VELUX ACTIVE with NETATMO -tuki

Suosituimmat videot

Yhteensopivuus

Voiko sovellusta käyttää puhelimessani?

Montako käyttäjää (tai sovellusta) voin yhdistää VELUX ACTIVE -yhdyskäytävääni?
Kuinka useaa asuntoa voi ohjata sovelluksen avulla?
Mitä VELUX ACTIVE with NETATMO -sovelluksen käyttäminen edellyttää?    Toista VELUX ACTIVE -video
Millaista Wi-Fi-verkkoa edellytetään?

Mitkä io-homecontrol-tuotteet ovat yhteensopivia VELUX ACTIVE with NETATMO:n kanssa?Toista VELUX ACTIVE -video

Montaako tuotetta voidaan ohjata VELUX ACTIVE with NETATMO -sovelluksella?

Voinko käyttää VELUX ACTIVE with NETATMO -sovellusta, jos minulla on käsikäyttöinen VELUX-kattoikkuna?  Toista VELUX ACTIVE -video

Montako tunnistinta voin lisätä VELUX ACTIVE -yhdyskäytävään?
Montako kytkintä voin lisätä VELUX ACTIVE -yhdyskäytävään?
Onko VELUX ACTIVE with NETATMO yhteensopiva Google Home- tai Amazon Alexa -avustajien kanssa?
Onko VELUX ACTIVE yhteensopiva IFTTT: n kanssa?

Oma asennus

VELUX ACTIVE with NETATMO -aloituspakkauksen asentaminen tuottaa vaikeuksia. Mitä pitää tehdä?   Toista VELUX ACTIVE -video
Mistä löydän tuotteen MAC-osoitteen ja/tai sarjanumeron? Toista VELUX ACTIVE -video
Miten lataan sovelluksen?
Voinko asentaa VELUX ACTIVE with NETATMO -sovelluksen ilman tunnistimia?
Miten uusi käyttäjä saa sovelluksen ja VELUX ACTIVE with NETATMO -ratkaisun käyttöoikeudet?
Minulla on uusi älypuhelin tai tablet-tietokone. Miten käytän aiemmin käyttöön otettua VELUX ACTIVE with NETATMO -ratkaisua?
Voinko yhdistää sekä Apple- että Android-puhelimen samanaikaisesti VELUX ACTIVE with NETATMO -ratkaisuun?
Mistä tiedän, syötetäänkö yhdyskäytävään virtaa?
Minne yhdyskäytävä kannattaa asentaa? Toista VELUX ACTIVE -video
Onko sähköasentajan asennettava VELUX ACTIVE with NETATMO?
Olen ostanut uuden VELUX ACTIVE with NETATMO -laitteiston vanhan laitteiston tilalle. Miten siirrän vanhat tietoni?
VELUX ACTIVE with NETATMO :n yhdistäminen Wi-Fi-verkkooni ei onnistu. Mitä minun pitäisi tehdä?
Wi-Fi-signaali on heikko. Miten voin vahvistaa sitä?
Olen vaihtanut Wi-Fi-reitittimeni käyttöoikeuskoodin tai muuttanut. Miten päivitän Wi-Fi-asetukseni?   Toista VELUX ACTIVE -video
Yhdyskäytävä ei tunnista tunnistinta tai lähtökytkintä. Mitä pitää tehdä?
Minne tunnistimet kannattaa asentaa? Toista VELUX ACTIVE -video
Minne lähtökytkin kannattaa asentaa?
Mikä on pisin tunnistimen tai lähtökytkimen ja yhdyskäytävän välinen toimintaetäisyys?
Tunnistimesta tai lähtökytkimestä saadaan heikko signaali. Miten voin vahvistaa sitä?
Miten valitsen tunnistimen ohjaamat tuotteet?
Miten asennan täydentävän tunnistimen?   Toista VELUX ACTIVE -video
Miten tunnistin poistetaan?
Voiko tunnistimen siirtää toiseen huoneeseen?
Voiko yhden tunnistimen avulla ohjata useita huoneita?
Miten asennan täydentävän lähtökytkimen?
Mikä on pisin tunnistimen tai lähtökytkimen ja yhdyskäytävän välinen etäisyys, jotta ohjaaminen on mahdollista?
Onko kaikki kattoikkunat nollattava, kun VELUX ACTIVE with NETATMO -sovellus asennetaan?
Ostin äskettäin uuden ikkuna- tai aurinkosuojatuotteen. Miten muodostan siitä ja kauko-ohjaimesta laiteparin?
Olen ostanut uuden ikkuna- tai aurinkosuojatuotteen. Miten lisään sen VELUX ACTIVE -yhdyskäytävään?
Miten päivitän VELUX ACTIVE -yhdyskäytävän?
Miten palautan yhdyskäytävään tehdasasetukset?

