Keski- vai yläsaranointi?

Yläreunan avauskahvalla varustetut kattoikkunat

Yläreunan avauskahva helpottaa ikkunan avaamista ja sulkemista silloinkin, kun sen alle on sijoitettu kalusteita.

Kahva kattoikkunan alareunassa

Alareunan kahvan avulla ikkunan voi avata ulospäin, ja siitä avautuu panoraamanäkymä.  Ikkunan alapuolelle ei kannata sijoittaa kalusteita.

Haittaako sademelu?

Sademelun voi vähentää jopa puoleen

Kaikki arvostavat hyviä ja rauhallisia unia. Tutkimus- ja tuotekehitystyön avulla akustiikka-asiantuntijamme ovat onnistuneet kehittämään uudenlaisen, innovatiivisen kattoikkunan, joka vähentää sademelua 50 prosenttia tavalliseen VELUX-kattoikkunaan verrattuna.

Huolettavatko kutsumattomat vieraat?

Murtosuojattu turvaikkuna

Murtosuojattu VELUX-kattoikkuna tuo lisäturvaa murtovarkaita vastaan. Ikkunassa on vahvistettu rakenne ja tavallista enemmän kiinteitä lukkoja.

Parveke vai kattoterassi?

Astu ulos ja nauti näkymistä

Avarra ullakkotilaasi ja päästä sisään lisää päivänvaloa ja raikasta ilmaa CABRIO®-parvekkeen tai -kattoterassin avulla. Mahtavat ratkaisut tuovat ulkoilman ulottuvillesi ainutlaatuisella tavalla.

Yksi kattoikkuna vai useampia?

Lisävaloa lisäämällä kattoikkunoita

Yhtä useamman kattoikkunan käyttö muuttaa huonetilaa merkittävästi. Se lisää päivänvaloa ja raikkaan ilman saantia sekä avartaa näköaloja. Tuloksena on valoisa, ilmava huone, jossa on tilan tuntua.

Huoltovapaat VELUX-kattoikkunat

Valkoinen, huoltovapaa ja helppo pyyhkiä puhtaaksi

Ikkunassa on saumaton ruiskuvalettu valkoinen polyuretaanipinnoite, joka suojaa sen lämpökäsiteltyä puurunkoa. Huoltovapaa ja vedenkestävä pinta sopii täydellisesti kosteisiin tiloihin, kuten kylpyhuoneisiin ja keittiöihin, sekä kaikkialle, minne halutaan hohtavan puhtaita valkoisia pintoja.

Vähennä energiankulutusta

Kattoikkunoidemme energiatehokkuus on erinomainen

Kapeiden puitteiden, suuren lasipinta-alan ja VELUX ThermoTechnology™ -eristyksen ansiosta kattoikkunamme tuovat kotiisi enemmän päivänvaloa ja lämpöä kuin koskaan aikaisemmin. Ikkunoidemme valmistuksessa käytettävät laadukkaat materiaalit parantavat niiden eristävyyttä ja ilmatiiviyttä.


Voit parantaa kotisi energiatasapainoa entisestään valitsemalla jonkin matalaenergialasituksista tai -lasielementeistä, joita on saatavana kaikkiin kattoikkunamalleihimme. Voit tehdä valinnan määrittäessäsi oman VELUX-kattoikkunasi ominaisuuksia.

Onko vanha VELUX-kattoikkunasi vaihtamisen tarpeessa?

Vanhan kattoikkunan vaihtamisella voi olla ratkaiseva merkitys huoneen muuttamisessa toiveidesi mukaiseksi. Vaihtaminen onnistuu yllättävän helposti ja nopeasti eikä myöskään maksa maltaita.

 Tämä oppaamme auttaa sinua valitsemaan parhaat VELUX-ratkaisut kotiisi ja kertoo myös, mistä ne löydät.

Erikoisikkunat

VELUX-kattoikkunoiden valikoimassa on paljon erikoisikkunoita, kuten passiivitalojen ikkunoita, turvaikkunoita, poistumistieikkunoita ja savunpoistoikkunoita. Tutustu koko valikoimaamme tässä.