VELUXin lasielementtejä koskeva tuotevaroitus

Lasielementtien särkyminen

Olemme antaneet tuotevaroituksen, joka koskee tiettyjen vuosina 1997–2003 valmistettujen ikkunoiden lasielementtejä. Jos ikkunasi lasielementti on särkynyt tuotevaroituksen mukaisesti, ota meihin yhteyttä ensi tilassa puhelimitse (puh. 0207290800) tai alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen velux-fin@velux.com.

Olemme pahoillamme asian aiheuttamasta vaivasta ja mielipahasta.

Tuotevaroitus

Jos arvelet, että ikkunassasi voi olla riskialtis lasielementti ja haluat tarkistaa asian, siirry linkin kautta tuotevaroitussivustoomme. Siinä annettavien ohjeiden avulla saat selville, onko ikkunoissasi riskialttiita lasielementtejä. Koska kylmän sään tiedetään lisäävän särkymisvaaraa, avaa ikkuna varovasti tuotteen koodien tarkastamiseksi. Jos suinkin mahdollista, älä tee sitä sään ollessa epätavallisen kylmä. Tarkista, onko lasin leveys 39 cm tai vähemmän. Jos lasi on leveämpi kuin 39 cm, kattoikkunasi ei kuulu tuotevaroituksen piiriin.

Tarvittaessa VELUXin asiakaspalvelu järjestää lasilelmentin vaihdon veloituksetta sellaiseen lasielementtiin, jonka sisäpuolinen lasi on laminoitua turvalasia riippumatta siitä, onko ikkunan takuuaika umpeutunut.

Yksityiskohtaiset ohjeet jatkotoimenpiteistä annetaan tuotevaroitussivustossa.

Napsauta tästä tuotevaroitussivustoon siirtymiseksi.VELUX A/S käsittelee tietojasi tietosuojakäytäntömme mukaisesti