Sovelluksen käyttäminen

Miten voin lukea VELUX ACTIVE -käyttöehdot?

Miten näen kotini sisäilman laadun? Toista VELUX ACTIVE -video

Kuinka näen kunkin tunnistimen mittaustulokset?
Millaista sisäilman lämpötilaa suositellaan?
Miten vaihdan Fahrenheit- ja celcius-asteiden välillä?
Millaista ilmankosteutta suositellaan?
Millaista hiilidioksidipitoisuutta suositellaan?
Miten voin tarkistaa yhdyskäytävän ja kauko-ohjainten paristojen varauksen ja/tai radiosignaalin voimakkuuden?
Miten näen toisen asunnon tiedot sovelluksessa?
Olen unohtanut tilini salasanan. Mitä teen?
Miten myönnän VELUX ACTIVE -käyttöoikeuksia muille?
Miten päivitän sovelluksen uusimmaksi versioksi?
Miten siirrän VELUX-kattoikkuna- tai aurinkosuojatuotteen haluamaani asentoon? Toista VELUX ACTIVE -video
Miten pysäytän ikkuna- tai aurinkosuojatuotteen liikkeen?
Miten pysäytän automaattisen ohjauksen tilapäisesti?
Miten avaan ikkunan ilmanvaihtoasentoon?
Miten löydän sovelluksen avulla ohjattavan ikkuna- tai aurinkosuojatuotteen?
Voinko määrittää ryhmän, johon kuuluvia tuotteita ohjataan yhdessä?
Miksi en voi ohjata ikkuna- tai aurinkosuojatuotetta sovelluksen avulla, vaikka VELUX ACTIVE with NETATMO -sovellus ohjaa sitä automaattisesti?
Voinko tehdä muutoksia automaattisen ohjauksen oletusasetuksiin?
Miten vaihdan kodin, huoneen tai tuotteen nimen?
Voinko laatia ilmoituksen tunnistimen paristojen tyhjentymisestä?
Miten hallitsen ilmoitusasetuksia tai luon mukautettuja ilmoituksia?
Mitä aurinko- ja kuupainikkeella tehdään?
Voinko tehdä muutoksia pikatoimintojen toimintaan?
Mihin tarkoitukseen Lukitus-pikapainiketta ja lähtökytkintä käytetään? Toista VELUX ACTIVE -video
Miksen voi poistaa kotini lukituksia sovelluksessa (lukituksen poistokuvake näkyy harmaana)?
Miksi kotini lukitukset avataan, kun avaan ikkunan kauko-ohjaimella?

Mittaaminen ja automaatio

Miten VELUX ACTIVE with NETATMO -algoritmi säätää sisäilmastoani?
Voinko tehdä muutoksia siihen, miten algoritmit ohjaavat kattoikkunoita ja aurinkosuojia?
Otetaanko tuulen, kylmyyden ja kuumuuden kaltaiset ulkoiset tekijät huomioon algoritmissa?

