendejä tarjoamalla käyttäjille heidän sisäilmastaan tunnistinpohjaista tietoa, jota he eivät ole koskaan aikaisemmin saaneet. VELUX ACTIVE ohjaa VELUX-tuotteita näiden tietojen perusteella automaattisesti parhaan mahdollisen sisäilman tarjoamiseksi.


VELUX APP sitä vastoin ei sisällä tunnistimia, ja tämä on tärkein ero näiden kahden ratkaisun välillä. VELUX APP on loistava lähtökohta ihmisille, jotka haluavat liittyä Smart Home -maailmaan, mutta eivät silti ole tottuneet tunnistinpohjaisiin automaatioihin.

2 ratkaisua 1 alusta

VELUX APP -käyttäjät voivat aina lisätä tunnistimia ratkaisuunsa ja päivittää täten VELUX ACTIVEen, koska molemmat ratkaisut on rakennettu VELUX ACTIVE with NETATMO -alustalle.

Kun sinä VELUX APP -käyttäjänä etsit tukea usein kysytyistä kysymyksistämme, voit löytää apua täsmälleen samoista kysymyksistä kuin VELUX ACTIVE -käyttäjät. Vaikka tunnistimia koskevat tukikysymykset eivät koske sinua.

Ominaisuudet

VELUX App Control

VELUX ACTIVE with NETATMO

Ohjaus älypuhelimella

Ryhmäohjaustoiminto

Schedule & Automations

Ääniohjaus

Hey Google, Apple HomeKit

Hey Google, Apple HomeKit

Yhteensopivuus

Hey Google, Apple HomeKit ja Somfy-aurinkosuojatuotteet

Hey Google, Apple HomeKit ja Somfy-aurinkosuojatuotteet

Automaattinen lämpösuojaus

tuuletusajastin

Sisäilman ohjausjärjestelmä

-

Tunnistinohjattu tuuletus

-

Älykkäät tunnistintiedot

-

Reaaliaikaiset säätiedot

-

Säävartijat

-