Schedule and Automations -ominaisuus 

Tutustu videoiden, artikkelien ja usein kysyttyjen kysymysten avulla, mitä Schedule and Automations -ominaisuus voi tehdä kotisi hyväksi.

VELUX App Control -asennus

Huoneautomaation käyttö ja luominen

Ajoitetun ohjauksen käyttö ja luominen

Huoneparametrien käyttö ja muokkaaminen

Schedule and Automations -ominaisuus

Toukokuussa 2021 korvasimme ACTIVE Controlin Schedule & Automations -ominaisuudella – eli Ajoitetulla ohjauksella ja Sisäilmastoautomaatiolla. Scheduled Controlin eli ajoitetun ohjauksen avulla voit määrittää omat aikataulusi VELUX INTEGRA® -ikkunoillesi ja lisävarusteillesi tarpeidesi mukaan. Indoor Climate Automations ohjaa tuotteitasi sisäilman tunnistimien perusteella, jos sinulla on VELUX ACTIVE with NETATMO. Jos sinulla on VELUX App Control, Indoor Climate Automations -ominaisuus ei ole käytössä, koska tunnistimet eivät ole osa tätä ratkaisua.

Huomautus: VELUX App Control -käyttäjänä voit aina päivittää VELUX ACTIVEen lisäämällä sisäilman tunnistimet ratkaisuusi.

Olemme poistaneet ACTIVE controlin VELUX ACTIVE with Netatmo -sovelluksesta, mutta VELUX INTEGRA® -ikkunasi ja -lisävarusteesi toimivat edelleen kuten ennen päivitystä, jos et ole tehnyt uusia aikatauluja sovellukseesi. Katso Schedule & Automations -videomme ymmärtääksesi paremmin uutta ominaisuutta.
Et voi käyttää Climate Automation -ominaisuutta VELUX App Controlin kanssa, koska tämä ominaisuus toimii sisäilman tunnistimien perusteella. Sisäilman tunnistimien avulla VELUX INTEGRA® -tuotteesi säätyvät automaattisesti talosi lämpötilan, kosteuden ja CO2-tason sekä niitä varten tekemiesi asetusten perusteella. Henkilökohtaiset aikataulusi tuotteillesi ohittavat aina Climate Automations -asetukset.

Huomaa: VELUX App Control -käyttäjänä voit aina päivittää VELUX ACTIVE with NETATMO -ratkaisuun lisäämällä ratkaisuusi sisäilman tunnistimet, jolloin sinulla on mahdollisuus saada Climate Automations -ominaisuus. 

Voit aina hallita tuotteitasi. Siksi - viiveasetuksen vuoksi - Priorisoidut ohjaukset ja Ajoitettu ohjaus toimivat aina halutulla tavalla riippumatta tunnistinpohjaisen Indoor Climate Automations -ominaisuuden asetuksista.
Lue lisää viiveasetuksen toiminnasta alla olevasta taulukosta.


Sinun ohjaustapasi

Aikaperspektiivi

Sääsuojaus

Priorisoidut ohjaukset

  • Liukusäätimen käyttö sovelluksessa
  • Kaukosäätimen käyttö
  • Apple Homekit
  • Siri-ääniohjaus
  • Hei Google -ääniohjaus
  • Automaattinen sulkeminen huonenäkymästä

Suorita välittömästi

Jos sataa, avaa ikkunat vain tuuletusasentoon

Ajoitettu ohjaus

Suorita välittömästi

Älä avaa ikkunoita, jos sataa, on liian tuulista, liian kylmää tai liian lämmintä,

Indoor Climate Automations
(sis. säännöllinen tuuletus)

Suorita, kun Priorisoitujen ohjausten tai Ajoitetun ohjauksen aktivoinnin jälkeinen viive on kulunut.

Älä avaa ikkunoita, jos sataa, on liian tuulista, liian kylmää tai liian lämmintä,


Hallitse kotiasi Schedule and Automations -ominaisuudella

Toukokuussa 2021 esittelimme Schedule and Automations -ominaisuuden VELUX ACTIVE -sovelluksessamme. 
Tämän ominaisuuden avulla voit luoda rutiineihisi sopivia päivittäisiä aikatauluja. 

VELUX APP vs. VELUX ACTIVE

Olemme esitelleet uuden ratkaisun ja VELUX INTEGRA -omistajana voit nyt valita kahdesta Smart Home -ratkaisusta INTEGRA-tuotteisiisi.

Toukokuussa 2021 julkaistiin uusi VELUX APP (KIG 300 EU). Tämä on ratkaisu Smart Home -käyttäjille, jotka haluavat VELUX ACTIVE:n suuret edut, mutta eivät ole vielä täysin valmiita sisäilmastoautomaatioon. Tässä artikkelissa kerromme näiden kahden tuotteen välisen eron.