Avautuuko kattoikkunani automaattisesti myös sateelle? Tosita VELUX ACTIVE -video

Miten valitsen kattoikkunat, joita ohjataan VELUX ACTIVE with NETATMO -sovelluksella?
Toimiiko VELUX ACTIVE with NETATMO -sovellus, jos Internet-yhteys tai sähkö katkeaa?
Toimiiko VELUX ACTIVE with NETATMO myös talvella?
Automaattinen ohjaus siirtyy suojattuun tilaan sähkökatkon jälkeen. Mitä pitää tehdä?
Voinko asettaa kattoikkunan sulkeutumaan automaattisesti tietyn ajan kuluttua?
Mikä on pisin aika, jonka kuluttua ikkuna sulkeutuu automaattisesti?
Voinko ajastaa kattoikkunoiden ja/tai aurinkosuojatuotteiden avaamisen ja sulkemisen?
Voidaanko VELUX ACTIVE with NETATMO poistaa käytöstä, jotta kattoikkunoita ja/tai aurinkosuojatuotteita ei ohjata automaattisesti?
Voidaanko automaattinen ohjaus poistaa käytöstä yöksi? Toista VELUX ACTIVE -video
Voidaanko VELUX ACTIVE with NETATMO poistaa käytöstä yhdessä huoneessa ja pitää se käytössä muissa huoneissa?
Miten VELUX ACTIVE with NETATMO mittaa huoneenlämpötilan?
Sovelluksessa näkyvä lämpötila eroaa toisen lämpömittarin näyttämästä lukemasta. Mitä pitää tehdä?
Miten VELUX ACTIVE with NETATMO mittaa huoneessa vallitsevan ilmankosteuden?
Miten VELUX ACTIVE with NETATMO mittaa huoneessa vallitsevan hiilidioksidipitoisuuden?
Tunnistimeni ei toimi. Mitä pitää tehdä?
Sateen mittaustuloksia ei näy sovelluksessa. Mitä pitää tehdä?
Tiettyjen tunnistimien mittaustulokset eivät tule näkyviin. Mitä voin tehdä?
Miten usein tunnistimien ja lähtökytkimien paristot on vaihdettava?

Omat tiedot

Mitä henkilö- ja tuotetietoja VELUX-konserni säilyttää ja kuinka pitkään?
Missä henkilötietojani säilytetään?
Saavatko muut henkilötietoni käyttöönsä?
Mitä tietoja VELUX ACTIVE with NETATMO kerää, ja miten niitä käytetään?
Miten saan kopion henkilötiedoistani?
Miten voin muuttaa sähköpostiosoitteeni ja tehdä muutoksia muihin henkilötietoihini?

Mitä minun tulee tehdä, mikäli huomaan tietovuodon tai epäilen ongelmia yksityisyyden suojassa.

HomeKit

Mikä Apple HomeKit on?
Miten hyödynnän Apple HomeKitin täysimääräisesti?
VELUX-kattoikkunani ja VELUX ACTIVE with NETATMO on muodostettu laitepariksi, mutta ne eivät toimi yhdessä Apple HomeKitin kanssa. Mitä pitää tehdä?
En voi määrittää Apple HomeKit :iä
Miksi kotini lukitukset avataan, kun avaan ikkunan Apple HomeKitin avulla?
Apple HomeKit ei toimi, kun olen poissa kotoa. Mitä pitää tehdä?
En voi ohjata VELUX-kattoikkunoita ja aurinkosuojia Siri-ääniohjauksen avulla. Mitä pitää tehdä?
Mistä löydän Apple HomeKit -asennuskoodin VELUX ACTIVE with NETATMO -sovellusta varten?
Miten jaan Apple HomeKit -ohjauksen?
Voinko lisätä yhdyskäytävän Apple HomeKit -sovellukseen asentamatta sovellusta?
Kuinka voin nollata HomeKit-pariliitoksen, kun en käytä VELUX ACTIVE -sovellusta?
Miten päivitän Wi-Fi-asetukset, kun en käytä VELUX ACTIVE -sovellusta?